svijetkladjenja.com
Svibanj 24, 2012, 14:17:08 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Srijeda,19.03.2008  (Posjeta: 533 )
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Keyser Soze
Napredni kladioničar

Spol: Muški

Kako vaša bolest?

« : Ožujak 19, 2008, 16:37:31 »

20,5/ Sharapova - Hantuchova  2  1,85  23:55 mediabet

Mislim da je ovdje granica promašena. Maria ovdje u dosadašnjem dijelu ima u odnosu na ovu granicu 1-2. Drugo kolo(njeno prvo) je dobila Cohen-Aloro 6-1 6-0, a kasnije Daniilidou 7-5 6-3, te A.Bondarenko 6-2 5-7 6-4.
Daniela na ovu granicu ima 3-0, znači sve underi na ovom turniru u dosadašnjem dijelu. Dobila Haynes 6-1 6-2, Zheng 6-4 6-2, te Mirzu 6-1 7-6. Mislim da će ovdje biti breakanja s obzirom da su obje ponudile u zednjem meču preko 10 BB, ustavri Daniela 13, a Maria čak 15!

Maria vodi 6-1 u međusobnim mečevima. Daniela je dobila samo prvi susret. U njihovih seadm okršaja tri su otišla u over, a četiri u under. U zadnje dvije godine gdje su igrale 3 puta imaju 2 overa i 1 under.
Ovdje tipujem na over, gledano po rezultatima vidi se da Slovakinji više odgovara podloga, dok je Maria nekonstantna što se tiče igre i psihičke spreme. Mislim da nebi smjelo biti problema da ova granica bude preskočena...
Evidentirano

Možda ste dobili pogrešan broj al´ ste dobili onog kog ste tražili!
Keyser Soze
Napredni kladioničar

Spol: Muški

Kako vaša bolest?

« Odgovor #1 : Ožujak 19, 2008, 18:38:59 »

Nadal - Tsonga

Tipujem na Španjolca, mislim da mu ova podloga odgovara  više nego Francuzu...Nadal je prošlogodišnji pobjednik . nakon što ga je današnji protivnik izbacio iz AO, igrao je u Rotterdamu, gdje se vjerojatno došao samo pokazati. U Dubaiu je stigao do trećeg kola, gdje je naletio na Roddicka. U ova dva kola je dobio Giralda i Younga.
Tsonga nakon finala AO, uzeo poduži odmor, igrao Marsille te izgubio od Maria . U IW dobio Selu i Mathieu.
Igrali su dva puta: ovogodišnji AO i prošle godine na  US Openu(dobio Nadal).
Mislim da se Rafa sjeća Tsonge, te da će Francuzu biti teško igrati na nivou na kojem je igrao na AO . Naime na tom susretu u polufinalu, između Tsonge i Nadala, sve što je Francuz udario je išlo tik uz crte ili same crte, a Nadal nije mogao pogoditi ništa, ustvari Tsongu mu nije ni dao šansu...tako da mislim da će se ovdje igrati bitno drugačije što se tiče Rafe!

Gasquet - Blake

Gasqueta sa AO izbacio Tsonga, a Blakea Federer.
Gasquet poslije AO nije igrao dva tjedna, te je stigao u Marseille gdje je dobio Bolellija, a izgubio od Soderlinga . Otišao u Dubai gdje također prošao prvo kolo (Tursunov), a potom izgubio od Andreeva . Ovdje u prva dva kola dobio Soderlinga i Chelu, oba u dva lagana seta.
James nakon AO, odletio doma u SAD, gdje je igrao San Jose i Delray Beach. U DB stigao do finala gdje ga je dobio Nishikori(nadolazeći Karlović ), u San Joseu je izgubio od Gineprija  sa 6-2 6-2, kojeg je tjedan dana prije dobio sa 6-4 6-4. Ovdje je dobio Gicquela i Moyu.
Igrali dva puta, oba dobio Gasquet, 2007 u Francuskoj(Masters) na tepihu, te godinu dana prije u Canadi na hardu, oba puta u dva seta.
E, sad koliko mene sjećanje služi Ameri su najbolji kada se igra doma , iako mislim da to u slučaju Jamesa ne treba uzimati u obzir. Kao tipični Amer, sveće popucati kad ga nejde prva serva, te se također uzdam u njegovu brzopletost gdje će htjeti zaključiti poen već nakon prve izmjene...što bi moglo dovesti do puno UE!
Evidentirano

Možda ste dobili pogrešan broj al´ ste dobili onog kog ste tražili!
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!