Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

NBA - Subota 8.4.2017.

IzudinB

Recommended Posts

Brooklyn-Chicago (ki) 2 1.55
Orlando-Indiana (ki 2 1.60

Marathon 2.48 

Netsi su najgora ekipa lige, uspjeli su nakupiti nešto pobjeda u zadnje vrijeme ali je to i dalje loše. Chicago gonja playoff, blizu su ali nisu osigurali još i moraju dobiti. Rondo upitan, Wade bi trebao zaigrati. Kod Netsa upitan Klipatrick.

Indiana je loša u gostima ali danas moraju dobiti. Oni i Chicago bježe Miamiju pobjedu, a igraju protiv lošeg Orlanda.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Liga prvaka  Dinamo - B. Dortmund  Raspon golova 2-5 Kvota 1.30
    • Kada vidite ovakvu ponudu za ovaj medjuweekend, od utorka do cetvrtka, postavljaju se samo tri pitanja. Kako pronaci vreme za spavanje, kako obuzdati pohlepu i kao najvaznije, veci je problem sta izbeci i neodigrati, nego na cemu se kladiti.  Teska srca sam izabrao sedam predloga, vise od ovoga nisam mogao da suzim svoje izbore, tako da sam morao prakticno da masakriram ponudu i preskocim barem sto utakmica koje bih rado igrao. Ili da budem precizniji, najradije bih igrao sve utakmice iz ponude za ovaj medjuweekend, ukljucujuci i kosarkaske utakmice Euroleague. Cak i ovih sedam predloga sam odigrao u sistemu, jer ako iz ovakve ponude za naredna tri dana uspemo da budemo "u minusu", onda stvarno treba da se polijemo benzinom i samo zapalimo. Psv vs Shakhtar, jedinica, sada ili nikada vise, i jedan veliki X za svaki slucaj, kvota 1,40 (5,00) Prvi par je odmah i najnesigurniji, odnosno ovaj predlog je u ovom trenutku prvi i najozbiljniji kandidat za izbacivanje iz sistema, odnosno jednom nogom je vec van ovog (dobitnog sistema). Kakav smo mi Forum i ko ga sve cini, najbolje se vidi po tome sto sam za onu istorijsku prognozu jos u devetom mesecu da ce Psv biti prvak holandskog prvenstva dobio jedan i po "like", a kada sam vam nagovestio da postoje (teorijske) mogucnosti da yebete besplatno dobio sam ovoliko:   To znaci da vas besplatno yebanje interesuje, a da se malo zainteresujete za ovaj Psv, za to vas boli qurac, zar ne? Ja ne bih mogao da se setim kada sam poslednji put gledao da neka ekipa igra slicno ovom Psv-u. Mozda onaj Heynckesov Bayern i Feyenoord iz sezone 2022/2023 i tacka. Malo i Leverkusen iz prosle sezone podseca na Psv, i to je sve. ManCity je bio mocan, ali nije bio spektakularan kao Psv.  Pa hajde onda da vidimo sta ovaj Psv cini mocnim, a sta su mu mane. U holandskom prvenstvu su trenutno prvi sa pet bodova vise od Utrechta i sedam od Ajaxa, ali i utakmicom vise. Imaju dvanaest pobeda, nula neresenih utakmica, i jedan poraz od Ajaxa. Gol razlika im je u plusu 36, na 13 utakmica su dali 45 golova sto je 3,46 po mecu. Prakticno, holandsko prvenstvo igraju sami sa sobom, a uporedo igraju i Ligu Prvaka. Ove sezone su odigrali 17 utakmica u svim takmicenjima i svih sedamnaest su otisle u over 1,5 gol na utakmici a cak trinaest su otisle u over 2,5 gola. Isto tako, na svih sedmanest utakmica su dali gol, ukljucujuci i gol Juventusu i Psg-u. Tajna Psv-a je u tri stvari. Odlicna selekcija, odlican trener, bas kao stvoren za Psv i holandsku ligu, i sam karakter holandskog fudbala. Znaci imamo na delu sjajan roster, ofanzivno orijentisanog trenera i savrsenu holandsku ligu gde se klubovi cak i u gostima protiv Psv-a ne povlace. Imamo na delu brze i tehnicki savrsene igrace, imamo puno trcanja i ritma, imamo brzo oslobadjanje lopte, sutira ko je u najboljoj poziciji, i nema nikakvog carinjenja lopte, i na kraju imamo holandsko prvenstvo gde je sramota igrati defanzivno, pa koga onda moze da cudi sto je Psv "u plusu" 36 golova, zar ne? Ali, sta cemo sa Juventusom, gde je Psv od onakve ekipe izgubio sa 0:3. Jeste, igrali su nereseno sa Psg-om u gostima, razmontirali Gironu kod kuce, ali i remizirali sa Sportingom. Problem sa Psv-om je sto ne znaju da igraju takticki, prakticno i na na rezultat van holandskog prvenstva. U holandskom prvenstvu imaju prostora da postizu golove iz peterca, ali kada im se ekipa skupi sa osam ili devet igraca ispred sesnaesterca, kao Juventus, onda deluju kao seoska ekipa. Na tabeli zajednicke tabele Lige Prvaka su tacno "na crti", 24-tom mestu, bas na mestu koje i zasluzuju, Ako ne racunamo "uljeza" Dinamo iz Zagreba, ispred njih su svi oni koji i treba da budu iznad, dok je ispod njih prava septicka jama, Crvena Zvezda, Slovan, Sturm, Shakthar, Salcburg ... Ako iz grupe timova koji su iznad Psv-a, izbacimo timove koji bi realno trebali da budu u septickoj jami, a ne medju elitom, a to su Dinamo Zagreb, Club Brugges i Feyenoord, a istovremeno klubove koji ne pripadaju septickoj jami, prebacimo u elitu, a to su Psg i Stuttgard, znaci da ostaje jedno mesto do kojeg se treba dovuci uz porodjajne muke. Jedno mesto, a utakmica sve manje, sutra sa Shakhtarom, pa idu Brestu, pa idu Zvezdi, pa im dolazi Liverpool. Kada vidite kvotu od 1,40 pa jos da raste, to je prvi znak da treba da pronadjete najblizi most i da skocite na glavu. Kvota od 1,40 kao da kaze svakom kockaru "morala bi da dodje ova jedinica, ali nije sigurno", ili kao sto volimo da kazemo "moraju da pobede", ili "ako nisu u stanju da pobede ukrajince onda neka idu u qurac" O Shakhtaru nista ne znam, osim da im je Arsenal dao tek jedan gol, yebem li im majku, neka ispadnu iz Premier League, ali u ovoj analizi nije ni vazan gost, jer sve zavisi od domacina. Meni je Psv jedna od najspektakularnijih ekipa koje sam gledao, ali nemam nikakvo poverenje u njih kada je u pitanju prakticni, ili fudbal na rezultat, a ovo je bas takva utakmica.  Znaci, predlog za kladjenje, za sada, dok ih ne izbacim do kraja dana jeste jedinica, sada ili nikada vise, uz obavezno po koji X, nereseni ishod, jer ne zaboravite, Psv u holandskom prvenstvu nema nijedan nereseni ishod, a u Ligi Prvaka ima vec dva. Crvena Zvezda vs Stuttgard, over 1,5 gol na utakmici, kvota 1,20 Ako ovde sutra padnem, onda stvarno neka ide i zivot i kockanje u qurac. Mozda je za ovu analizu najbolje samo da pogledamo stanje na dnu tabele Lige Prvaka Ono dno tabele Lige Prvaka bas sve pokazuje. Nula pobeda, nula bodova, najvise primljenih golova u Evropi, a nisu igrali ni sa Bayernom, ni sa Arsenalom, ni sa Leverkusenom. Znaci, ako verujemo svojim ocima, najgora ekipa u Evropi. Prava slika i prilika Srbije, putujuci cirkus Lige Prvaka, politicko-sportska-propagandna parodija modernog fudbala. Ova tabela pokazuje svu sustinu modernog sporta. Mozes da radis sta hoces, i da pricas sta hoces unutar Srbije, ali kada izadjes van, i kada se skines u gace i izadjes na teren, jedino na terenu mozes da  pokazes sta si i ko si zaista. Jos bolja slika od ove tabele jeste apsurd koji ce se sutra desiti kada na teren izadju startne postave. U rosteru Crvene Zvezde se nalazi Silas, koga je prakticno Stuttgard letos otpisao, ali je lepse kada se kaze da ga je poslao na pozajmicu, i to bas u Zvezdu. Stuttgardu je bilo vazno samo da vise ne placa to crno go***, pa su ga ustupili Zvezdi, dok je Zvezdi taj otpad od igraca najskuplje pojacanje u istoriji kluba. Da ne govorimo o Krunicu, koji je takodje ljubazno zamoljen da ode iz Milana i Fenerbahcea. Na neki nacin moze da se kaze da Zvezda prima sav otpad od drugih klubova, a ne zeli da igra Ligu Konferencije sa tim otpadom, vec samo Ligu Prvaka. Stuttgard je prosle godine bio jedno od najprijatnijih iznenadjenja nemackog fudbala. Drugi u Bundesligi, iznad Bayerna, treci najbolji napad u Bundesligi, izborena Liga Prvaka i sve to uz napadacki i ofanzivni fudbal. Prosle godine su bili prava napadacka masina, ali su na zalost, prodali okosnicu tima, prvog strelca i dva stopera. Problem sa ovim Stuttgardom je sto se sadasnji tim mnogo razlikuje od proslogodisnjeg, sto kaze i tabela gde su trenutno deveti.  Da sam ja Crvenoj Zvezdi sastavljao raspored, ne bih bio u stanju da sastavim ovako lepe protivnike, kao sto su im sasatvaili oni lopovi iz Uefe. Barcellona, Psv, Stuttgard, Inter, Benfica ... jedino bi im izbacio Milana, a dodelio Arsenala, Bayerna i Liverpoola, pa bi bas sve bilo po mom ukusu.  Stuttgard igra takodje ultraofanzivno, iako je letnjim promenama narusen balans. Odigrali su do sada sedamnaest utakmica, gde su petnaest otisle u over 1,5 gol na utakmici, jedanaest u over 2,5 gola, a cak sest utakmica na strani su otisle u overe 3,5 gola. Problem sa Stuttgardom je sto igraju toplo-hladno. U stanju su da razmontiraju Dortmund sa 5:1 ili dobiju Juventus u sred Torina, a onda odigraju 1:1 sa Hoffenheimom kod kuce, ili izgube dva puta uzastopno kod kuce, od Atalante i Eintrachta. Do kraja grupne faze, Zvezda igra jos cetiri utakmice, i onda bye-bye Ligo Prvaka. Sutra igraju sa Stuttgardom, pa idu Milanu, pa im dolazi Psv, pa idu Young Boysima. Ja sam procenio da nekako mogu do cetiri boda na kraju, ali ne znam gde bi mogli da uzmu taj jedan bod, ako sam im vec upisao pobedu u zadnjem kolu kod Young Boysa. Stuttgard je idealan protivnik ako zelite zlo Zvezdi. Trce, lako se oslobadjaju lopte, u tri ili cetiri dodavanja su u stanju da dodju do protivnickog gola. Prosle sezone su bili jedina ekipa koju Leverkusen nije dobio u dve utakmice, obe su zavrsene remijem 1:1 i 2:2. Protiv Reala su igrali odlicno, imali precku, a da dodam i nesto iz statistike iz meca sa Juventusom u sred Torina. Protiv Juventusa su imali 22 suta ka golu, od toga samo u prvom poluvremenu 12, uz to im je golman Juventusa odbranio penal, a jedan gol im je ponisten, a barem jos tri gola nisu dali, a da niko ne zna kako. Stuttgard je zanimljiv i po tome, sto daju golove u zavrsnicama, kao da ih kolega @fic stavlja u svojim predlozima. Protiv Wolfsburga su gubili, pa izjednacili u 97-om minutu, pa kod kuce gubili od Hoffenheima sa 0:1, pa izjednacili u 99-om minutu, pa ugurali gol Juventusu u 92-em minutu, pa ovo pa ono. Ako sutra padnem, i na utakmici bude jedan ili nijedan gol, to nece biti zbog neznanja, vec zato sto Stuttgard dolazi bez pola tima. Kompletan napad im je povredjen, cak tri napadaca nece igrati, Prvi strelac Undav, prva zamena Toure i prvotimac Leweling. A osim njih povredjeni su jos takodje starteri Al Dakhil i Zagadou. Hajde, oduzmite vi prva tri napadaca gradjanima, Bayernu ili Liverpoolu, pa da vas vidimo.  Ali, nema veze, idem na nemce, nema veze, neka padnem. Idem protiv zla i drvoseca. Zvezda nije odigrala nijednu utakmicu od 10.11. sto je vec 16 dana, jer cas igraju reprezentacije, cas pada kisa, cas duva vetar, a za sutra, koristicemo i molitve ako treba, samo da bude neizvesno u prvih deset minuta, a posle neka se ekipe raspucaju. ManCity vs Feyenoord over 1,5 gol na utakmici, kvota 1,12 Ovde moze da ne bude golova, samo kao onda kada sam igrao da ce Juventus dati gol Empoliju, a utakmica zavrsila nista-nista, pa onda Juve da cetiri komada Interu u gostima. Ili kada sam igrao da ce Bayern dati vise od gola St. Pauliju, a utakmica zavrsila 1:0 a bolje mi je da se ni ne secam kada sam igrao da ce Aston Villa dati vise od gola Zrinjskom, a utakmica zavrsila rezultatom 1:0 u 90 plus 4-tom. Dakle, ovde nece biti golova, samo ako gradjani i holandjani budu igrali protiv mene, jer zele da me sruse.  Bayern daje gol Psg-u, kvota 1,10 Iako Bayern smatram svetim klubom, od mene ove sezone jos niste culi da se divim bavarcima. Ali zato golovi ... e to je vec druga stvar. Mene Bayern nicim nije impresionirao, jer osim Benfice kod kuce, nijednu utakmicu koju su trebali da dobiju, a da nije krs od tima u pitanju, nisu dobili. 1:1 kod kuce sa Leverkusenom, kada sam igrao over 2,5 gola, yebem li im majku, pa 0:1 protiv Aston Ville u gostima, pa potop od 1:4 od Barcellone, pa 3:3 sa Eintrachtom ... znaci jedno veliko nista sa iole jacim protivnicima. Ali, ova kvota od 1,10 da Bayern daje gol na utakmici ... ccccccc to stvarno ne znam kada moze da se vidi u ponudi.  Olimpija vs Larne, Conference League, jedinica, kvota 1,22 Ko se kladi na utakmicama Conference League, lige stvorene da gubitnici imaju gde da igraju, i da cetvrtak kladionicama ne bude prazan dan, taj bi stvarno morao da pokaze lekarsko uverenje da je zdrav. Ali, ovo je predlog kolege @nutrija koji od kada igra svetu Poslednju Sansu, nikada nije bio plasiran ispod treceg mesta na tabeli, a nasi administratori su skinuli takvom igracu pet pogodaka mesec dana pre kraja sezone, sto nikada necu zaboraviti niti oprostiti. Ovaj predlog igram samo da bih nervirao ceo Forum. Predlozi kolega @Fitoz @nuki01 @zmajo ili @fic neka svako odluci za sebe Yebi ga, kakav god da je ovaj kolega @Fitoz ipak je aktuelni pobednik svete Poslednje Sanse. Nema vise najbrzi internet na Forumu, ali ispunjava sve kriterijume da igra sa nama svetu Poslednju Sansu. Dovoljno je zao i bahat, nicega ga nije sramota, snalazi se deset puta bolje od kolege @unkdy pa ako vam se svidja njegov predlog da Barcellona pobedjuje bilo kojim rezultatom osim 1:0, uzmite ga. Kao sto sam vec sto puta napisao na ovom smesnom Forumu, nasi administratori i kolega @mesrine nece uci u prvu ligu u narednih sto godina, jer se svake godine pravo niotkuda uvek pojave neke kolege za koje uopste ne znas ko su i odakle su dosli. Ko su sada ovi @zmajo i @nuki01 ko je uopste cuo za njih, otkud oni na celu drugoligaskog blata? I tako svake godine se pojavi neko, a administratori i @mesrine nikada da dodju na red ... cccccc Ako verujete drugoligaskim igracima, uzmite over 2,5 kartona na mecu Hull vs Sheffield, ili sacekajte kolegu @zmajo Ne znam da li mi je draze sto smo kolegu @fic vratili, ili sto smo mu postavili predlog koji mu je (opet) po stoti put prosao u 100-om minutu utakmice, ali hajde da vidimo sta ce i on postaviti, pa neka svako izabere od ova cetiri predloga onaj za koji misli da je najrealniji. Dortmund vs Bayern, Bundesliga, over 2,5 gola (subota), kvota 1,35 Ova utakmica se igra u subotu, a ovde sam je postavio samo da imamo barem jedan pogodak iz sistema. Samo jos da dodam raspored svetog Bayerna. danas igraju sa Psg-om, pa za tri dana idu Dortmundu, pa za tri dana igraju kup utakmicu sa Leverkusenom, majko moja. I za kraj, samo jos da vam kazem, koje utakmice sam propustio ili izbegao, jer sam disciplinovan. Golovi na mecu Dinamo Zagreb vs Dortmund, pa dvojku na Atalantu protiv onog krsa od tima Young Boysa, pa dvojku na Milan i jedinicu na Leverkusen, koje ce odigrati ceo svet, pa Inter daje gol Leipzigu ... a gde su tek utakmice Euroleague .... Za kraj i da kazem da Atalanta nema poraz u zadnjih 11 utakmica, gde ima samo dva neresena ishoda i devet pobeda, od toga sest puta uzastopno, a idu onom krsu od tima Young Boysu.        
    • Pa neće me valjda i 4x zaredom prodati.. Četvrtak 20:30h Košarka, Euroliga  Partizan - Olympiacos - hendikep +10.5 (Partizan pobjeđuje ili ne gubi sa više od 10 poena) 1 (1.25) bet365 
    • 26.11. Nogomet/Man City vs Feyenoord/over 1,5 gol Citya/1,22, Boabet, bivši unibet  
    • Konferencijska liga Celje vs Jagiellonia,vise od 1,5 golova u utakmici,psk,koef.1,30
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use