22:30
Andreev - Kubot
Igorova omiljena podlaga, zemlja...nakon što je ispao u prvom kolu AO, od Rogera, Rus se počeo pripremat za ˝prašinarsku˝ podlogu...ovdje je dobio Staracea 6/2 6/2, zatim je muku mučio sa Machadom 6/3 5/7 6/4, čak je u trećem setu odmah na početku izgubio svoju servu, da bi se kasnije vratio, Cuevasa je otpuhao sa terena sa 6/1 6/1...čini se polako vraća u formu, u kakvoj smo ga nekad znali gledati...
Kubot, ima začuđujuće dobar početak sezone(ili se meni samo čini)

, na AO stigao do trećeg kola i dvoboja sa Noletom...prije tog dobio Zvereva i Giralda...prije tjedan dana je počeo igrat zemlju, u Čileu je dobio Zeballosa u tri, a zatim izgubio od Granollersa u dva seta..ovdje je sve dobio u dva, Hernandeza, veterana je jedva dobio sa 7/5 7/6, nakon tog dobio Montanesa 6/2 6/2( a ja očekivao, odigrao i napisao sam drugo), koji se ne može snaći u novoj sezoni...da bi tada pobijedio još jednog Talijana Staracea 6/3 6/1...samopouzdanje mu je zasigurno na najvišoj razini, još k tome igraprotiv igrača kojeg je dvaput dobi, nijednom izgubio...
Igrali su dvaput, vodi Kubot, 2004 u Poljskoj 4/6 2/6, a zatim prošle godine u Beogradu je Rus predao...Igor je nakon 2004. više napredovao kao igrač, što potvrđuju i uspjesi na zemlji, ali također na svim ostalim podlogama, pa danas očekujem potvrdu te kvalitete...
još ću odigrat na Ferrera, te over 144.5 poena na meču Noleta