|
El Presidente
|
 |
« : Ožujak 28, 2008, 16:33:36 » |
|
Moya-Mahut 2 @ 2,25 @ 22,00h @ Germania
Ulog: 4/10
Moya, Carlos, Španjolac, 32 godine, dešnjak, 21 igrač svijeta, na race ljestvici 30. Ove sezone igrao u finalu Costa do Saiupea (zemlja) i bio u polufinalu Chennaia (hard), a to su uglavnom turniri sa početka sezone.
Mahut, Nicolas, Francuz, 26 godina, dešnjak, 43 igrač svijeta, na race ljestvici 51. Ove sezone od rezultata bilježi QF u Marseilleu (dvorana, hard) i SF na chellengeru u Bergamu (Hard). U Miamiu u prvom kolu sa 2:0 prošao Floriana Mayera. Prošli tjedan igrao solidno u Indian Wellsu, izbacio Almagra, ali u 3 kolu naletio na Federera i jedva ulovio 2 gema.
Moya je stari lisac, svima dobro poznat, on će i ove godine, osvojiti 2-3 turnira i na još par njih napraviti dobar rezultat, ali to ipak više nije onaj stari Moya. Uskoro počinje i zemljana sezona i tu će on uloviti najviše bodova koji će ga održati u top 30. Mahut s druge strane ima jako dobar servis i on svoje rezultate mora tražiti na hardu i pogotovo travi. Gledao sam ga nekoliko puta i ukoliko počne servirati kako zna i uđe u udarac onda je neugodan za svakog protivnika. Moya mi posljednjih nekoliko turnira ne pokazuje znakove napretka i mislim da bi ga Mahut mogao ovdje dobiti. Pametnom igrom i dobrim držanjem svoga servisa može se napraviti iznenađenja. Jednostavno ovih 2,25 se mora probati jer u ovom trenutku Moya ipak nije toliko favorit.
|