Valencija - Glasgow RangersVrlo važna utakmica za obje ekipe budući da Glasgow Rangers ima 5, a valencija 4 boda. Ako znamo da je Manchester United prvi sa 7 bodova, onda je jasno da možda upravo ova utakmica odluči o drugoplasiranoj ekipi koja će nastaviti svoje natjecanje u Ligi Prvaka. S obzirom da Buraspor ima 0 bodova, isto je tako poprilično jasno da će jedna od ove dvije ekipe svoj put nastaviti u Europskoj ligi...

Iako je Valencija favorit u ovoj utakmici nakon njihove dvije sramotne predstave u Primeri gdje oba puta nisu uspjeli pobjediti na svom stadionu protiv realno slabijih momčadi, ne mogu im vjerovati, bar ne za koeificjent od 1,40... Ipak, našao sam puno bolji bet, koji realno gledano može ali i ne mora proći, međutim koeficijent je 10,50 i neće još dugo biti toliki...
Unibet daje koeficijent od čak 10,50 da će Valencija biti više puta u zaleđu! 
Statistički gledano, do sada u LP je Glasgow Rangers bio više puta u zaleđu od Valencije, međutim koeficijent od 10,50 je predobar da se nebi odigrao, a smatram da su šanse da bet prođe, bar 30-ak%...
Evo da malo i proanaliziramo:
U prvom kolu:
Manchester United - Gl.Rangers (Gl.Rangers - 1 zaleđe)
Bursapor - Valencija (Valencija - 1 zaleđe)
U drugom kolu:
Valencija - Manchester United (Valencija - 0 zaleđa)
Gl.Rangers - Bursapor (Gl.Rangers - 1 zaleđe)
U trećem kolu:
Gl.Rangers - Valencija ( u zaleđima 5:0)
Evo i statistike Valencije u Primeri (zaleđa), kronološki (h-home; a-away):
1A,
3H, 3A,
1H, 6A,
2H, 4A,
1H,
5HI Valencija i Glasgow Rangers su među onim ekipama koje nisu često u zaleđu. U prve dvije utakmice redovito su bili jednom ili nijednom u zaleđu. U zadnjoj utakmici je Glasgow Ranger bio čak 5 puta u zaleđu, dok Valencija nije bila niti jednom, i vjerujem da su bookmakeri upravo na ovom podatku postavili koeficijent. Ipak, teško je za očekivati da će Glasgow Rangers baš toliko puta biti u zaleđu i na gostovanju jer će igrati puno defenzivnije. Valencija će tražiti pobjedu i jasno je da će napasti od prve minute.
Mišljenja sam da uopće nije tako nemoguće, kao što koeficijent 10,50 sugerira, da Valencija bude više puta u zaleđu i definitivno se ovdje radi o valuebetu. E sada dali će bet proći ili ne...Vidjeti ćemo, ali za koeficijent 10,50 uopće mi nije žao riskirati...
Uz sve to
Unibet je uveo sportske bonuse za sve nove korisnike u Hrvatskoj. Akcija traje od 01.11.2010. te Vam Unibet daje 100% bonusa sve do 150,00kn. Dakle, registrirajte se preko donjeg bannera i uplatite 150,00kn a na računu ćete imati 300,00kn! (Naravno ako uplatite i manji iznos, npr. 85kn, i taj iznos će biti udvostrucen).
Dakle, ukoliko još nemate Unibet račun te se danas registrirate i uplatite 150,00kn na računu ćete imati 300,00kn.
Ukoliko tih 300,00kn (150kn uplacenih i 150kn bonusa) uplatite na to da će Valencija biti više puta u zaleđu od Gl.Rangersa po koeficjentu 10,50 Vaš eventualni dobitak biti će 3.150,00kn, na samo 150,00kn uloženih.
Mislim da je ovo odlična prilika za sve one koji još nemaju račun kod Unibet kladionice, jer uz bonus, matematički Vi za ovaj bet imate koeficijent 21,00. http://svijetkladjenja.com/2010/11/01/valencija-glasgow-rangers-02112010-liga-prvaka/