svijetkladjenja.com
Svibanj 24, 2012, 15:37:07 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Liga Prvaka 29.09.2009. (Utorak)  (Posjeta: 568 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

Spol: Muški

« : Rujan 28, 2009, 17:46:41 »

By goran91415
Evidentirano

marlboro
Početnik
*

« Odgovor #1 : Rujan 28, 2009, 19:10:35 »

531     FC Barcelona-Dynamo Kyiv     1    uto 20:45   1,20
711     Arsenal-Olymp.Pireus             1       uto 20:45        1,30

Ova dva para bih izdvojio kao "zicere" za sutra. Realno je da oba pobijede, stoga igram to. Namigujem
Evidentirano
d_eye.dee
Živi od kladionice

« Odgovor #2 : Rujan 28, 2009, 23:32:00 »

Kazan - Inter

-ja ovu utakmicu nebi igrao, iako je Kazan nov u LP ipak ima dosta dobru ekipu...sad su malo zastali u domaćem prvenstvu jer se možda više koncentriraju upravo na Ligu prvaka. Svi znamo da u rusiji nikome nije lako igrati, iako je Inter favorit odigrat čistu 2 mi nije previše izgledno, a na X2 je premali koeficjent...možda probat kombinaciju da će biti malo golova, no ni to nikad ne znaš kad igra Inter! Sve u svemu meni ovaj par ne pruža apsolutno nikakvu sigurnost i izgleda mi kao zamka pa ću ga preskočit...

Fiorentina - Liverpool   X2

-dugo im je trebalo, više nego što su mnogi očekivali ali Liverpool je počeo igrati upravo onako kako se od njega i očekuje! Torres u zadnjem kolu zabio Hattrick a i Gerrard je zabio tako da su im glavni igrači raspoloženi...Fiorentini neće igrati kažnjeni Gilardino koji je dobio crveni karton u zadnjem kolu protiv Lyona i to je još jedan dodatni udarac za talijansku momčad koja kod kuće dosta dobro stoji ali ipak bez glavnog napadača neznam dali mogu pobjedit Liverpool, moj tip je X2 jer sa Talijanima nikad neznaš (vole igrat nerješeno) a objektivno je Liverpool bolji, a i koeficjent od 1,25 može proći

Debrecen - Lyon   2

-za mene je ovo dosta izgledna dvojka jer Debrecen je puno slabija ekipa, po mom mišljenju i najslabija u ovogodišnjoj ligi prvaka! U prvom kolu su izdržali protiv Liverpoola primivši samo jedan gol (jer Liverpool nije bio u formi) i dostojanstveno izgubili međutim sad igraju kod kuće pa će vjerojatno drugačije igrati! Lyon uvjek igra atraktivan nogomet i očekujem da njihova kvaliteta dođe do izražaja, mislim da bi Lyon ovo trebao dobiti bez velikih problema, uostalom Lyon ima iskustvo igranja u LP a Debrecen nema pa je i to jedan od + na stranu Francuza

Barcelona - Dynamo Kiev   1

-naravno ovdje ne odigrat na pobjedu Barcelone je grijeh, očekujem pobjedu Katalonaca i sa hendikepom jer će sigurno dominirati od početka do kraja utamice. Očekujem i prvi gol Ibrahimovića u LP za novi tim. Iako su prošle godine izgubili od ukrajinskog kluba kod kuće mislim da se to sada ne može ponoviti jer je tada u grupi sve bilo poznato, a  Shakhtar se htio revanširati za poraz u Ukrajni...još dok je Barcelona u ovakvoj formi i da ne pobjede kod kuće protiv Dynamo Kieva (za mene nepojmljivo)

Unirea - Stuttgart   1X

-u prošlom kolu rumunji su igubili od Seville, očekivano...a Stuttgart neočeivano nije uspio pobjedit Rangerse! Po mom mišljenju Rumunji će biti jako motivirani da pred svojim navijačima uzmu tri boda i skinu skalp jednoj jakoj europskoj momčadi. Stuttgart iako ima dobre igrače ne igra baš u nekoj formi kao prošle sezone, a Rumunji na svom terenu ove sezone još neznaju za poraz nalaze se na drugom mjestu i imaju 3-1-0 skor kod kuće. Pošto su novajlije u Ligi prvaka ja bih se osigurao sa iksom za svaki slučaj da ne izgore u pre velikoj želji za pobjedom...

Glasgow Rangers - Sevilla  

-ovu utakmicu će biti zanimljivo gledati i pratiti jer sam poprilično siguran da Luis Fabiano može zabiti gol za Sevillu, a isto tako mislim da Rangersi neće izgubiti utakmicu na domaćem terenu...logično bi bilo onda odigrat X no to je onda prevelika kocka...ovdje imam par ideja za koje se ne mogu odlučiti...prvo odigrat 1X na Rangerse, škotski nogomet je u krizi no Rangersi i Celtic su klasu iznad škotskog nogometa i ne spadaju u tu kategoriju (Arsenal je jednostavno jači od Celtica i zato je Celtic ispao u dodatnim kvalifikacijama) uostalom nikome nije lako kada igra u škotskoj...drugo odigrat da Sevilla daje gol (1,25 koeficjent) po mom mišljenju dosta realno jer je Luis Fabiano izvanserijski igrač koji svakoj ekipi može zabiti gol...i treća opcija oba daju gol (1,80 koeficjent) kao što sam već rekao da bi Sevilla mogla zabit po mom mišljenju vrlo lako, ali opet ne vjerujem da će Rangersi izgubit što znači da bi i oni trebali zabit gol! To je dosta kombinacija stoga ja ovu tekmu nebi uopće dirao, eventualno bi probao sa X na nekom divljem listiću...

Arsenal - Olympiakos   1

-arsenal prošle sezone izgubio od Man Utd na domaćem terenu nakon dugo vremena, mislim da bi se ta serija mogla ponovno stvoriti. Iako Bendtner neće igrati mislim da Arsenal ima i više nego dovoljno napadača za tu utakmicu (Edurado, Van Persie, Arshavin) a tu je i fenomenalni Fabregas koji često zabija golove. Očekujem laganu pobjedu Arsenala, bez obizra što grci nisu ekipa za bacit da pače IMO najbolji su u Grčkoj. Smatram da su "Englezi" puno bolji i da će uzeti nova tri boda u LP

AZ - Standard   1   

-Standard nije loša ekipa međutim igrati kod kuće i u gostima su dvije različite stvari...protiv Arsenala su dobro krenuli i do kraja ispustili vodstvo od 2:0 a sad će igrat u gsotima i teško da će opet vodit sa 2:0... AZ je isto tako jako dobra ekipa i po mom mišljenju su i bolji od Standarda jer igraju jaču ligu i propustit bodove kod kuće može biti kobno u ovoj grupi gdje su tri ekipe podjednake i sve imaju šansu za prolaz dalje...ovdje bi isto tako IMO bilo izgledo 3 i više golova
Evidentirano

Philadelphia Flyers

Let's go Flyers!!!

Hokej, hokej, hokej i samo hokej
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #3 : Rujan 29, 2009, 11:43:36 »

Kazan - Inter 2
IMO kvaliteta i Mourinho su na strani Intera koji je iskusnija ekipa i vjerujem da će ovo znati rješiti u svoju korist. Zadnju utakmicu su izgubili u Seriji A, međutim nemaju problema oko sastavljanja ekipe dok je Kazan u krizi rezultata.
Još bi probao i 4 i više žutih kartona na utakmici. Rusi nisu pretjerano korektna ekipa, a nije niti Inter...

Arsenal - Olympiakos 1
Ovo ćemo imati prilike gledati na NovojTV. Arsenal je u formi i pred svojom publikom igraju odlično. Olypiakosu će ovo biti četvrta utakmica u 10 dana i sigurno će biti iscrpljeni, a i u engleskoj imaju porazan skor budući da su na 8 gostovanja upisali isto toliko poraza sa gol razlikom 1:27. Mislim da tu iznenađenja nebi smjelo biti, iako se sa Arsenalom nikad nezna jer kad se oni zainate ući sa loptom u gol... Smješko

Foirentina - Liverpool 2
Ovdje sam ugodno iznenađen koef. na goste i vjerujem da bi ovo trebalo proći. Liverpool igra dobro i puno je kvalitetnija i iskusnija ekipa od Fiorentine. Za Fiorenitnu neće nastupiti Gilardino dok je Mascerano out kod gostiju.

Fiorentina (4-2-3-1): Frey; Jorgensen (De Silvestri), Gamberini, Kroldrup, Gobbi; Donadel, C.Zanetti (Montolivo); Marchionni, Mutu, Vargas; Jovetic.
Klupa: Avramov, Comotto, De Silvestri (Jorgensen), Dainelli, Pasqual, Montolivo (C.Zanetti), Castillo.
Coach: Prandelli.

Liverpool (4-2-3-1): Reina; Johnson, Carragher, Skertl, Insu'a; Pezzini, Gerrard; Benayoun, Kuyt, Riera; Torres.
Klupla: Cavalieri, Fabio Aurelio, Spearing, Plessis, Voronin, Kyrgiakos, N'Gog, Babel.
Coach: Benitez.
Evidentirano

Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!