svijetkladjenja.com
Svibanj 24, 2012, 07:08:40 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: 06.01.2010.  (Posjeta: 462 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Majstor
Profesionalni kladioničar

« : Siječanj 05, 2010, 19:33:53 »

Troicki V.-O.Rochus +4,5 @ 1,6 HL

h2h: 2-1

21/02-09      Beograd, Srbija      Polufinale      Europa      Sintetička podloga (u zatvorenom)      Troicki, Viktor      2:0      62 60
26/10-08    Paris, Qualification France    Četvrtfinale    Europa    Beton tereni na otvorenom    Troicki, Viktor    2:0    75 75
03/10-07    Mons, Belgija    1/16    Europa    Beton dvorana    Rochus, Olivier    0:2    16 46

ma obožavam kad je patuljak dog... Troickog sam gledao protiv Travara,prvi set lagano očekivano ali nisam očekivao da će mu Travar na hardu napravit break hehe,pa Travar i zemlja nekako ovo ostalo loše. neznam kaj bi tu puno napisao svi znamo da je Rochus genijalac,volim ga gledat,čovjek stiže loptica da stvarno pomislim odakle mu tolko snage. Prošle sezone na kraju igrao odličan tenis, vremena za odmor je bil dovljno i sad se opet kreće. Tu neterba bit puno pametan zna se da će Rochus istrčat masu toga i vratit. Visina mu je jedini nedostatk ali zato se tako dobro kreće opet. svoje servis gameove će skupljat a na tuđi vršti pritisak,a očekujem da i fino poteže bh. Troicki je udarač,voli potezat ima servu ali ne gaji neku ljepoticu od igre. igrali već  3 puta, 2-1 za ovo što je bilo u Beogradu nisam vidio, možda je bilo neke ozljede ali ova dva puta jednom hendi prošao, a i Rochus ima pobjedu. Rochus prvo kolo dao samo jedan game,skašio protivnika...Troicki me nije nešto dojmio protiv Travara da nebi išao protiv jednog od zahvalnih likova na turu. 4,5 mi je dosta visoko,iskreno nebi me čudilo ni da Rochus ode do kraja. ima hendi 3,5 ali neću se kockat da slučajno nebi se lupao glavom kasnije. Najbolji rez Rochus ovdje ima QF 2007. dok Troicki 2007. ne prolazi kvale a prošle godine izbacuje ga out u 1. kolu Hanescu. Rochus bi tu trebao zakomlicirat stvari i hendi po meni jako povoljan za uzet...

6/10
Evidentirano
Majstor

« Odgovor #1 : Siječanj 05, 2010, 19:34:20 »

Benj. Becker-Karlović @ 2,8 bwin

(lokali se nisu još izjasnili) pričekat ću sutra di je veći kof ali otprilike da se mjerim po nećem...

Karlovića sam gledao protiv talijana, ne da nisam uživao u tenisu nego sve suprotno...Fognini je pokušavao ali ipak teško je igrat protiv naše bukve...Imao sam bet na Karloviću samo zato što Fognini nije sila i ovaj je server. Je na kraju je to bilo 2:0 ali to je bilo odvratno kakav je tenis igrao Ivo,jer najbolje od svega kaj sam vidio je kad je zaustavio 3 pasinga talijana sa solidnim voleima na mreži ali i to je bilo zbog njegovih dugačkih ekstremiteta. Očekivao sam da će Karlo lakše rješavat svoje srevis gameove ali muku je mučio to se vidi i iz 62% servisa za njega samo 7 aseva, na retrnu je bio loš,Fognini je puno toga istrčao i vratio, a pasingom ga je ubijao osim tih volea u seriji jednog poena...Inaće imam pravilo da ne igram kontra servera ali bet temeljim na činjenici da bi Becker na ovoj podlozi mogao bit puno opasniji nego Fognini koji je za mene van zemlje loš...Becker je prošle sezone imao loše rezultate,lošu igru pisao sam o tome ali po ovakvoj kvoti moram ga uzet jer za mene je Karlo u prošlom meču bio loš. becker ovdje prvo kolo protiv Koellera i meč je završio predajom.Becker ima udarac i servis,može i dosta toga istrčat...Voli se oslonit na servis i lagano pimplanje s osnovne linije a to bi moglo bit dosta loše po karla jer osim tog bh slajsa nema nekog oružja jer fh pogađa svaki 10 put tamo di treba...sve u svemu,loša igra Karlovića protiv Fogninia,odličan kof sve me to vuće da uzmem Beckera jer i Fognini je imao 2 bp a mislim da će izborit ili dobit poklonjenu i Becker i to malo bolje realizirat...h2h je jako loš 0-3 za Karla ali ono što sam vidio protiv Fogninia nebi stavio ni tuđe novce na Karlovića...

h2h:0-3
http://www.atpworldtour.com/Players/Head-To-Head.aspx?pId=B896&oId=K336

3/10
Evidentirano
Majstor

« Odgovor #2 : Siječanj 06, 2010, 11:10:06 »

Benj. Becker-Karlović @ 2,8 bwin

(lokali se nisu još izjasnili) pričekat ću sutra di je veći kof ali otprilike da se mjerim po nećem...

Karlovića sam gledao protiv talijana, ne da nisam uživao u tenisu nego sve suprotno...Fognini je pokušavao ali ipak teško je igrat protiv naše bukve...Imao sam bet na Karloviću samo zato što Fognini nije sila i ovaj je server. Je na kraju je to bilo 2:0 ali to je bilo odvratno kakav je tenis igrao Ivo,jer najbolje od svega kaj sam vidio je kad je zaustavio 3 pasinga talijana sa solidnim voleima na mreži ali i to je bilo zbog njegovih dugačkih ekstremiteta. Očekivao sam da će Karlo lakše rješavat svoje srevis gameove ali muku je mučio to se vidi i iz 62% servisa za njega samo 7 aseva, na retrnu je bio loš,Fognini je puno toga istrčao i vratio, a pasingom ga je ubijao osim tih volea u seriji jednog poena...Inaće imam pravilo da ne igram kontra servera ali bet temeljim na činjenici da bi Becker na ovoj podlozi mogao bit puno opasniji nego Fognini koji je za mene van zemlje loš...Becker je prošle sezone imao loše rezultate,lošu igru pisao sam o tome ali po ovakvoj kvoti moram ga uzet jer za mene je Karlo u prošlom meču bio loš. becker ovdje prvo kolo protiv Koellera i meč je završio predajom.Becker ima udarac i servis,može i dosta toga istrčat...Voli se oslonit na servis i lagano pimplanje s osnovne linije a to bi moglo bit dosta loše po karla jer osim tog bh slajsa nema nekog oružja jer fh pogađa svaki 10 put tamo di treba...sve u svemu,loša igra Karlovića protiv Fogninia,odličan kof sve me to vuće da uzmem Beckera jer i Fognini je imao 2 bp a mislim da će izborit ili dobit poklonjenu i Becker i to malo bolje realizirat...h2h je jako loš 0-3 za Karla ali ono što sam vidio protiv Fogninia nebi stavio ni tuđe novce na Karlovića...

h2h:0-3
http://www.atpworldtour.com/Players/Head-To-Head.aspx?pId=B896&oId=K336

3/10

Germania nejveći kolko sam vidio @ 2,95 ali u HL +4,5 @ 1,6 Becker must take
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!