svijetkladjenja.com
Svibanj 24, 2012, 14:46:45 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Utorak 18.03. (Tenis)  (Posjeta: 1206 )
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

Spol: Muški

« : Ožujak 18, 2008, 16:00:37 »

Murray - Karlović

Nočas nas očekuje vrlo zanimljiv meč između Murraya i Karlovića. Murray je trenutno 11.igrač dok je Karlović najbolje plasirani u svojoj karijeri te se nalazi na 20.mjestu. Karlović igra dosta dobro u zadnje vrijeme ukoliko se izuzme turnir u Zagrebu gdje je vrlo sumnjivo izgubio u prvom kolu od Stahovskog koji je također na vrlo zanimljiv i neočekivan način osvojio turnir.
Murray je u nedjelju igrao sa Melzerom te je pobjedio iako je prvi set izgubio. Ukoliko pogledate njegovu statistiku možete primjetiti da uglavnom dobiva mečeve, međutim svako toliko prvi set ispusti te relativno često igra mečeve u tri seta.
Karlović je jedan od najjačih servera kojem je izuzetno teško uzeti servis te je među 10ak tenisača koji su odigrali najviše tiebrejkova u životu budući da donedavno nije briljirao u izmjenama te je često griješio, međutiim servis ga je vadio. Prije par mjeseci je znatno unaprijedio igru te rijetko kada izgubi brejk, a ukoliko izgubi set to je obično u tie brejku gdje obično 1-2 lopte odlučuju.

Evo i izjave Murraya prije ovog meča:

"Mislim Karlović u gotovo svim svojim mečevima ima pedeset posto šanse za pobjedu. Sposoban je pobijediti najbolje igrače svijeta, ali isto tako i izgubiti od protivnika koje bi trebao tući s lakoćom jer se njegovi mečevi uglavnom odlučuju u dva-tri poena", kazao je Murray o hrvatskom tenisaču.

"Kad igrate protiv njega najbitnije je kvalitetno servirati i ne ostavljati mu puno prostora na drugom servisu. A kad se ukaže prilika za prelomiti susret, ne smijete čekati ni oklijevati jer ih protiv takvog servisa nećete imati puno. Svi znaju kako Karlović igra. Pitanje je samo hoćete li uspjeti osvojiti važne poene ili ne. Posljednji put kad sam igrao protiv njega to mi je pošlo za rukom pa se nadam da će i ovoga puta", zaključio je Škot."

Ovaj par je svugdje bonus tip te se koeficijent na Karlovića kreće oko 3,20, a budući da je postavljeno za bonus tip jasno je da bookiji očekuju da to neće biti lagan meč.
Pretpostavljam da Murrayju neće biti lagano te da to neće biti meč u jednom smjeru. Ukoliko Karlović bude servirao kao što zna očekujem da će izboriti makar 1 tie brejk u kojem je sve moguće, a nije nemoguće i da uspije brejknuti Murraya u prvom setu ukoliko Murray opet malo lošije uđe u meč.

Koefiicjent koji Derby daje (4,50) da će Murray pobjediti sa 2:1 u setovima je VB koji e IMO treba iskoristiti sa nekim, ipak ,manjim ulogom. Drugdje se koeficiejnt kreće oko 3,50-3,60 dok ih expekt prati sa 4,00, međutim 4,50 je ipak previše, a to mi se nekako čini i najrealniji rezultat, pa...

« Zadnja izmjena: Ožujak 18, 2008, 16:05:59 Goksim » Evidentirano

fulcrum
Početnik
*

« Odgovor #1 : Ožujak 18, 2008, 17:16:02 »

Kako si i sam naveo , Karlovićev servis je vrlo jako oružje. To bi moglo dovesti do više os jednog tie breaka, te bi lagano moglo završiti 7:6, 7:6 za Karlovića. Imam jako neugodna iskustva sa klađenjem na naše igrače/timove. Naš mentalitet omogućava da pobjedimo svakoga i da izgubimo od svakoga. Pošto je Karlović underdog ovdje , a Stanlye nudi 2,68 na njega, probat ću s malim ulogom na Karlovića. U svakom slučaju sretno.
Evidentirano
El Presidente
Živi od kladionice

« Odgovor #2 : Ožujak 18, 2008, 17:21:03 »

Neznam jel se to meni čini, ali podloga je malo sporija i tu bi Marray sa svojim vraćanjem servisa mogao dosta napraviti kontra Karlovićevog servisa. Podloga mi se čini slična onoj na AO,  a svi se sjećamo kako je Youzhny masakrirao Karlovića, koji osim servisa nema drugog oružja protiv Murraya.  Cerim se
Evidentirano

"Njezin život nije bajka,
Njezin život nije film,
Njezin život nema smisla,
Ona nema ništa s tim......"
afrika
Početnik
*

« Odgovor #3 : Ožujak 18, 2008, 18:21:04 »

Dobro je vidjeti da se "el presidente" vratio mislim da ga se isplati poslusati
Evidentirano
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #4 : Ožujak 18, 2008, 18:34:43 »

Kako si i sam naveo , Karlovićev servis je vrlo jako oružje. To bi moglo dovesti do više os jednog tie breaka, te bi lagano moglo završiti 7:6, 7:6 za Karlovića. Imam jako neugodna iskustva sa klađenjem na naše igrače/timove. Naš mentalitet omogućava da pobjedimo svakoga i da izgubimo od svakoga. Pošto je Karlović underdog ovdje , a Stanlye nudi 2,68 na njega, probat ću s malim ulogom na Karlovića. U svakom slučaju sretno.

Ako već probavaš na Karlovića oko 3,20 je gotovo u svim kladionicama (SuperSport, Derby, PSK...)

Samo da spomenem da je expekt smanjio tečaj a 4,00 na 3,50 za točan rezultat 2:1 u korist Murraya...
Btw. slažem se da Murray ima odličan return, i sječam se meča od prije par tjedana kada je u finalu porazio tada povratnika Marija Ančića gdje je Murray odlično servirao i pritiskao vrlo dobar Ančićev servis, ali je Murray imao i nevjerojatnu sreću jer mu je 7-8 gotovo ključnih lopti u setu palo na same linije...
Da je koeficijent kao i drugdje oko 3,20-3,50 možda bi odigrao negdje u sistemu, ali za 4,50 sam uzeo. Pa da 4 puta po tom koeficijentu gađam meč da će završiti sa 2:1 za favorita pogodio bi makar jednom(nadam se) a već bi sa tim bio u plusu...
Ujutro ću biti pametniji, ali čini mi se kao dobar pokušaj, a i ako padnem na ovako pristojnom koeficijentu makar me neće prati osječaj kao kada padnem na 1,20-1,40...
« Zadnja izmjena: Ožujak 18, 2008, 18:38:42 Goksim » Evidentirano

Keyser Soze
Napredni kladioničar

Kako vaša bolest?

« Odgovor #5 : Ožujak 18, 2008, 18:36:19 »

Ančić M.-Ferrero J.C.  21:30  1   1,70  Supersport

Ferrero dobio Johanssona, koji se ne može snać u SAD-u. Ančić dobio Monfilsa, te Gonzalesa.
Ferrero nije u nekoj blistavoj formi, na zadnja dva turnira nije prošao prvo kolo Mahut i Roddick. Iako je dobio Johanssona ne vjerujem da se može usprotiviti Mariu, koji polako diže formu. Kad je igrao finale u Francuskoj, i sam je izjavio da nije na onoj fizičkoj razini na kojoj bi želio biti, još uz sve to imao je neke probleme nisam siguran točno s čim (trbušni zid-možda). Poslije je igrao Zagreb, gdje je pokazao da se polako vraća u svoju nekadašnju formu. Organizatori IW vidjeli su da Mario igra sve bolje pa mu uručili WC, mislim da nisu pogriješili.
Iako je odigrao dva meča, jedan u tri seta, mislim da ne bi smio propustiti zabilježiti prvu pobjedu na Ferrerom, koji ih ima tri. Zadnja je bila daleke 2004, i još k tome na zemlji!
Evidentirano

Možda ste dobili pogrešan broj al´ ste dobili onog kog ste tražili!
zmrklic
Iskusni kladioničar
**

« Odgovor #6 : Ožujak 19, 2008, 00:19:24 »

Pozdrav upravo mi je prošao listić, Ljubičić bio na njemu. Više puta sam zaradio novce tako da sam cijeli tjedan igrao na igrača koji neko vrijeme nije imao dobre rezultate, ali je zato odmoran i jako motiviran. Sječam se prošle godine Roddicka na zadnjem mastersu, ispratio sam ga od prvog kola do finala. Naravno danas sam pogledao i Robreda ove godine, ništa nije napravio također, ali mogao bi Ljubo daleko ....
Evidentirano
zmrklic
Iskusni kladioničar
**

« Odgovor #7 : Ožujak 19, 2008, 00:26:14 »

Isprike nisam se neko vrijeme kladio, ali inaće sam se kladio godinama, tako da je riječ o Cincinati 2006 mastersu koji je Roddick dobio ( vezano na gornji post )
Evidentirano
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #8 : Ožujak 19, 2008, 00:41:15 »

Ma Ljubo me se nije dojmio u Zadnje vrijeme, a loše je igrao i na Zagreb Indoorsu, pogotovo u finalu koje je dosta sumnjivo izgubio. Motiviran je i ima iskustvo, ali mi nije pouzdan kao nekad. Djeluje mi dosta nepredvidivo i može odigrati jako dobar meč te pobjediti, ali IMO je vjerojatnije da će protiv kompleksnih igrača podbaciti... Evo vidjeti ćemo šta će mu ždrijeb donjeti u sljedećim kolima...
Evidentirano

zmrklic
Iskusni kladioničar
**

« Odgovor #9 : Ožujak 19, 2008, 00:51:25 »

Nazalost Federer  Ljut
Ali ja bi ga u Key Biscaineu gledao. Kod takvog grača jedan meč ili dobra pobjeda napravi nevjerojatan preokret.
Osim toga koeficjenti su tada visoki.
Evidentirano
Bookie Bluzer
Napredni kladioničar

Profil WWW
« Odgovor #10 : Ožujak 19, 2008, 01:13:35 »

Da,Ljubo ide na Federera koji ne virujem da će ptrošiti 5 minuti svog vrimena analizirajuči svog protivnika. Imam analizu,tj...ajde nije analiza već moje razmišljanje o Ljubi i ovome meču sutra sa Feđom na svom blogu: bookie.blog.hr 
Evidentirano
zmrklic
Iskusni kladioničar
**

« Odgovor #11 : Ožujak 19, 2008, 01:30:20 »

Nema sreće sa žrijebom, tako da je to samo za navijat, ne za kladit se.

Inaće što se tenisa tiće kladim se isključivo na Masters i Grand Slam turnire, jer inaće nikad ne znam ko će dati maximum, a ko će doć pijan od players partya.

Od vecerasnjih mislim da će Haas dobit Verdasca, ali kako mi je kof na listicu bio preko 4 ( ulog 1000 kn ) s tri para nisam htio stavit ni Jankovic, koja mi je izgledala siguran zicer.
Evidentirano
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #12 : Ožujak 19, 2008, 09:56:02 »

Murray - Karlović

Koefiicjent koji Derby daje (4,50) da će Murray pobjediti sa 2:1 u setovima je VB koji e IMO treba iskoristiti sa nekim, ipak ,manjim ulogom. Drugdje se koeficiejnt kreće oko 3,50-3,60 dok ih expekt prati sa 4,00, međutim 4,50 je ipak previše, a to mi se nekako čini i najrealniji rezultat, pa...

Bravo Karlović i Murray i hvala derbiju. Normalno da za ovakav bet treba malo sreće da se sve posloži, ali mi je ipak sada žao da nisam malo više uplatio (ah kao i uvijek kad prođe...)

7:6 6:7 6:3  Cerim se Cerim se Cerim se
« Zadnja izmjena: Ožujak 19, 2008, 10:23:38 Goksim » Evidentirano

Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!