Danas očekujem puno više golova na utakmicama LP-a. Ako je netko primjetio jučer je na svih 8 utakmica nije bilo utakmice gdje su obje ekipe dale gol. Također je svih 8 utakmica bilo under što se jako rijetko događa...
Bayern - Maccabi Haifa Svi znamo da Bayern ne blista ove sezone. Pojačali su se prije početka sezone i sa igračima koje imaju trebali bi konkurenciju u Bundesligi ostaviti za bar 10ak bodova, međutim iako imaju puno kvalitetnih individualnih pojedinaca još traže igru i evidentno je da su u krizi u zadnje vrijeme. Očekujem da proigraju i da se dignu, a vjerujem da bi ova utakmica mogla biti prekretnica.
Sjetite se samo Milana koji je bio gotovo na koljenima prije utakmice sa Realom u LP-u koju su još i gubili, međutim okrenuli su utakmicu kada nitko nije očekivao i nakon toga su proigrali i skupili pozamašni broj bodova.
Bayern danas mora pobjediti, te moraju navijati da Juventus ne pobijedi na gostovanju kod Bordeauxa. Ukoliko Juventus danas bude slavio Bayern se može oprostiti od Lige Prvaka, međutim ako Bayern danas pobjedi a Juventus na gostovnaju izgubi ili uzme bod, onda će se sve odlučivati u zadnjem kolu gdje će Bayern gostovati kod Juventusa.

Bayern će u ovu utakmicu ući maksimalno motiviran. Igračima su pomalo frustrirani lošim rezultatima u zadnje vrijeme i dobro bi im došlo malo samopouzdnanja. Ribbery je ozljeđen i neće nastupiti, Robben je upitan dok su ostali igrači na raspolaganju Van Gaalu kojem se opasno trese stolica i koji bi u slučaju da Bayern danas ne pobjedi gotovo sigurno dobio otkaz.
But - Lahm - van Buyten - Demichelis - Badstuber - van Bommel - Tymoshchuk (Robben?) - Schweinsteiger - Müller - Gomez - Klose
Maccabi Haifa je posljednjeplasirana ekipa koja ima sva četiri poraza uz golrazliku 0:6 i na najboljem su putu da na toj poziciji i ostanu ukoliko se ne desi čudo te u dva kola sakupe 6 ili u nekim kalkulacijama i 4 boda što je teško očekivati. Bayern ih je na gostovanju pobjedio sa 3:0.
E sada više o koeficijentima

Koeficijent da će Bayern pobjediti je 1,25, koeficijent da će Bayern dati 2 gola i više je 1,30, koef. da će Bayern dati gol u 1.pol. 1,35, dok je koef. da će Bayern dati gol 1,05.
Kao što ste i primjetili koef. na navedene opcije su stvarno mizerni, međutim naveo sam ih kako bi stekli bolji dojam u valuebet na koji Vam želim ukazati.
Koeficijent da će Bayern dati gol u oba poluvremena, što je vrlo realna opcija, na internetu se krece oko 1,50, međutim
SuperSport daje čak 2,10 da će Bayern dati gol u oba poluvremena. Mislim da je ovo greška od strane bookmakera i da to treba iskoristiti, a siguran sam da će do večeras koeficijent pasti. IMO realan koef. bi trebao biti oko 1,60, nikako više od toga...

Kao usporedbu spomenimo još da danas igra i Real Madrid koji ima "najsličniji" koef. u Ligi Prvaka u odnosu na Bayern te je na Real koeficijent 1,20. Koef. da će dati gol, da će dati 2 gola i više i sl. su isti ili nešto manji kao i kod Bayerna, međutim koef. da će Real dati gol oba poluvremena je 1,60.
Ne garantiram da će ovaj bet proći, međutim siguran sam da je ovo valuebet i da bi se za dati koeficijent trebalo odigrati.