svijetkladjenja.com
Svibanj 24, 2012, 15:29:51 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Liga Prvaka 10.12.2008. (Srijeda)  (Posjeta: 1124 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

Spol: Muški

« : Prosinac 10, 2008, 10:17:43 »

Steaua - Fiorentina (Liga Prvaka ; Skupina F ; 10.12.2008.)

Očekuje nas zadnje kolo Lige Prvaka, kolo u kojem će se riješiti sve nedoumice oko putnika u sljedeću fazu Lige Prvaka kao i Kupa UEFA. Večina putnika u sljedeće kolo Lige Prvaka je poznata i zato sugeriram oprez kod klađenja na klubove koji su na prvi pogled favoriti, jer je pitanje u kojim sastavima će ekipe istračati na teren, kao i koliko će biti motivirani…

Možda i najzanimljiviju utakmicu zadnjeg dana ove faze natjecanja u Ligi Prvaka odigrati će Steaua i Fiorentina, te će u međusobnom susretu odlučiti tko će se nastaviti natjecati u Kupu UEFA, a tko će se oprostiti od Europskih susreta za ovu sezonu.  Steaua će bodrena svojim navijačima morati ići po pobjedu, dok se Fiorentina može zadovoljiti i remijem.

Dosta je nezahvalno predvidjeti pobjednika, ali mislim da nema potrebe za tim kad postoje razrade utakmica i mogu se naći bolji betovi za odigrati od klađenja na pobjednika.

U 2.kolu su se ekipe međusobno susrele u Italiji i utakmica je završila sa 41 faulom i samo 2 žuta kartona. Obje ekipe su do sada sakupile po 11 žutih kartona iz 5 utakmica (prosjek 2,2 kartona po utakmici).

Ono što je jako bitno za ovaj bet je sudac. Delegirani sudac za ovu utakmicu je Luis Medina Cantalejo iz Španjolske. Mislim da je ovaj nogometni sudac poznat večini zaljubljenika u Ligu Prvaka budući da 44. godišnji Španjolac ima puno velikih utakmica iz sebe. Kao i večinu španjolskih sudaca glavna mu je karakteristika da ne preže od davanja kartona, te se može reći da je lak na kartonima. Prošle sezone je imao prosjek od 3,75 žuta katona po utakmici, a sezonu prije 3,25.

Većina online kladionica, kao i fortuna postavili su nešto nezgodniju granicu za klađenje od 4,5, međutim kao što sam se nadam germanija i hattrick su postavili granice od 3,5 žuta kartona i daju 1,70 da će biti 4 žuta i više.

Očekuje nas slična utakmica jučerašnjoj između Panathinaikosa i Anorthosisa. Obje momčadi će biti nervozne i ovisno kako se rezultat bude kretao živci će pucati na jednoj, ili na drugoj strani. Sudac se neće libiti dijeliti kartone, a i momčad Fiorentine zna skupiti dosta kartona. Talijani su poznati i po zadržavanju igre pred kraj utakmice, ako im rezultat bude išao u prilog, a Cantalejo je preiskusan sudac da takve igrice nebi sankcionirao.

Moj tip: 4 i više žuta kartona na utakmici (1,70)
Evidentirano

Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #1 : Prosinac 10, 2008, 10:46:07 »

Dynamo Kyev - Fenerbahce

Ova utakmica je gotovo identična kao i utakmica Steaua - Fiorentina. U međusobnom susretu će Dynamo Kyev i Fenerbahce odčlučiti tko će ostati u Europi i nastupiti u Kupu UEFA. Gost mora ići na pobjedu dok domačinu odgovara i neodlučeni rezultat (0:0).

Obje ekipe spadaju među nekorektnije u Ligi Prvaka i do sada su sakupili dosta kartona. Dynamo Kyev je u 5 utakmica skupio 13 žutih kartona (2,6 po utakmici), a Fenerbahce čak 16 žutih kartona (3,2 po utakmici) što ih čini ove sezone najnekorektnijom momčadi u Ligi Prvaka.

U 2.kolu Fenerbahce je ugostio Dynamo Kyev i utakmica je završila 0:0, međutim sudac je morao podijeliti čak 6 žutih kartona na toj utakmici.

Za obje ekipe važnost današnje utakmice je ogromna, a povjerenje suditi tu utakmicu je dobio Florian Meyer iz Njemačke.  40.godišnji Njemac spada u kategoriju strožih sudaca, a statistika mu je dosta impresivna.  U sezoni 2006/2007 imao je prosjek od 4,5 žuta kartona po utakmici, a prošle sezone je u jednoj utakmici Lige Prvaka podijelio 6 žutih kartona!

Večina kladionica je postavila granicu 4,5 i daju 1,80 da će biti 5 žutih i više, ali germanija daje 1,80 da će biti 4 žuta kartona i više. Mislim da je ovo valuebet jer su svi preduvijeti postignuti da bude dosta kartona na utakmici…

Moj tip: 4 i više žuta kartona
« Zadnja izmjena: Prosinac 10, 2008, 11:59:12 Goksim » Evidentirano

Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #2 : Prosinac 10, 2008, 13:20:33 »

Evo kako to izgleda kod fortune:

2585   Steaua-Fiorentina     (4,5)   2,15   1,55   

2589   Din.Kijev-Fenerbahce (3,5)   2,06   1,6   

Germanija daje
3,5/ Steaua - Fiorenitna 2 1,70
3,5/ Dynamo Kyev - Fenerbahce 2 1,80
Evidentirano

Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #3 : Prosinac 11, 2008, 09:45:29 »

Steaua - Fiorentina (Liga Prvaka ; Skupina F ; 10.12.2008.)

Moj tip: 4 i više žuta kartona na utakmici (1,70)

9 žutih + 1 crveni  Cerim se
Evidentirano

Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #4 : Prosinac 11, 2008, 09:48:35 »

Dynamo Kyev - Fenerbahce

Moj tip: 4 i više žuta kartona

4 žuta + 1 crveni  Cerim se
Evidentirano

Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!