|
Bookie Bluzer
|
 |
« : Veljača 28, 2008, 00:21:37 » |
|
Chris Guccione-Thomas Johansson...više od 23,5 gemova...1,85Opet ja sa Guccioneom! Meni je on Kralj. Kad sam vidia ždrijeb Memphisa,odma su me trnci prošli kroz tijelo. Nakon 7-6,7-6 pobjede Guccia nad Kendrickom ždrijeb mu je nosia ili Johanssona ili Safina!! Oba 2 luđaka,oba prava servera. Thomas je dobia,a kako drugačije nego 7-6,7-6 uz 18 asi naspram 17 asi Guccia iz 2 taj brejka. Šta sad očekivati 35 asi i 4 taj brejka? 24 gema? Pičkin dim!! (Skužajte na lipim ričima). Sve je moguće naravno...recimo Guccione se dvaput na touru sudario sa još jednim košarkašem,svojim ogledalom 8 cm. višljim Ivom Karlovićem...možete zamislit kakav je to rat aseva bia,ali...7-6,6-4 prije dvi godine,a prije godinu dana još lakše 7-6,6-2 za Karla. Znaći ni jedanput više od 23 gema?! Karlo ipak zna sebe,tj Guccia. (Ali ogledalo se onda razbilo i donilo Karlu 7 godina nesreće). Ipak sreća mazi mog budučeg zemljaka Chrisa,i on se veseli trinaestoj igri,jer to je jedini način da boljeg od sebe uspije dobit. Zato očekujem danas još pokoji taj brejk,2,3 seta mučenja linijskih sudaca,skupljača loptica i publike koja se neće nagledat velike igre. A ja ću se veselit još jednom pljačkanju kladione. Ps. Prepisano,kopirano sa bloga moje malenkosti: http://bookie.blog.hr/
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Veljača 28, 2008, 00:34:46 Bookie Bluzer »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bookie Bluzer
|
 |
« Odgovor #1 : Veljača 28, 2008, 12:25:26 » |
|
Ančić-Hasse...više od 22 gema...1,85  Ančić mi je naš najdraži igrać pored Saše Tuksara naravno. Šalim se. Mario osvaja ovi turnir,nadam se i virujen u to,ali kako...idemo sad predvidit. Jučer sa Gremelmayerom se mučio više nego to rezultat govori. A bojim se da danas ako bude radio te greške,neće ostati nekažnjen. Ipak,ono u što se moramo uzdati je njegov odličan servis koji nadam se da neće biti ugrožen. Protivnik mu je nizozemac Hasse koji sličan njemu. U prva 2 meča,u 4 seta niti jednom nije izgubia svoj servis,sa tek jednom spašenom brejk loptom! Hasse je velili fajter,udarač,a na Australian Openu,sićate se,dobia je Ljubu rutinski nakon što je izgubia prvi set. Hasse često igra taj brejkove,recimo kontra odličnog Llodre prošli tjedan izgubia je u tek u 2 taj brejka,prije toga je dobia Berrera u 3 seta i Murraya u 2. Meni je ovdi izvjesnije da će biti više od 22 gema,nego da će ovo Ančić dobit. A bojim se,tj.veselim se da će ovo ići i u 3 seta,uz naravno Marijevu pobjedu,pa svi sretni!!
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Veljača 28, 2008, 20:42:43 Bookie Bluzer »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Goksim
|
 |
« Odgovor #2 : Veljača 28, 2008, 13:06:14 » |
|
Apsolutno se slažem sa analizom, a za koeficijent 4,00 smatram da se isplati probati točan rezultat 2:1 za Ančića. Kao što je već i spomenuto jučer je igrao dosta loše, međutim i to je bilo dovoljno za protivnika kojeg je imao. Danas ipak ima puno ozbiljnijeg iggrača protiv sebe i lako moguće da meč ode u tri seta.
Također mislim da se slična situacija može desiti i Ljubičiću koji ne briljira. Igrao je već par tie brejkova međutim još nije izgubio set. Danas bi se i to moglo probati sa točnim rezultatom 2:1, najviše na temelju igre Ljubičića koja je bolja nego prije par mjeseci, ali i dalje ne uljeva povjerenje.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bookie Bluzer
|
 |
« Odgovor #3 : Veljača 28, 2008, 13:46:23 » |
|
Mislim da će Ljubičić izgubit,al kvragu,snjim se nikad nezna. Mislim igrat ka ti ono na Rochusa,kontra hendikep,-3,5,al opet...ko će snjim znat.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Goksim
|
 |
« Odgovor #4 : Veljača 28, 2008, 16:39:33 » |
|
Mislim da će Ljubičić izgubit,al kvragu,snjim se nikad nezna. Mislim igrat ka ti ono na Rochusa,kontra hendikep,-3,5,al opet...ko će snjim znat.
On je dosta nepredvidiv, ali po meni sigurno neće biti lagan meč. Mislim dabi kontrahendikep trebao proći, a moguće i over kao i 2:1, ali opet nije to za neku ozbiljniju uplatu... Meni je malo žao da nisam igrao sa većim novcima na Rochusa čistu pobjedu, ali puno sigurniji mi je bio hendikep, a razlika u koeficijentu je bila dosta mala pa sam išao na sigurnije, ali kada vidim 2:0 onda mi dođe malo žao...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bookie Bluzer
|
 |
« Odgovor #5 : Veljača 28, 2008, 16:57:55 » |
|
Što se tiće over gemova,izabra sam Ančića,radije nego Ljubu,jer tu očekujem kvalitetniji meč. A kod Ljube neznan oće li možda i izgubit rutinski u 2 seta...Kontra hendikep sam igra.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bookie Bluzer
|
 |
« Odgovor #6 : Veljača 28, 2008, 20:46:23 » |
|
Dobro,proša Over i Ljube i Ančića. Ljubo me sjeba sa onim šetanjem u prvom setu,da je tu bilo gušće,proša bi mi kontra hendikep. Ali Goksim,dobra zapažanja si imao za 2-1 u setovima Ljube...nadam se da si to igrao. A evo sad i Ančića,nadam se da on to dobiva,iako sam cili drugi set navija kontra nega ko da mi je največi neprijatelj,ha,ha...sad mi je opet veliki prijatelj. E još Gucci na zadnjem tiketu!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Goksim
|
 |
« Odgovor #7 : Veljača 28, 2008, 21:15:06 » |
|
Dobro,proša Over i Ljube i Ančića. Ljubo me sjeba sa onim šetanjem u prvom setu,da je tu bilo gušće,proša bi mi kontra hendikep. Ali Goksim,dobra zapažanja si imao za 2-1 u setovima Ljube...nadam se da si to igrao. A evo sad i Ančića,nadam se da on to dobiva,iako sam cili drugi set navija kontra nega ko da mi je največi neprijatelj,ha,ha...sad mi je opet veliki prijatelj. E još Gucci na zadnjem tiketu!
He he meni odlično uletilo  Nisam igrao ništa previše, stavio sam 100kn na 2:1 na Ljubu i na 2:1 na Ančića na istom listiću. Koeficijent je bio oko 16, pa je lijepo uletilo  Na drugom još čekam Partizan i Barcelonu, a imam par listića na netu gdje sam igrao ljubu 2:1 ili ančića sa još nekim parovima pa se možda još nešto pogodi. čini se da su se napokon poklopila dva dobra dana za redom, ali još je rano o tome govoriti... Ma ja već sada zadovoljan, ali realno gledano trebalo bi još nešto uletiti...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bookie Bluzer
|
 |
« Odgovor #8 : Veljača 29, 2008, 18:36:27 » |
|
Čestitam!! Zavidim ti! Ja tako hrabro nisan igra. Uložia sam više na Guccionea,gemove i sjeba se. Danas se lječim.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Niđo
|
 |
« Odgovor #9 : Veljača 29, 2008, 20:57:18 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nemam više volje za pisanje analiza... statistika tipova(analiza): 40/51 (78,43%), prosječni odigrani tečaj: 1,53
|
|
|
|
Goksim
|
 |
« Odgovor #10 : Veljača 29, 2008, 22:32:27 » |
|
Mislim da je kod bwina bilo 22,5 (1,50) ali se nije moglo kombinirati...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Niđo
|
 |
« Odgovor #11 : Veljača 29, 2008, 22:45:53 » |
|
jebemu.....Favorit imao 24,5 granicu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nemam više volje za pisanje analiza... statistika tipova(analiza): 40/51 (78,43%), prosječni odigrani tečaj: 1,53
|
|
|
|
Goksim
|
 |
« Odgovor #12 : Veljača 29, 2008, 23:45:06 » |
|
jebemu.....Favorit imao 24,5 granicu  Mislim da su sve zemaljske kladionice "dogovorile" ili prepisale tu grianicu, ali uglavnom svi su imali 24,5...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bookie Bluzer
|
 |
« Odgovor #13 : Ožujak 01, 2008, 04:18:08 » |
|
22,50 je bila granica u Hr.Lutrije nekidan Ančića kontra Hassea. Kvragu,sad to nemogu provjerit,jer sam tiket već unovčia. Možda je kvota tokom dana i narasla,al ne virujen,to u lutrije ne rade. Uglavnom...dok je kod njih prije bila kvota za over 1,90 znalo se da imaju malo veću granicu,al sad kad je 1,85 imaju najbolju kvotu za najbolju granicu. U svakom slučaju prošlo bi i da je granica bila 26,50  ...Al zajebi tu Favorit kladionu,neće se oni nikad isprsit sa kvotom ili Over granicom. Ili Hr.Lutrija ili Super Sport...ostalo su samo prolaznici,tu da se nađu ako su sve ostale zatvorene radi deratizacije.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Ožujak 01, 2008, 04:20:46 Bookie Bluzer »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|