svijetkladjenja.com
Svibanj 24, 2012, 13:56:37 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Petak, 07.03.2008  (Posjeta: 462 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Keyser Soze
Napredni kladioničar

Spol: Muški

Kako vaša bolest?

« : Ožujak 07, 2008, 13:10:48 »

Đoković - Roddick  2   3,00  žderić  16:00

Roddick juče dobio Rafu, 7-6 6-2. Andyu ova podloga jako paše, što pokazuju asevi Ferreru 18, Mathieu 13, Nadalu 17. U sva tri

meča ponudio je 11 BB, ali sve i spasio. Treba reći da Andy na ovom turniru igra odlično i da je do polufinala stigao bez izgubljenog

seta. Oborio rekord u brzini serve, sada je 241 km/h.  I Rafa je sam izjavio, da je Andyu sa takvom servom teško uzeti break...

Đole,pobjednik AO, s druge strane je imao ˝lakši˝ ždrijeb. U prvom kolu Čilić, pa ˝djedica˝ Santoro , te Andreev . On je

također dobio sve susrete u dva seta, međutim nešto lakše protivnike...

Novak ima bolju servu od Rafe , međutim Noletu se zna desiti crna rupa u igri , a Andy je jako nabrijan i mislim da bi mogao

uzeti pruženo. Ne vjerujem da Nole može ponoviti igru od jučer protiv Andreeva.

Igrali su jednom, pobjeda Đokovića
2007 ATP Masters Series Canada  7-6(4) 6-4

Sve u svemu, bit će napet meč, oba igrača u dosadašnjem dijelu su igrali odlično, tipujem na Andya koji je, čini mi se pokazao konstantnost u mečevima!
« Zadnja izmjena: Ožujak 07, 2008, 13:30:44 Goksim » Evidentirano

Možda ste dobili pogrešan broj al´ ste dobili onog kog ste tražili!
Keyser Soze
Napredni kladioničar

Spol: Muški

Kako vaša bolest?

« Odgovor #1 : Ožujak 07, 2008, 13:11:23 »

Melo/Sa - Bagh/Economidis

Melo/Sa dobili Lips/Martin, iako su gubili u drugom setu sa breakom...
Bargh/Economidis dobili WC od organizatora, te pobijedili Malisse/Safin, očekujem kraj njihovog puta na ovom turniru

-2.5/Korolev E. - K.Anderson

Mladi Južnoafrikanac igra sve bolje, probio se iz kvala, dobio Llodru , te jučer Isnera, sve u dva seta. Korolev protiv Gonza imao 5-2 u drugom i servu, al je Čileanac uspio dvaput breaknuti, te doći do TB, gdje je ipak Rus dobio. U prvom kolu dobio Roitmana u tri seta.

Ni pobjedu Kevina ne bi smjeli isključiti...

+2.5/Benneteau J. - Querrey S.   

Ovdje mislim da je hendi krivo postavljen, al to bolje za mene. Benneteau na ovom turniru igra odlično, dobio Bjorkmana u prvom te prošlogodišnjeg pobjednika Hewitta u drugom kolu, sve u dva seta.
Querrey, nije uopće ostavio trag,dobio Fallu u tri, te ˝povratnika˝ Kiefera u dva...Iako je to ˝domaći˝ teritorij Sama, ovdje bi Francuz koji je ˝on the fire˝ mogao zadavati probleme
Evidentirano

Možda ste dobili pogrešan broj al´ ste dobili onog kog ste tražili!
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!