svijetkladjenja.com
Svibanj 24, 2012, 15:18:07 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Kup UEFA 10.04 (Četvrtak)  (Posjeta: 1349 )
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Christy
Napredni kladioničar

« : Travanj 09, 2008, 23:17:15 »

10.04.2008. (čet) - 20:45 Kup UEFA - III faza
Getafe - Bayern 2 @ 2.20, betfair, ulog 8/10

U okviru revansa 1/4 finala Kupa UEFA, sastaju se ekipe Getafea i Bajerna iz Minhena.
U prvoj utakmici, Bayern je poveo sa 1:0, stvarao šanse ali nije uspeo da poveća svoju prednost. U 90. minutu, rezervni napadač Contra je sokirao sve navijače minhenskog kluba postigavsi gol iz kontra napada. Getafe je trenutno u rezultatskoj prednosti, a to govori da će Bayern od prvog minuta napasti gol Abbondanzieri-a.
Od kada je ekipu Getafea preuzeo slavni Danac, Mihael Laudrup, momci igraju sjajno, a pogotovo u Evropi. Oni su jedini uz Barcelonu ostali da brane cast svoje zemlje u Evro kupovima, sto dovoljno govori o njihovom uspehu. Ono što sigurno brine navijače Getafea je serija od pet mečeva bez pobede. Oni su i u proslom prvenstvenom kolu odigrali dobar mec, i na Nou Campu sa Barcelonom, remizirali su 0:0.
A sta reci za velikana iz Minhena? Titulu su skoro vec obezbedili u prvenstvu, ali je cilj osvajanje kupa Uefa. Dovedena su skupa pojacanja, poput Riberija, Tonija, Klosea, i moze se reci da ce im se to i isplatiti. Vec sada se zna da ce ih napustiti Hicfild a da ce ekipu predvoditi sa klupe Jirgen Klinsman naredne sezone. Sigurno je da Hicfeld zeli da se sa sto vise titula oprosti od klupskog fudbala.
Ono sto je bitno za Bajeen jeste da su svi igraci spremni za igru, pa shodno tome, moj tip je na njihovu pobedu i prolaz u polufinale ovog takmicenja, gde ih verovatno ceka ekipa Zenita.
« Zadnja izmjena: Travanj 10, 2008, 09:32:16 Goksim » Evidentirano
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

Spol: Muški

« Odgovor #1 : Travanj 10, 2008, 09:50:08 »

Sporting Lisabon - Glasgow Rangers

Evo sjecam se još da sam odlučio da će igrati ovaj par nešto ozbiljnije još nakon utakmcie Sporting Lisabon-Bolton kada me je Sporting užasno razočarao, ali krenimo redom.

Ovo svakako neće biti sezona za pamčenje u Sportingu budući da u prvenstvu stoje vrlo loše, te su 4.plairani, iako im 2.plasirana Benfica bježi samo 2 boda, međutim svakako moraju uloviti makar drugo ili treće mjesto ukoliko žele vidjeti Europu, a to im neće biti lagan posao, pogotovo ukoliko uzmemo u obzir njihovu igru. Kao što sma već spomenuo u 1/4 Cupa UEFA su ušli zahvaljujući pobjedi nad Boltonom 1:0 na svojem terenu, dok je u Engleskoj bilo 1:1. U drugu utakmicu koju je Bolton igrao u gostima došli su sa 2.sastavom budući da se bore za ostanak u Premierligi, te su izjavili da im je Premierliga prioritet i da će odamrati igrače u Cupu UEFA. Unatoč 2.postavi Boltona i utakmici sezone za Sporting igali su jako loše i bezidejno u napadu i u cijeloj utakmici stvorili 2-3 poluprilike. Rezultat 1:1 iz prijašnje utakmcie im je išao na ruku, međutim željeli su pobjediti a po prikazanoj igri imao sam dojam da neće dati gola niti da se tri dana igra utakmica. Bolton se je morao otvoriti zadnjih 10minuta, te pokušati nešto napraviti i ek je onda Sporting u 89'minuti dao gol za pobjedu iz jedne kontre.
Kao što i statistika govori Sporting ne blista ove sezone, i ostao sam pomalo iznenađen kada su otišli neporaženi sa Ibroxa, međutim mislim da danas navijači Sportinga neće imati previše razloga za slavlje.
Za Sporting neće nastupiti jedino Anderson Poga kojeg će najvjerojatnije zamjeniti Gladstone.

Glasgow Rangers igra iznenađujuće dobro ove sezone. Prvi su u Škotskom prvenstvu te imaju vrlo veliku zalihu u odnosu na Celtic i, nažalost,  samo bi se čudo moralo dogoditi da im Celtic preotme krunu. Zadnju utakmicu igrali su sa njima uvijek nezgodnim Dundee Unitedom s kojim su se susreli već u finalu kupa kada je lutrija jedanaesteraca dolučila pobjdnika. U prvenstvu su odigrali 3:3 iako je Dundee United 3 puta vodio. Unatoč tome Glasgow Rangers će ući u ovu utakmicu maksimalno koncentriran budući da im je prvenstvo gotovo riješeno i Cup UEFA im je u ovom trenutku prioritet. Pomalo su razočarali kada su na Ibroxu sa Sportingom odigrali razočaravajučih 0:0, međutim to i nije tako loš rezultat jer ih svaki remi sa postignutim golom (1:1, 2:2...) vodi dalje. Imaju iskusnu i usudio bi se reći kvalitetniju momčad od domačina u ovo ujakmici i mislim da kladionice malo previše favoriziraju Sporting ponajviše zbog domačeg terena, međutim Rangers je već prolazio teška gostovanja i u ligi prvaka, a poslije i u Cupu UFA (tu bi ponajviše istaknuo Grčku gdje su vrlo fanatični navijači) i mislim da im činjenica što nisu domačini neće previeš "igrati" u ovoj utakmici.
Za ovu utakmicu u ekipi Glasgowa nemogu računati na Davida Weira i Charliea Adama.

Očekujem "iznenađenje" u ovoj utakmici tj. da Glasgow Rangers neće izgubiti. Osobno planiram odigrati X2 sa nešto ozbiljnijim ulogom budući da ukoliko bude 1:1, 2:2 i sl. Glasgow ide dalje a ako ostane 0:0 igraju se produžetci što bi značilo da je moj pick dobitni. Naravno svaka pobjeda Glasgowa bi bila također dobitna.
Možda i najrealniji rezultat mi se čini 1:1 sa kojim Glasgow ide dalje, a izgledno izgleda i manje od 2.5 golova, međutim ukoliko u ranoj fazi utakmice padne gol ovaj pick lako pada u vodu. Očekujem tvrdu i rovovsku bitku u kojoj je Glasgowu cilj postići gol jer ukoliko ga daju Sporting mora dati 2 za prolaz dalje i vidim valuebet u prolazu Glasgowa kao i u X2 što ću i odigrati (nešto sigurnija varijanta jer pokriva i 0:0 dok da igram prolaz moram u tom slučaju strepiti i u produžetcima).

Prva utakmica: Glasgow Rangers - Sporting Lisabon 0:0

<a href="http://www.youtube.com/v/yMaK-s3cc9g&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/yMaK-s3cc9g&rel=1</a>
« Zadnja izmjena: Travanj 10, 2008, 10:03:05 Goksim » Evidentirano

Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #2 : Travanj 10, 2008, 13:29:31 »

Evo prenosim ozljede koje je Index.hr naveo:

"No, večeras će žutima nedostajati nekoliko bitnih igrača, što bi Bavarcima trebalo olakšati posao na stadionu Alfonso Perez. Ključni igrač Granero neće igrati zbog žutih kartona, važni obrambeni igrači, Mario i Cata Diaz su ozlijeđeni. Veznjak Pablo Hernandez također je ozlijeđen."
http://www.index.hr/sport/clanak/nakon-benfice-mali-getafe-rusi-i-veliki-bayern/382163.aspx
Evidentirano

Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #3 : Travanj 11, 2008, 03:08:57 »

1:1 FT, Bayern je prošao nakon produžetakak (3:3) na penale...

Šteta da Bayern nije pobjedio u regularnom vremenu jer su gotovo od početka utakmice imali igrača više, ali realno gledano su loše igrali, iako ma je sudac poništio 2 gola (2.sporan), a i imali su stativu iz slobodnog, ali i Getafe je imao šansi iz kontri...
« Zadnja izmjena: Travanj 11, 2008, 03:10:40 Goksim » Evidentirano

Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #4 : Travanj 11, 2008, 03:09:23 »

Sporting Lisabon - Glasgow Rangers

0:2 FT
Evidentirano

eduard7
Živi od kladionice

Profil WWW
« Odgovor #5 : Travanj 11, 2008, 10:38:41 »

cek cek, Smje&#353;ko

nakon produzetaka je bio rezultat 3-3 i kako je bio X a i u prvoj tekmi isto, bayern je zabio više golova u gostima pa je tako prosao... ovo sa penalima ne kuzim Smje&#353;ko
Evidentirano
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #6 : Travanj 11, 2008, 11:03:53 »

cek cek, Smje&#353;ko

nakon produzetaka je bio rezultat 3-3 i kako je bio X a i u prvoj tekmi isto, bayern je zabio više golova u gostima pa je tako prosao... ovo sa penalima ne kuzim Smje&#353;ko

Je isprike, prošli su na produžetke a ne na penale. Ma pošto sam pisao sinoč oko 3 ujutro kada sam došao iz vana, očito je alkohol dao svoj doprinos  Namigujem

Uglavnom Bayern je prošao zahvaljujući golu u 120'minuti i nije bilo penala
Evidentirano

Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!