svijetkladjenja.com
Svibanj 24, 2012, 15:06:08 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Četvrtak 14.02. (Liga Uefa)  (Posjeta: 787 )
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

Spol: Muški

« : Veljača 12, 2008, 23:29:55 »

Aberdeen-Bayern            5.70 3.45 1.55 2.15 1.07 19:00 
FC Zurich-HSV               3.10 3.10 2.15 1.55 1.27 20:30 
Rosenborg-Fiorentina      3.10 3.10 2.20 1.55 1.30 20:45 
Slavia Prag-Tottenham    3.40 3.15 2.00 1.64 1.22 21:00 
Bolton-Atl.Madrid            2.65 3.05 2.45 1.42 1.36 21:00 
Benfica-Nurnberg            1.75 3.30 4.55 1.14 1.91 21:45 
Evidentirano

Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #1 : Veljača 12, 2008, 23:30:58 »

Slavia Prag-Tottenham
ovdije takoder mislim da je situacija kao i u prijasnja dva slucaja mislim da x2 ne dolazi u pitanje, no mislim da se moze pokusati i sa cistom 2. Slavia Prag jos uvijek ima Pauzu, tj. njihovo prvenstvo se ne igra sto govori o tome da nisu bas u formi, ali su odigrali dvije vaznije prijateljske i u jednoj od njih svladali Salzburg. Tako da se u ovaj par ulazi sa dozom opreza jer mislim da bi Slavia mogla pokusati odigrati na izjednacen rezultat doma, tako da bi bilo bolje na ovome paru staviti x2. Ali kazem totenham po meni ima odlicne igrace, i zajedno sa berbatovom koji cini cuda mislim da bi mogli razbiti bunker ako ga slavia postavi.

Sve u svemu mislim da bio u ovim susretima koji sljede sutra i prekosutra moglo biti dosta x, ali sto je vaznije reci X2 , jer favoriti igraju u gostima, a najvjerovatnije ce slabije momcadi htjeti doma zadrzati praznu mrezu tako da ce vam u vecini utakmica manje od tri gola biti glavni prijatelj a za one koji nevole takve rizicne parove preporucam x2 na favorite. Evo mojih pickova nisam mogao sad sva objasnavati...
Evidentirano

Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #2 : Veljača 14, 2008, 10:31:34 »

Benfica - Nurnberg

Benfica će voditi grčevitu borbu sa Sporting Lisabonom za drugu poziciju u prvenstvu dok je prvo mjesto rezervirano za Porto koji je napravio solidnu zalihu koju ne bi smio ispustiti do kraja sezone. U početku sezone Benfica je igrala promjenjivo i nedobro, međutim kako je sezona odmicala popravili su svoju igru te igraj solidno. Od poznatijih imena u ekipi imaju Rui Costu i Nuno Gomesa, a tu je i veliki broj talentiranih mladih igrača.
Benfica će igrati pred svojim navijačima i od prve minute će ići na pobjedu, a također će pokušati napraviti nekakvu zalihu za izvrat u njemačkoj.

Nurnberg je ove sezone veoma loša ekipa. U Bundesligi ne stoje dobro te će po svemu sudeći voditi grčevitu borbu za ostanak u ligi. Normalno da im je Bundesliga prioritet, a teško mogu igrati na dva fronta uspješno. Očekujem da će nastupiti u malo izmjenjenom sastavu protiv Benfice, međutim u gostima imaju jako loš sko i ako nastupe u najjačem sastavu smatram da im niti to neće pomoći. Nurnberg će pokušati ne primiti gol i nadati se da će ih rezultat ostaviti u igri za uzvratnu utakmicu.

Oko sastava se još vode polemike je nekoliko izvora prenosi različite postave obiju ekipa, a za njemce se još ne zna tko će nastupiti upravo iz navedenog razloga (vjerojatno blago čuvanje za Bundesligu, međutim oni koji budu na terenu će sigurno dati svoj maksimum).

Smatram da se isplati uzeti koeficijent od 1,65 -1,70 na pobjedu Benfice. Utakmica počinje u dosta kasnom, portuhgalskom ,terminu 21:45 uz izravan prijenos na DSFu gdje će prije toga biti prijenos utakmice Zurich - HSV.
Evidentirano

RayBan
Napredni kladioničar

« Odgovor #3 : Veljača 14, 2008, 12:45:12 »

Evo da par stvari nadodam!

• Winter UEFA Cup registrations:
Benfica: In - László Sepsi, Makukula Aziza, Pedro Manuel.
Out – Organista, Bruno Costa, Gonzalo Bergessio, Fábio Coentrão.
Nürnberg: In - Jan Koller, Jacques Abardonado, Michael Kammermeyer.
Out – Joshua Kennedy, Chhunly Pagenburg, Dario Vidosic.

NOVOSTI:

Kod Benfice je jednia nedoumica oko Petita koji nije 100% spreman ali ce vjerojatno zaigrati. U zadnjoj utakmici kup utakmici (4-1 pobjeda nad Pacos de Ferreirom) su odmarani ključni igrači tako da ce Benfica zaigrati sa odmornim igračima!

Za Nürnberg nece igrati Zvejezdan Misimovic koji im je jedan od boljih igraca ta ga neće biti nekoliko tjedana, kao ni Slovačkog napadača Marek Mintala koji ima problem sa koljenom.

Evidentirano
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #4 : Veljača 14, 2008, 13:11:10 »

Aberdeen - Bayern

Evo ovo više pišem kao upozorenje budući da sam još prije odlučio preskočiti ovu utakmicu. Naime domačinima se vraća nekoliko bitnih igrača: Darren Mackie, Zander Diamond i Barry Nicholson.
Bayern na gostovanje ide bez nekoliko bitnih igrača Franck Ribery, Mark Van Bommel, Willy Sangol i Daniel van Buyten.

Bayern je kvalitetnija ekipa, međutim imaju uzvrat i ne moraju jurišati na pobjedu, iako je poželjna. Domačini će biti silno motivirani, a stadion ispunjen do posljednjeg mjesta.

Najpametnije je izbjeći ovu utakmicu...
Evidentirano

Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!