|
Goksim
|
 |
« : Ožujak 10, 2009, 22:40:51 » |
|
FC Porto-Atl.Madrid(2:2) FC Barcelona-Lyon(1:1) AS Roma-Arsenal(0:1) ManUtd-Inter Milano(0:0)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Goksim
|
 |
« Odgovor #1 : Ožujak 11, 2009, 12:51:07 » |
|
Barcelona v Lyon Barcelona @ 1.40 Barcelona -1, -1.5 @ 1.975 Over 2.5 @ 1.70 Goal (both teams to score) @ 1.80
U ovoj utakmici bi moglo biti svega ali prije svega pobjeda domaćina iako imaju problema u ubrani jer danas su bez Puyola, Millita i Abidala koji su ozljeđeni. Kod Lyona isto ima nekih izostanaka tako da oni nemogu računati na Anthony Réveillère, Sébastien Faure, Sidney Govou i Fábio Santosa. Ali bez obzira na sve mislim da danas Barca pobjeđuje sa 3-1.
FC Porto v Atletico Madrid Goal (both teams to score) @ 1.75 Over 2.5 @ 1.95
Kod Atletica nema druge nego napast Porto jer nakon 2-2 u Madridu nemaju previše klakulacija. KOd domaćina sigurno neće biti Matosinhos, Pedro Emanuel, Ivo Pinto i Rabiola. Dok Benítez, Fucile i Pedro Emanuel su propustili trening i upitni su za današnju utakmicu. Dok Atletico nema nikakvih problema danas i imaju sve igrače na raspolaganju, tako da danas očekujem otvorenu i dobru utakmicu sa dosta golova.
Man Utd v Inter Milan Over 2.5 @ 2.40 Man Utd -0.5, -1 @ 2.025
MUFC danas mora pobjediti sa bar jednim golom razlike jer ako Inter kojim sličajem da gol mogli bi se nać u neugodnoj situaciji. KOd domaćina John O’Shea i Rio Ferdinand su spremni za današnju utakmicu dok Wes Brown, Rafael, Gary Neville i Owen Hargreaves sigurno neće igrati danas. Te se u momčad vraćaju Berbatov i Ronaldo koji su odmarani u kup utakmici. Za razilku od domaćina Inter ima velikih problema u obrani tako da danas neće biti Marco Materazzi, Nicolas Burdisso i Christian Chivu koji su ostali u Italiji, dok postoji mogućnost da zaigra Walter Samuel. MUFC jako dobto igra doma tak da mislim da će dans oni zabilježiti pobjedu jer Inter ipak ima velikih problema u obrani tako da mislim da bi ova utakmica mogla i u over vrlo lako ako se razigraju. Moguća postava: Van der Sar, O’Shea, Evra, Vidic, Ferdinand, Carrick, Giggs, Park, Ronaldo, Berbatov, Rooney. Moguća postava: Cesar, Maicon, Santon, Cordoba, Samuel, Stankovic, Muntari, Cambiasso, Zanetti, Balotelli, Ibrahimovic.
Roma v Arsenal Arsenal DNB @ 2.00 Over 2.5 @ 2.10
Arsenal ima 1-0 iz prve utakmice i Roma mora danas krenutu po golove da nadoknadi onaj jedan iz Londona, tako da očekujem da će Roma napasti Arsenal od početka. Za Romu su danas upitni Alberto Aquilani i David Pizarro ali i kapetan Totti te golman Doni koji su jučer trenirali po posebnom programu. Philippe Mexès ima gripu pa je propustio jučerašnji trening, dok Marco Cassetti, Simone Perrotta, Cicinho i suspendirani Daniele De Rossi definitivno ne igraju danas. Zarazliku od domaćina Arsenalu nedostaju igrači kojih već nema duže vrijeme tako da sigurno danas neće nastupiti Adebayor, Mikael Silvestre, Cesc Fabregas i Tomas Rosicky, dok Andre Arshavin nemože igrat jer je već nastupio za Zenit.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Christy
|
 |
« Odgovor #2 : Ožujak 11, 2009, 15:05:14 » |
|
11.03.2009. (sre) - 20:45 Liga Šampiona - II faza Manchester United - Inter X @ 3.50, bet365.com, 8/10
Veceras se na Old Traffordu igra revans mec 1/8 finala Lige Sampiona, gde domaci Mancester docekuje Inter. U prvom mecu, rezultat je bio neresen, 0:0. Na toj utakmici, nema sumnje da je Mancester Junajted bio mnogo bolji i opasniji tim, i da nije bilo cudesnog Julia Cesara na golu Intera, vec bi smo znali 1/4 finalistu ovog takmicenja. Ali, mec je zavrsen 0:0, i cini se da je Murinjo ostvario svoj cilj i nije primio gol na svom terenu. pa mi se cini da je cak Inter favorit za prolazak u dalju rundu. Interu odgovara bilo kakav neresen rezultat sa golovima, tako da ce sigurno Murinjo igrati na tu kartu. Ali, Mancester Junajted je poznat po sjajnoj odbrani i na golu imaju Van der Sara koji mozda brani u zivotnoj formi. ZA Mancester veceras nisu u kombinaciji za sastav Wes Brown ,Rafael,Gary Neville i Owen Hargreaves . Ovo bi mogao biti tim Ser Alexa Fergusona: Van der Sar, O’Shea, Evra, Vidic, Ferdinand, Carrick, Giggs, Park, Ronaldo, Berbatov, Rooney.
Sa druge strane imamo ekipu Intera koja ima zaista sjajnu sezonu. Prakticno su vec sada na dobrom putu da odbrane titulu u prvenstvu, a cilj gazde Moratija jeste osvajanje Lige Sampiona. Zbog toga je i doveden Murinjo i ima astronomska primanja. To mora i da opravda. Mislim da je stvarno jedan od najboljih trenera danasnjice i to se videlo u Milanu u prvom mecu, kada je hteo da se odbrani od ataka protivnika i to mu je (uz malo i srece) uspelo. Murinjo ce imati malo problema u defanzivi jer u timu nisu Marco Materazzi (sto po meni i nije neki hendikep),Nicolas Burdisso i Christian Chivu (koji ce najvise nedostajati). Ovo bi mogao biti sastav Intera: Cesar, Maicon, Santon, Cordoba, Samuel, Stankovic, Muntari, Cambiasso, Zanetti, Balotelli, Ibrahimovic.
Bice ovo duel dvojice velikih trenera - Fergusona i Murinja. Vredno je napomenuti da je Murinjo samo jednom porazen od Mancestera za vreme svoje vladavine u Celsiju. Ocekujem nastavak te serije. Verujem da ce ovaj mec biti slican onome iz Milana, ali mnogo zatvoreniji. Ne verujem da ce se puno rizikovati. Mozda i najrealnije bi bilo da pobednika dobijemo posle penala veceras. Moj tip X.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Christy
|
 |
« Odgovor #3 : Ožujak 11, 2009, 17:15:05 » |
|
11.03.2009. (sre) - 20:45 Liga Šampiona - II faza Porto - Atletiko M 1 @ 2.20, lavovi, ulog 8/10
Veceras se na stadionu Dragao igra revans mec 1/8 finala Lige Sampiona, gde domaci Porto docekuje ekipu Atletika iz Madrida. Rezultat u prvoj utakmici bio je neresen, 2:2. U prvom mecu, moze se reci da je ekipa Porta bila dominantna i da je mogla da slavi, medjutim promasili su zaista mnogo prilika pa su postigli "samo" 2 gola na strani. Ekipa Porta kao i prosloh sezona igra jako dobro na domacoj sceni i na prvom su mestu u Portugalu.Ovaj rezultat je takodje veoma dobar koji su stekli na Vicente Calderonu. Za vecerasnji mec treneru Fereiri nisu na raspolaganju Pedro Emanuel, Jorge Fucile i Nelson Benitez. Ovo bi mogao da bude njihov tim za veceras: Helton – Sapunaru, Rolando, Alves, Cissokho – Lucho, Fernando, Meireles – Lisandro, Hulk, Rodriguez U prvom mecu, po meni mec karijere je odigrao Hulk, koji me je odusevio svojom pokretljivoscu. On sa Lisandrom Lopesom bice i veceras najopasniji po gol Madridjana.
U timu Atletiko Madrida se puno toga dogadjalo u poslednjih mesec dana. Nakon nesto losijih partija u Primeri, rukovodstvo "jorgandzija" smenilo je Javiera Aguirea i na njegovom mestu je sada bivsi golman Atletika iz 90-ih godina, Abel Resino Gomez. Ekipa Atletika je imala zaista teske meceve u poslednje vreme. Sve je pocelo gostovanjem Sevilji, gde su izgubili sa 1:0, pa je sledio spomenuti mec sa Portom, 2:2, nakon koga je dosla najbolja partija kada su pobedili Barselonu sa 4:3 i proslog vikenda su odigrali nereseno na Santiago Bernabeu, 1:1. Zaista veoma tezak raspored za Madridjane, koji je sigurno ostavio traga u vidu umora kod igraca. Za Atletiko veceras nece igrati Seitaridis. Ovo bi mogao biti njihov sastav: Leo Franco – Perea, Ujfalusi, Pablo, Lopez – Maxi, Raul Garcia, Assuncao, Simao – Aguero, Forlan
Zbog svih navedenih cinjenica, domaceg terena, sjajne forme Porta, umora Atletika, tipujem na pobedu domacih!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
goal
Početnik
|
 |
« Odgovor #4 : Ožujak 11, 2009, 20:03:45 » |
|
tesko to porto dobiva, po meni cisti x2.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Goksim
|
 |
« Odgovor #5 : Ožujak 11, 2009, 20:34:46 » |
|
tesko to porto dobiva, po meni cisti x2.
2.2. Kod unošenja teksta tj. analiza, predviđanja ili rasprava obvezno je da obrazložite Vaš tip ili analizu kako bi mogli informirati druge članove, te voditi konstruktivnu raspravu ; 2.3. Tekstovi tipa "Real Madrid pobjeđuje 100%" biti će momentalno brisani, te korisnici propisno sankcionirani;Ovaj post ostavljam kao "loš" primjer, te molim da ubuduće obrazložite svoje mišljenje jer na ovaj način ne možete nikome pomoći... Ako želite napisati šta ste samo igrali za tekući dan onda to ide u "Listić dana"http://svijetkladjenja.com/forum/index.php/topic,2.0.html
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Ožujak 11, 2009, 20:36:19 Goksim »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|