svijetkladjenja.com
Svibanj 24, 2012, 07:05:17 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: SP 2010 - POBJEDNIK  (Posjeta: 3796 )
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
SlickOne10
Iskusni kladioničar
**

« : Lipanj 04, 2010, 00:50:25 »

Ovdje možemo raspravljati o mogućim pobjednicima ovog SP-a.

Po meni glavni favoriti za osvajanje ovog SP-a su Španjolci jednostavno zbog velike kvalitete koje posjeduju na svim pozicijama.Španjolska reprezentacija se uglavnom sastoji od igrača koji igraju u istim klubovima i dosta dobro se poznaju u igri.Imaju strašno kreativan srednji redi ali isto tako imaju i čvrste veznjake,obrana im je sastavljena od svjetskih braniča o napadu da i ne govorimo.Španjolska momčad također posjeduje ono što je po meni najbitnije za pobjedu na SP-u a to je pobjednički mentalitet i zbog toga su po meni največi favoriti.

Moji drugi bet za početak će biti da će Nizozemska osvojiti SP.Ovdje ću igrati po mnogima na iznenadjenje, ali meni nebi bilo neko veliko iznenadjenje da Nizozemci osvoje ovo SP.Imaju jako kvalitetne igrače koji su odigrali sjajne sezone u svojim klubovima (Robben,Sneijder,Van Persie,Kuyt).

Znači ovako ću ja odigrati za početak najvjerojatnije:
Španjolska-pobjednik 5.50 4/10
Nizozemska-pobjednik 12.00 3/10
Evidentirano
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

Spol: Muški

« Odgovor #1 : Lipanj 06, 2010, 10:54:33 »

Svjetsko nogometno prvenstvo u Južnoafričkoj Republici 2010. - Prvak onaj tko nikad nije osvjao?

http://svijetkladjenja.com/2010/06/06/svjetsko-nogometno-prvenstvo-u-juznoafrickoj-republici-2010-prvak-onaj-tko-nikad-nije-osvjao/

Za par dana počinje sportski događaj godine. Sve oči sportse javnosti narednih mjesec dana biti će uprte u Južnoafričku Republiku te će svi sa nestrpljenjem išcekivati tko će biti novi svjetski prvak.

Sportingbet, bwin, bet-at-home i druge jače online kladionice daju zanimljivu ponudu tj. daju klađenje na to dali će prvenstvo osvojiti jedna od ekipa koja do sada nije nikada bila svjestki prvak. Do sada je SP osvojilo 7 reprezentacija, Brazil, Argentina, Uruguay, Engleska, Italija, Njemačka, i Francuska. Koeficijent da će jedna od tih reprezentacija osvojiti i ovo SP, tj. koeifcijent da ove godin neće biti novog pobjednika, iznosi 1,57.

Svjetsko nogometno prvenstvo u Južnoafričkoj Republici, najveći sportski događaj godine, polako se približava, a bet-at-home.com će Vam pomoći da prvenstvo dobro počne! Uzmite 100% bonus na uplatu do 100€. Dakle, uplatite 100€, a na računu ćete imati 200€ (uplatite 35€, a na računu ćete imati 70€)
http://www.bet-at-home.com/affiliate.aspx?aid=20409=HR

Kao što se iz priloženog vidi, od 8 najvećih favoritta za osvajanje SP2010, čak 6 reprezentacija je osvajalo SP. Reprezentacija koja realno najopasnije može ugroziti ovaj bet je Španjolska, koja je ujedno i Europski prvak. Imaju odličnu ekipu sa izuzento jakom klupom, međutim vjerujem da im bar 3-4 reprezentacije koje su već osvajale SP mogu apsolutno ravnopravno parirati. Nizozemska i Portugal su također reprezentacije koje nikad nisu osvojile Sp i koje potencijalno mogu srušiti ovaj bet, međutim sumnjam u njihovu snagu da dođu do finala…

Vjerujem da je jako izgledno da ovaj bet prođe, puno izglednije nego što to koeficijent sugerira. Preporučam ovo odigrati svima onima koji nisu sigurni u rasplet SP-a, koje je teško predvidjeti i gdje očekujem puno iznenađenja. Na ovaj način možete navijati za više ekipa i biti sigurni da ćete bar 2-3 ekipe za koje “navijate” imati u polufinalu…

http://svijetkladjenja.com/2010/06/06/svjetsko-nogometno-prvenstvo-u-juznoafrickoj-republici-2010-prvak-onaj-tko-nikad-nije-osvjao/
« Zadnja izmjena: Srpanj 07, 2010, 23:05:27 Goksim » Evidentirano

Kiks
Živi od kladionice

« Odgovor #2 : Lipanj 06, 2010, 20:23:56 »

Po meni kao i što kvote govore oćekujem da će pobjednik bit 1. Španjolslka (5.00), 2. Engleska (7.00) 3. Brazil (5.50)
Evidentirano
SlickOne10
Iskusni kladioničar
**

« Odgovor #3 : Srpanj 07, 2010, 22:28:45 »

Ma nisam pogodio pobjednika  Cerim se
Evidentirano
Ljepotan
Profesionalni kladioničar

« Odgovor #4 : Srpanj 10, 2010, 11:39:24 »

Osobno cekam Spanjolsku i Villu kao prvog strijelca, uplaceno na bwinu pa se nadam i nekog bonusu... Smješko
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!