svijetkladjenja.com
Svibanj 24, 2012, 14:11:08 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Ponedjeljak,31.03.2008  (Posjeta: 509 )
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Keyser Soze
Napredni kladioničar

Spol: Muški

Kako vaša bolest?

« : Ožujak 31, 2008, 15:45:27 »

21,5/ Kuznja - Peer = 2
Kuznja ne igra ˝nešto˝  u  Miami-u, za razliku prošlog tjedna, gdje ju je u finalu dobila Ivanović (ispala od Lindsay)! U ova dva kola se ˝namučila˝protiv Chan i Azarenku iako je obje dobila u trećem 6-0, koji pad hendija(ne kod Chan).
Samantha, domaća igračica, dobila Dechy i Lacherde, obje u dva...u IW ispala od Mirze.
Igrale su 4 puta, omjer 2-2, iako je zadnja dva dobila Kuznja(2008 AO 6-3 6-4, te 2007 FO 6-4 6-3), dakle obje pobjede Kuznje na Grand Slamima.
Kuznja je odigrala 8 susreta u 15 dana, pa mislim da je došlo do zamora, još k tome dodajte njezinu figuru , mislim da over ne bi smio doći u pitanje!

Nešto o ostalim mečevima:
Monaco - Ančić = 2
Mislim da je Mario konačno ušao u ritam mečeva, i pobjeda (nadam se). Monaco dobio Sweetinga, Mario Andya i Simona.
Prošli tjedan Mario ispao od Ferrera iako je imao 2 MP, to mu se vjerojatno vratilo u meču protiv Murraya!
Monaco u IW ispao od Canasa, prije toga dobio kvalifikanta Hassea...Monaco može biti sretan, što je u prvim kolima dobivao kvalifikante, jer svaki malo ozbiljniji protivnik, pogotovo na hardu bi ga otpuhao s terena...sve u svemu forma, kvaliteta, podloga su na strani našega pulena!

23.5/T.Johansson - Tipsarević J. = 2
Po defaultu over! Tipsa koliko-toliko dobro odigrao Sunrise, ToJo u IW dobio Lua, zatim ispao od J. C. Ferrera, ovdje dobio Kunitsyna, te Davida Ferrera prilično lagano 6-4 7-5, Janko dobio Lua i Verdasca, u IW ispao od Massua 6-7 u trećem!
Iako ToJo vodi 2-0 u međusobnim(Zagreb 2007  6-4 6-4, te Wimbledon 2005  6-2 6-3 6-1), mislim da je Janko kompletniji igrač danas nego od prije godinu-dvije, te još k tome dodati da je ToJo stariji, podloga odgovara obojici, znači trebao bi biti over!

Acasuso J. - Sela D. = 1
Ovdje očekujem glatku pobjedu Argentinca! Naime u IW ispao od Maxa 5-7 5-7,a ovdje dobio Venturu u Hewitta prilično lagano! Poraz od Maxa je vjerojatno stigao nakon promjene podloge, prije IW igrao na zemlji u Meksiku i Argentini!
Sela ovdje dobio Robreda , i veterana Leea...prije Miamia igrao IW gdje je dobio Kiefera, a zatim izgubio od Tsonge! Stavit ću neku siću na rezu 2:0...
Evidentirano

Možda ste dobili pogrešan broj al´ ste dobili onog kog ste tražili!
Keyser Soze
Napredni kladioničar

Spol: Muški

Kako vaša bolest?

« Odgovor #1 : Ožujak 31, 2008, 19:33:00 »

21,5/ Kuznja - Peer = 2
Samantha, domaća igračica
Ipak Izraelka!!!
Evidentirano

Možda ste dobili pogrešan broj al´ ste dobili onog kog ste tražili!
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!