svijetkladjenja.com
Svibanj 24, 2012, 14:03:29 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Petak 28.02.2008 (Tenis)  (Posjeta: 390 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

Spol: Muški

« : Veljača 29, 2008, 10:08:03 »

Evo ponukan jučerašnjim dosta dobrim rezultatima i viškom vremena odlučio sam napisati par današnjih viđenja... Ove godine sam za sada ugodno iznenađen sa PBZ Zagreb Indoorsom jer je bio dosta predvidiv (izuzet Karlovića i Stahovskog).
Danas se igraju susreti polufinala, uz izravan prijenos na HRT2 (oba meča).

Ančić - Ljubičić

Evo dobili smo što smo i željeli. Jedan Hrvat će biti u finalu, a imamo i jako zanimljiv meč u polufinalu koji se može interpretirati i kao borba za Hrvatski broj 1 (ukoliko izuzmemo diva sa Šalate koji je zadnjim porazom ipak ispao iz konkurencije). Mislim da će biti jako zanimljiv meč te da će igraći dosta težiti lijepim potezima, kako sa jedne tako i sa druge strane. Prema prikazanoj igri Ančić je bolji na ovom turniru, iako i Ljubo ne igra loše, međutim još nije imao pravog protivnika koji bi ga mogao ozbiljnije namučiti...
Zadnjih dana sam gledao i jednog i drugog i mora im se priznati da imaju jako dobre servise, pogotovo u situacijama kada je najpotrebnije. Zato sma dosta siguran da ćemo gledati makar jedan tie brejk, a moguće i više, tako da u obzir dolazi i over.

Oba tenisača će dati sve od sebe, međutim to će biti jako korektan meč i kao što su i sami izjavili oba tenisaća "neka bolji pobjedi". Dakle neće biti previše polemika sa sucima i nespportskih poteza već ćemo moći gledati pravu tenisku poslasticu.
Očekujem da će meč ići u 3 seta a budući da smatram da je Ančić bliži pobjedi, i budući da sam jučer na ovome profitirao, opeć ću probati točan rezultati 2:1 u korist Ančića, over i vjerojatno pobjedu Ančića.
Evidentirano

Niđo
Profesionalni kladioničar

Spol: Muški

Profil WWW
« Odgovor #1 : Veljača 29, 2008, 14:45:45 »

Očekujem da će meč ići u 3 seta a budući da smatram da je Ančić bliži pobjedi, i budući da sam jučer na ovome profitirao, opeć ću probati točan rezultati 2:1 u korist Ančića, over i vjerojatno pobjedu Ančića.

slažem se sa napisanim....ja igram OVER 24, tako da ću u miru pogledati meč (2 TB-a ili 3 seta) Cerim se
Evidentirano

Nemam više volje za pisanje analiza... Tužan

statistika tipova(analiza): 40/51 (78,43%),
prosječni odigrani tečaj: 1,53
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!