svijetkladjenja.com
Svibanj 24, 2012, 14:53:23 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Utorak/04.03.2008/Tenis/Dubai  (Posjeta: 533 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Bookie Bluzer
Napredni kladioničar

Spol: Muški

Profil WWW
« : Ožujak 04, 2008, 02:43:47 »

Rodick-J.C.Ferrero

Nije mi bilo do velikog klađenja baš,ka šta sam i reka na svom blogu,ali što sam više gleda ovi par,više me privlačia. Prvo mi ga je kolega Roland Garros spomenia,kasnije sam još malo se informira,i sad uvjeren da će ovaj par biti u Super Tip ponudi Super sporta ili Favorita,ili oboje. Da vidimo sad zašto. Andy Rodick je ovdi veliki favorit,šesti igrač svijeta,prije 4 godine prvi igrač. Osvojia je prošli misec turnir u San Joseu i moglo bi se reć da je u vrlo dobroj formi. Ferrero je nakon nesretnog ispadanja od Mahuta u drugom kolu Marseja nakon par dana se i osramotia kontra Gabiashvillia u prvom kolu Roterdama 5-7,1-6. Sada igra kontra amerikanca s kojim ima veseli omjer 0-3. Znači,stvari su ovdi čiste,sada sljedi rutinska pobjeda nadmoćnog Andya.
Ili možda ipak i ne. Ako se ne varam,Rodick je od 26 turnira šta ih je osvojia,21 osvojia u Americi,na njegovom domaćem terenu. Od 5 ostalih turnira,4 ih je bilo u Londonu (Queens Club),1 u Lyonu. Njegova je navika raditi turneje po američkom kontinentu,i poprilično je čudno što se pored turnira u Las Vegasu odlučia baš za ovaj u Dubaiu. Možda zato jer je nagradni fond turnira u Aziji miliun dolara,a u Vegasu niti upola manje 436 000. A u Vegasu to stigne i potrošiti u jednu noć......kako ono kažu: Vegas je jedini grad u kojem dođeš sa svojim malim autom,a vratiš se doma u velikom,glomaznom,blještavom,skupom autobusu!! Turnir u Dubaiu egzistira već 16-u godinu. A Rodick tamo ima zabilježenih pobjeda koliko i moja malenkost. Znači nula naravno. A Ferrero tamo ima finale prije 8 godina i osvojen trofej prije 7 godina!! Zadnji put je tamo nastupio prije 3 godine i ispao nakon jedne glupe pogreške u trečem setu taj brejka kontra Federera. Ali on mu ove godine neće smetati,i uvjeren sam da se sad Ferrero zlobno osmjehuje na tu činjenicu. Rodick je 1 cijeli dan ili duže putovao avionom da bih došao pokupit pare za nastup ovdi,a i napokon da doživi taj novi raj na zemlji šta su Šeici napravili u zabitoj pustinji bogatoj crnog zlata. Ferrero je to već davno vidio,a iz Roterdama ili Španjolske di je već bio,za to vrime je mogao doći i biciklom....s obzirom kad je odigrao zadnji meč (18.02). Ovdi njušim jednu veliku pobjedu španjolca koji je željan prve pobjede nad Rodickom (one 3 su se desile naravno u Americi) nakon što se nisu susreli nigdi,ni u hodniku hotela već godinu ipo dana. Ipak je i taj Ferrero bio jednom prvi igrač svijeta u 10-om misecu godine 2003. Španjolac zna ovi teren,ovu atmosferu,temperaturu i zemlju. Rodick večinu svoje igre oslanja na razoran servis,ali bi on ipak mogao doći u pitanje,pasti u neku malu krizu. Jer će Rodick neminovno osjetiti umor i zasičenje od 8 uzastopnih mečeva u 15 dana,kao i od dugačke vožnje avionom,pa makar to bio i prvi razred. Ne gine mu zbunjenost i neprilagođenost na vremensku razliku,i onu šta mirimo satom,i onu šta mirimo termometrom. A uvjeren sam da će Ferrero to jedva dočekat iskoristit.
Rodick-Ferrero...Tip 2...3,33 (Favorit)
« Zadnja izmjena: Ožujak 04, 2008, 10:51:00 Bookie Bluzer » Evidentirano
Keyser Soze
Napredni kladioničar

Spol: Muški

Kako vaša bolest?

« Odgovor #1 : Ožujak 04, 2008, 18:20:45 »

Guccione - Hanescu    1,45  19:30

˝Stasiti˝ Australac protiv Rumunja, za kojeg bi se moglo reć da je u banani  Jezik

Chris u kakvoj - takvoj formi, ovdje već odigrao dva kola kvala Borvanov  i Kunitsyn oba u tri seta.
U Mephisu je pobijedio Kendricka i Johanssona, te ispao u četvrt finalu od ˝ljepotana˝ Stepaneka...

Hanescu je na istom turniru prošao Hsun-Yena, na predaju, a u sljedećem kolu ga je povozio uragan Sirast  Soderling

Nisu još igrali jedan protiv drugog...
Evidentirano

Možda ste dobili pogrešan broj al´ ste dobili onog kog ste tražili!
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!