svijetkladjenja.com
Svibanj 24, 2012, 07:10:48 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: 09.02.-15.02. '09  (Posjeta: 1348 )
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Clover
Početnik
*

Spol: Muški

« : Veljača 10, 2009, 03:04:43 »

Rotterdam

David Ferrer - Jurgen Melzer 1 1.40

Ferrer je dobro igrao u Johannesburgu prosli tjedan, ispao u polufinalu od Chardya, dok Melzer glatko izgubio od Koroleva u prvom kolu Zagreba (6:4 6:0). Igrali su samo jednom, jos 2003., na Roland Garrosu gdje je Ferrer dobio.
« Zadnja izmjena: Veljača 10, 2009, 15:19:33 Clover » Evidentirano
Majstor
Profesionalni kladioničar

« Odgovor #1 : Veljača 10, 2009, 13:36:50 »

Rotterdam

David Ferrer - Jurgen Melzer 1 1.40

Ferrer je dobro igrao u Johannesburgu prosli tjedan, ispao u polufinalu od Chardya (koji je na kraju i osvojio turnir), dok Melzer glatko izgubio od Koroleva u prvom kolu Zagreba (6:4 6:0). Igrali su samo jednom, jos 2003., na Roland Garrosu gdje je Ferrer dobio.

podržavam pick, osobno sam uzeo Ferrera, ali mali ispravak Chardy je bio finalist ali ne i osvajač: Tsonga - Chardy 64 76  Namigujem
Evidentirano
Clover
Početnik
*

« Odgovor #2 : Veljača 10, 2009, 15:20:46 »

U pravu si, editirano i izbrisano, hvala na ispravku Namigujem
Evidentirano
Clover
Početnik
*

« Odgovor #3 : Veljača 10, 2009, 16:03:45 »

San Jose

Canas Guillermo - Guccione Chris 2, 1.75

Canas u dosta losoj formi, u zadnje je vrijeme uglavnom ispadao u prvim kolima (u Zagrebu ispao od naseg Veića). Igra se na tvrdoj podlozi, Canas je vise igrac za zemlju dok Guccione ima vrlo dobru servu tako da dajem prednost Guccioneu. Lagani oprez ipak zbog jednog malog paradoksa, dva su puta do sada igrali na hardu i oba je dobio Canas, a jedini put kad je Guccione dobio bilo je na zemlji Smješko. Sve u svemu, po meni je value na Guccioneu

Evidentirano
Clover
Početnik
*

« Odgovor #4 : Veljača 11, 2009, 15:50:21 »

Danas cu odigrati Brazil combo

Juan-Carlos Ferrero  v Brian Dabul 1 1.25

Ako Ferrero odigra na svojem nivou ovo bi trebalo proći. Iako Ferrero zna bit nepouzdan, gledao sam ga malo protiv Montanesa i dobro je igrao. Dabul je trenutno nešto bolji na atp ljestvici od Ferrera. Prošli tjedan je došao do tie breaka u drugom setu protiv Robreda u Vina del Maru, ali ipak mislim da Ferrero ovo dobija iako je kvota po mom misljenju malo preniska.

Pablo Cuevas  v Jose Acasuso 2 1.40

Nema se sta puno za reci, i jedan i drugi su u dobroj formi, Acasuso ispao u finalu Vina del mara od Gonzalesa, dok je isti Cuevasa izbacio kolo prije. Ipak Acasuso je imao po meni nešto teži ždrijeb. Meč između 149. i 41. igraca. H2H je 1:0 za Cuevasa i ovo je prilika Acasusu da izjednači rezultat

Nicolas Almagro  v Martin Vassallo-Arguello 1 1.20

Oboje su na AO-u ispali od Monfila. Almagro standardno dobar na zemlji. Gledao sam ga protiv Hocevara, malo se mucio ali djelovao je smireno. H2h je 3:0 na strani Almagra.

Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!