23,5/Roddick - Lopez = 1 1,85 HL 16:10
Hvala, HL na ovome!

Roddick nakon jučerašnje pobjede nad Noletom, danas ide na Feliciana.
Feliciano jučer dobio Kolju, nakon što je u trećem setu gubio 5-3, dobio 4 gema zaredom. Iako je Lopez dobio, mislim da je
nesposobnost Davydenka bila presudna! Lopez nema jak forehand kao Andy, a bekend - SLICE!
Lopez u dosdašnjim mečevima ponudio 19 BB do finala, serva mu nije ni približno dobra kao Noletova, gdje očekujem da će Andy raditi
pritisak.
Andy do finala stigao bez izgubljenog seta , ponudio 13 BB, od toga jučer Đokoviću samo dvije... Andyu ova podloga odgovara ,
jer servisom može riješiti puno toga, većinu gema, te tako ostati odmoran za pritisak na protivnikov servis...Jučer u TB, kod 5-4, na
servis Andya dosuđen nec, a Nole je samo otišao na drugu stranu(priznao poen),da je istao nec, mislim da bi Andy opet opalio (vjerojatno as ili winner) kasnije su izjavi igrači rekli da nisu čuli
Igrali su tri puta: 3-0 za Roddicka
2007 ATP Masters Series Indian Wells 7-6(5) 6-4
2004 Canada AMS 6-3 7-6(5)
2003 Indian Wells TMS California, USA 6-4 6-3
Budimo realni: kvaliteta i forma je daleko na strani Amera , koji je pomeo sve dosad, h2h također, granica nikad išla u over, pa tako mislim da neće ni danas, ima i hendi od -3,5 ali sam se odlučio ipak za under