svijetkladjenja.com
Svibanj 24, 2012, 07:17:49 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: 8.02.2008. - Petak  (Posjeta: 681 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
eduard7
Živi od kladionice

Spol: Muški

Profil WWW
« : Veljača 08, 2008, 09:51:31 »

Danas se igra dosta Davis Cup mečeva te ću izdvojiti neke za koje mislim da su vrijedni analiza.

Prvi meč Davis Cupa između Srbije i Rusije otvaraju N. Djokovic i M. Youzhny. Koef koji je postavljen na Djokovica (1,45) po meni se ne odbija. Dobro znamo da je Djokovic pobjednik Australian Opena gdje je u polufinalu izbacio u 3 seta Federera a u finalu pobjedio iznenađenje turnira, Francuza Tsongu 3-1 u setovima. Youzhny je pak dosao do četvrtfinala na AO-u i naletio upravo na Tsongu koji ga pobjedjuje 3-0 u setovima. I jedan i drugi su u odličnoj formi. Igra se u Rusiji što bi trebalo biti neka vrsta prednosti za Rusa Youzhnya ali vjerujem da Djokovic moze pobijediti u 3 ili 4 ili 5 setova. Igra se u dvorani! Djokovic je jako jako  napredovao i mislim da ako odigra na razini kao protiv federera dobiva u 3 seta. Novakova pobjeda nikako ne bi smjela doci u pitanje.

Pick: N. Djokovic
Stake : 10 / 10

S r e t n o

NAŽALOST, Novak Djokovic NEĆE nastupiti zbog bolesti. TužanTužanTužan
« Zadnja izmjena: Veljača 08, 2008, 10:38:13 eduard7 » Evidentirano
eduard7
Živi od kladionice

Profil WWW
« Odgovor #1 : Veljača 08, 2008, 10:13:29 »

Sljedeći meč  Davis Cupa koji ću analizirati je između Austrije i SAD-a; između S. Koubeka i J. Blakea. Igra se clay (zemlja) podlozi gdje je puno uspješniji Blake (67-39) od Koubeka(70-80). Treba spomenuti kako ni jedan od igrača ne igra loše, dapače, obojica su u formi. Vrijedno spomenuti je da je Blake dobio u AO-u naseg Čilića koji je igrao najbolje u svojoj karijeri i onda došao na federera od kojeg je izgubio 3-0 u setovima ALI ne glatko već sljedecim rezultatom: 5-7, 6-7, 4-6 iz čega možemo zaključiti da je ipak igrao vrlo dobro protiv federera. Koubek pak je pobijedio u prvom kolu Dohe Ljubicica koji više nije ono što je bio, a u AO-u je dobio Moyu 3-1, Callerija 3-0 i onda u 3. kolu izgubio od Mathieua 3-2 u setovima sa zadnjim setom 7-6 za Francuza. Koubek igra pred svojim navijačima što je dodatni motiv, podloga mu ne ide baš u prilog ali siguran sam da ce dati sve od sebe. Kako su koeficijenti na pobjedu Blakea, odnosno Koubeka od kladionice do kladionice razliciti ja cu ovdje napisat Expektovu procjenu.            S. Koubek - J. Blake    1.83      1.91.
Ja uzimam Blakea te smatram kako ovaj koef od 1,91 na Blakea se mora uzet. Također smatram da meč može otići u 5 setova te tako pokriti i OVER. Granica je postavljena na 39,5 gejmova (iz Supersporta jer Expekt još nije ponudio U/O okladu)

Pick: J. Blake
Stake: 7/10

S r e t n o

FT:    KOUBEK S.    BLAKE J.    7-5   5-7   2-6   2-6  Cool
« Zadnja izmjena: Veljača 08, 2008, 22:33:55 eduard7 » Evidentirano
El Presidente
Živi od kladionice

« Odgovor #2 : Veljača 08, 2008, 14:22:02 »

Koubek pak je pobijedio u prvom kolu Dohe Ljubicica koji više nije ono što je bio,

hmmm  Š? možda sam ja propustio taj meč ili nisam dobro vidio ili sam gledao neki drugi meč, ali u prvom kolu Dohe Koubek je izgubio od Ljube sa 6:4, 6:4

http://www.itftennis.com/mens/players/activity.asp?player=10010098

Isto tako rekao bih da su bookiji dosta dobro postavili koef. jer ovo je 50:50 meč,a zbog domaćeg terena to je 55:45 u korist Koubeka. Koubek koji se dosta dobro snalazi na zemlji za razliku od Blakea koji je prošle sezone igrao očajno na zemlji. Po meni ovaj ipak je Koubek u maloj prednosti
Evidentirano

"Njezin život nije bajka,
Njezin život nije film,
Njezin život nema smisla,
Ona nema ništa s tim......"
eduard7
Živi od kladionice

Profil WWW
« Odgovor #3 : Veljača 08, 2008, 16:55:47 »

upss, moja greska.. Duboko se ispricavam... Post je trebao ici u smjeru da je koubek izgubio od ljube koji ove godine i nije nesto makar to bilo i na pocetku sezone...

ovo sa postavljanjem koefa bas i nisi u pravu.. U SS-u ujutro je blake imao malu "prednost" pred koubekom dok je expekt nudio za blakea vise... Uostalom, ovo je Davis Cup, dat ce sve od sebe a pogotovo kad saznaju rezultat meca izmedju melzera i roddicka.
Evidentirano
El Presidente
Živi od kladionice

« Odgovor #4 : Veljača 08, 2008, 17:20:46 »

ma nema potrebe za isprikom, griješiti je ljudski, ali ustrajati u greškama je obilježje luđaka  Cerim se

Vidiš da je i prvi meč bio li-la, a razlika u kvaliteti je ogromna. Očekujem jako sličan drugi meč
Evidentirano

"Njezin život nije bajka,
Njezin život nije film,
Njezin život nema smisla,
Ona nema ništa s tim......"
eduard7
Živi od kladionice

Profil WWW
« Odgovor #5 : Veljača 08, 2008, 17:48:12 »

ma nema potrebe za isprikom, griješiti je ljudski, ali ustrajati u greškama je obilježje luđaka  Cerim se

DOBRAAA SmješkoSmješkoSmješko

Vidiš da je i prvi meč bio li-la, a razlika u kvaliteti je ogromna. Očekujem jako sličan drugi meč

Slažem se. Namigujem
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!