|
Christy
|
 |
« : Studeni 11, 2008, 08:36:00 » |
|
11.11.2008, Tennis masters Shangai 11:00 Jo Wilfried Tsonga - Juan Martin Del Potro 2 @ 2.43, betfair , ulog 5/10
Danas su na programu mecevidrugog kola Mastersa u Shangaju. U prvom kolu su zabelezeni zanimljivi rezultati. Sigurno da je najvece iznenadjenje pobeda Simona nad Federerom, dok je Murray prema ocekivanju savladao Roddicka. U grupi iz koje je ovaj mec, Djokovic je pobedio Del Potra, dok je Davidenko savladao Tsongu. Dakle, ovo je mec dva igraca koja su izgubila mec u okviru prvog kola. Moze se reci da je ovo odlucujuci susret za obojicu , jer , prakticno sa porazom u ovom mecu, nece imati nikakve sanse za plasman u polufinale. Sta reci za ovaj duel? Po meni, ovo je duel u kome oba tenisera imaju podjednake sanse za trijumf. Malo su me iznenadile kladionice sa kvotama za ovaj mec, jer mislim da je Del Potro ovde nepravedno potcenjen, a prednost je data Tsongi. U redu, Tsonga jepobednik poslednjeg Mastersa sezone, ali je od igran u Parizu pred domacom publikom i moze se reci da je u svakom mecu , pored nesumnjivog znanja, Tsonga imao i dosta srece. Juan Martin Del Potro igra svoju sezonu zivota. U drugoj polovini godine vezao je cak 4 pobede na turnirima, i to mu je i donelo plasman na zavrsni turnir, prvi put u njegovoj karijeri. U dosadasnjim duelima ovih igraca, Del Potro vodi sa 1:0: 19/08-07 Pilot Pen Tennis, New Haven, USA R64 America Hardcourt outdoor Del Potro, Juan Martin 1:2 63 36 46
Za mene je , blagi favorit Del Potro i verujem da ce on , ipak , proci cak i u polufinale jer se u trecem mecu sastaje sa Davideknom, koga je vec dobijao. Ukoliko krene servis Del Potra, bice to jos laksi posao za njega.
|