Benj. Becker-Karlović @ 2,8 bwin(lokali se nisu još izjasnili) pričekat ću sutra di je veći kof ali otprilike da se mjerim po nećem...
Karlovića sam gledao protiv talijana, ne da nisam uživao u tenisu nego sve suprotno...Fognini je pokušavao ali ipak teško je igrat protiv naše bukve...Imao sam bet na Karloviću samo zato što Fognini nije sila i ovaj je server. Je na kraju je to bilo 2:0 ali to je bilo odvratno kakav je tenis igrao Ivo,jer najbolje od svega kaj sam vidio je kad je zaustavio 3 pasinga talijana sa solidnim voleima na mreži ali i to je bilo zbog njegovih dugačkih ekstremiteta. Očekivao sam da će Karlo lakše rješavat svoje srevis gameove ali muku je mučio to se vidi i iz 62% servisa za njega samo 7 aseva, na retrnu je bio loš,Fognini je puno toga istrčao i vratio, a pasingom ga je ubijao osim tih volea u seriji jednog poena...Inaće imam pravilo da ne igram kontra servera ali bet temeljim na činjenici da bi Becker na ovoj podlozi mogao bit puno opasniji nego Fognini koji je za mene van zemlje loš...Becker je prošle sezone imao loše rezultate,lošu igru pisao sam o tome ali po ovakvoj kvoti moram ga uzet jer za mene je Karlo u prošlom meču bio loš. becker ovdje prvo kolo protiv Koellera i meč je završio predajom.Becker ima udarac i servis,može i dosta toga istrčat...Voli se oslonit na servis i lagano pimplanje s osnovne linije a to bi moglo bit dosta loše po karla jer osim tog bh slajsa nema nekog oružja jer fh pogađa svaki 10 put tamo di treba...sve u svemu,loša igra Karlovića protiv Fogninia,odličan kof sve me to vuće da uzmem Beckera jer i Fognini je imao 2 bp a mislim da će izborit ili dobit poklonjenu i Becker i to malo bolje realizirat...h2h je jako loš 0-3 za Karla ali ono što sam vidio protiv Fogninia nebi stavio ni tuđe novce na Karlovića...
h2h:0-3
http://www.atpworldtour.com/Players/Head-To-Head.aspx?pId=B896&oId=K3363/10