Keyser Soze
Napredni kladioničar

Spol: 
Kako vaša bolest?
|
 |
« Odgovor #1 : Ožujak 19, 2008, 18:38:59 » |
|
Nadal - Tsonga
Tipujem na Španjolca, mislim da mu ova podloga odgovara više nego Francuzu...Nadal je prošlogodišnji pobjednik . nakon što ga je današnji protivnik izbacio iz AO, igrao je u Rotterdamu, gdje se vjerojatno došao samo pokazati. U Dubaiu je stigao do trećeg kola, gdje je naletio na Roddicka. U ova dva kola je dobio Giralda i Younga. Tsonga nakon finala AO, uzeo poduži odmor, igrao Marsille te izgubio od Maria . U IW dobio Selu i Mathieu. Igrali su dva puta: ovogodišnji AO i prošle godine na US Openu(dobio Nadal). Mislim da se Rafa sjeća Tsonge, te da će Francuzu biti teško igrati na nivou na kojem je igrao na AO . Naime na tom susretu u polufinalu, između Tsonge i Nadala, sve što je Francuz udario je išlo tik uz crte ili same crte, a Nadal nije mogao pogoditi ništa, ustvari Tsongu mu nije ni dao šansu...tako da mislim da će se ovdje igrati bitno drugačije što se tiče Rafe!
Gasquet - Blake
Gasqueta sa AO izbacio Tsonga, a Blakea Federer. Gasquet poslije AO nije igrao dva tjedna, te je stigao u Marseille gdje je dobio Bolellija, a izgubio od Soderlinga . Otišao u Dubai gdje također prošao prvo kolo (Tursunov), a potom izgubio od Andreeva . Ovdje u prva dva kola dobio Soderlinga i Chelu, oba u dva lagana seta. James nakon AO, odletio doma u SAD, gdje je igrao San Jose i Delray Beach. U DB stigao do finala gdje ga je dobio Nishikori(nadolazeći Karlović ), u San Joseu je izgubio od Gineprija sa 6-2 6-2, kojeg je tjedan dana prije dobio sa 6-4 6-4. Ovdje je dobio Gicquela i Moyu. Igrali dva puta, oba dobio Gasquet, 2007 u Francuskoj(Masters) na tepihu, te godinu dana prije u Canadi na hardu, oba puta u dva seta. E, sad koliko mene sjećanje služi Ameri su najbolji kada se igra doma , iako mislim da to u slučaju Jamesa ne treba uzimati u obzir. Kao tipični Amer, sveće popucati kad ga nejde prva serva, te se također uzdam u njegovu brzopletost gdje će htjeti zaključiti poen već nakon prve izmjene...što bi moglo dovesti do puno UE!
|