Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

NBA - Utorak 4.4.2017.

IzudinB

Recommended Posts

Gobert over 15,5 1.85 Wwin 

Rudy igra sjajno u posljednjih nekoliko utakmica. Zabijao je redom: Indiani 16, New Yorku 35, Clippersima 26, Pelicansima 20, Sacramentu 16, Washingtonu 16 i San Antoniju 19. Večeras Utah dočekuje Portland i ovo će biti važna utakmica i za jedne i za druge. Utah se bori za četvrto mjesto sa Clippersima dok se Portland bori za playoff. Kod domaćina i dalje nema Favorsa dok je Hill upitan, a kod Portlanda je i dalje out Nurkić. Gobert je u prve dvije utakmice protiv Portlanda zabijao 12 i 13, ali je tada uzimao 5 i 7 lopti i nije imao toliku funkciju u napadu. Ono što mi je ovdje bitno je i to da s izostankom Nurkića, nema nitko braniti Portlandov reket. Meyers i Aminu se guraju na centra što nije njihova prirodna pozicija i kako to izgleda mogli smo vidjeti i sinoć kada im je Towns natrpao 34 poena. Očekujem veliku borbu jer je pobjeda potrebna i jednima i drugima, uzimam Goberta koji je u sjajnoj formi i ne vidim tko ga može zaustaviti u Portlandu. U ostalim kladionicama je granica 16,5 tako da mi je ovo must take.

Od ostalih mi se za sada sviđa i George over.

Hayward over 21 @1.81 favbet

Tek sam stigao kuci i vidim da su skoro sve kladionice ovo podigle na 24.5 i 25.5, favbet i dalje drzi samo 21 sto je super granica. Utah veceras bez skoro cele pocetne petorke: Favors, Hood, Hill i Neto su OUT. Hayward je ionako glavna napadacka opcija u timu a sad ce uzeti jos vise suteva a posto igraju protiv Portlanda ocekuje se mec na dosta poena. Ove sezone od dva odigrana protiv Portlanda Hayward igrao samo jednu i zabelezio 22 poena. Mislim da veceras ide na 24+ pts.

2g4c7YyQ.png

Vise manje sve je jasno od postova prije, George trenutno igra na MVP razini uz solidan sut ide u over, Utah fali 3 iz prvih 5 ocekujen pobjedu Portlanda zbog kiksa protiv Minesote pogotovo jer je Utah hendikepirana. Nurkicevon ozljedon Portland nema pravog centra dok je Gobert u odlicnoj formi i danas ocekujen da zavlada protivnickin reketom i pokupi vise skokova u napadu jer njega na njegovu visinu nema ko cuvat tamo.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use