svijetkladjenja.com
Svibanj 24, 2012, 14:48:38 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Utorak, 29.09.2009. (Tenis)  (Posjeta: 463 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Keyser Soze
Napredni kladioničar

Spol: Muški

Kako vaša bolest?

« : Rujan 28, 2009, 21:12:57 »

Bartoli - uzimam ju 2:0, a što se tiče Share, mislim da će pobjedit, međutim sumnjam da će nać na mom ticketu  Sirast
Još mi se dopada Safarova, te Vesnina...međutim o tome kasnije, kad izbace ponude za hcp i zbroj gemova
« Zadnja izmjena: Rujan 28, 2009, 21:46:07 Goksim » Evidentirano

Možda ste dobili pogrešan broj al´ ste dobili onog kog ste tražili!
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

Spol: Muški

« Odgovor #1 : Rujan 28, 2009, 21:45:46 »

07:15 Wozniacki, C - Wozniak, A  1 1,20

Evo nije neki koef. ali sam poprilično siguran da ovo prolazi bez problema (čak 2:0 u setovima i moguci hendikep). Gledao sam Wozniak protiv Krumm i Wozniak je jako sretno pobjedila 2:1. Užasno se je istrošila u meču budući da je Krumm imala 1:0 u setovima i 4:1 (dupli brejk). Sve je izgledalo gotovo i koe.f na Wozniak (live) je bio oko 20,00 i eto uspjela je preokrenuti tj. sustici dupli brejk i pobjediti u tie brekju u 2.setu. U trecem setu je napravila dupli brejk i opasno pala, te su nijanse falile da Krumm anulira prednost. Wozniak je pobjedila nakon 5.meč lopte.
Wozniacki je kvalitetna igračica koja je trenutno u formi. Prošlo natjecanje je stigla do finala gdje je izgublia od Clijsters. Mislim da joj umorna i IMO lošija Wozniak neće predstvaljati problem.
Evidentirano

Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!