svijetkladjenja.com
Svibanj 24, 2012, 14:09:41 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Ponedjeljak - 14.04.2008.  (Posjeta: 769 )
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
El Presidente
Živi od kladionice

Spol: Muški

« : Travanj 14, 2008, 12:13:52 »

Vassalo Arg.-I.Minar  2 @ 1,80 @ 14,45h @ Germania

Ulog: 5/10

Vassalo Arguello, Martin, 28 godina, Argentinac, dešnjak, 103 igrač svijeta, na race ljestvici 135.
Dakle riječ je o klasičnom zemljašu, koji na ostalim podlogama nema šta tražiti, a ista stvar je u zadnje vrijeme i na zemlji jer je totalno izvan forme. U zadnje vrijeme se vuče po challengerima u Kolumbiji, Brazilu, Meksiku, Italiji...... i uglavnom ispada u prvom ili drugom kolu, a najbolji reultat mu je SF challengera u Bogoti, a to mu je ujedno i najbolji rezultat sezone. Gledao sam ga prošle godine par puta i tip je u stanju istrčati dosta toga i uglavnom se orjentira na defanzivnu igru i pušta protivnika da napada i griješi. Jedan meč mi je ostao u posebnom sjećanju jer sam samo to fulao za nešto više od 27 000, igralo se u Munichu, a igrao je protiv H.T.Lee-a i naravno ja sam odigrao na Lee-a, a Vassalo je u tom meču spasio preko 20 BP i naravno dobio meč, a ja sam skoro dobio čir.

Minar, Ivo, 24 godina, Čeh, dešnjak, 72 igrač svijeta, na race ljestici 72.
Minar je za razliku od njegovog protivnika igrač za sve podloge, dobrog servisa i dosta dobre igre iz polja. Nije nešto posebno opasan za igrače iz vrha, ali ovakve kao Vassalo bi morao rješavati bez problema. Ne oscilira puno u igri, pa tako uvjek na turnirima prođe 2-3 kola, što je za njega sasvim zadovoljavajuće. Njbolji rezultat ove sezone mu je QF u Costa do Saiupe (zemlja). Igrao je dosta solidno na južnoameričkoj turneji, ali je u Buenos Airesu imao ozljedu zbog koje nije više napravio.

Vassalo je totalno izvan forme, Minar mi djeluje sigurnije i ja ću tu probati na njega sa srednjim ulogom.
Evidentirano

"Njezin život nije bajka,
Njezin život nije film,
Njezin život nema smisla,
Ona nema ništa s tim......"
El Presidente
Živi od kladionice

« Odgovor #1 : Travanj 14, 2008, 12:31:47 »

D.Young-Vicente 1 @ 1,75 @ 18,00h @ Germania

Young, Donald, Amerikanc, 19 godina, ljevak, 79 igrač svijeta, 82 na race ljestvici.
Young je velika nada američkog tenisa i on na sve turnire koji se igaju u Americi dobiva pozivnice organizatora. S obzirom na svoju mladost ima dosta oscilacija, ali često opravda dobivene pozivnice. Kao i svi tenisači koji dolaze iz američke škole tenisa, ima jako dobar servis (ljevak je pa je to jš neugodnije za većinu igrača), dobru igru sa osnovne crte, a zna izaći i na mrežu. Najbolji rezultat ove sezone mu je QF u Memphisu (hard).

Vicente, Fernando, Španjolac, 31 godinu, dešnjak, 169 igrač svijeta, nema bodova na race ljestvici.
Fernando stari konju, pa od kuda ti ovdje ? To je bila moja prva reakcija na ovaj par. Čovjek se vucara po challengerima, uglavnom zemljanim, a ove sezone ima čak i dva QF na njima. Zadnji put je u glavnomždrijebu nekog ATP turnira bio u prošlogodišnjem Wimbledonu kada ga je u prvom kolu nalupao djedica Bjorkman. Ovdje je u galvni turnir ušao kroz kvalifikacije.

Ovaj turnir se igra na zemlji, ali ne na crvenoj nego na američkoj ili zelenoj zemlji, dakle podloga  puno više ide u korist dobrim serverima i igračima tvrde podloge nego klasičnim zemljašima, da se igra na klasičnoj zemlji onda bi razmislio puno bolje o ovom paru, ali ovako igra se u Americi na bržoj podlozi i tu će Ameri uvjek biti u prednosti. Vjerujem da će to mali Young znati iskoristiti.
« Zadnja izmjena: Travanj 14, 2008, 13:45:26 El Presidente » Evidentirano

Njezin život nije film,
El Presidente
Živi od kladionice

« Odgovor #2 : Travanj 14, 2008, 13:45:06 »

Ginepri-Sela 1 @ 1,65 @  23,55h @ Germania

Ginepri, Robby, Amerikan, 26 godina, dešnjak, 88 igrač svijeta, 41 na race ljestvici.
Ginapri je klasični Amer, obožava američki beton i kao i većina Amera svoje najbolje rezultate ostavruje u Americi. Prola sezona je za njega bila katastrofalna, ali ove sezone je dosta dobar, ostavrio je 3 polufinala: Delaray Beach, Las Vegas, i San Jose, naravno sva 3 turnira su se igrala u Americi. Vrlo dobar servis, jaka igra iz polja, ugalvnom standardni Amer.

Sela, Dudi, Izraelac, 23 godine, dešnjak, 60 igrač svijeta, na race ljestvici 89.
Moram priznati da Selu nisam imao prilike gledati, gldao sam jedan njegov meč, ali na zemlji tako da neznam kako bi ga opisao. Uglavnom ove sezone nema većih rezultata, uglavnom ispada u prvom ili drugom kolu.a najbolji rezultat mu je 3 kolo Miamia. Znao je namučiti jače igrače, ali nadam se da to danas neće biti slučaj.

Već sam rekao da Ginepri najbolej igra u Americi, ovo je turnir u Houstonu na zelenoj zemlji, dobro za nejgov servis i ako ponovi igre iz zadnjih mjesec dana, mislim da će ovo proći bez puno problema.
Evidentirano

Njezin život nije film,
El Presidente
Živi od kladionice

« Odgovor #3 : Travanj 14, 2008, 17:50:35 »

Vassalo Arg.-I.Minar  2 @ 1,80 @ 14,45h @ Germania

FT 5:7, 1:6  Cerim se
Evidentirano

Njezin život nije film,
El Presidente
Živi od kladionice

« Odgovor #4 : Travanj 14, 2008, 19:56:52 »

D.Young-Vicente 1 @ 1,75 @ 18,00h @ Germania

FT 6:3, 7:6  Cerim se
Evidentirano

Njezin život nije film,
El Presidente
Živi od kladionice

« Odgovor #5 : Travanj 15, 2008, 12:49:43 »

Ginepri-Sela 1 @ 1,65 @  23,55h @ Germania

FT 6:7, 2:6
Evidentirano

Njezin život nije film,
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!