svijetkladjenja.com
Svibanj 24, 2012, 07:02:43 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: NAJBOLJI STRIJELAC SVJETSKOG PRVENSTVA  (Posjeta: 553 )
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
SlickOne10
Iskusni kladioničar
**

« : Lipanj 04, 2010, 00:49:48 »

Evo da i ovome počnemo rapsravljati.

Po meni je kvota na Higuaina sasvim prihvatljiva.Čovjek je odigrao fantastičnu sezonu u dresu Real Madrida uspio je izgurati iz prve postave Benzemu i Raula.Ima sve što jednom napadaču treba (brzina,eksplozivnost,osjećaj za gol,smirenost).Bio je drugi strijelac Primere ispred njega bio je samo strašni Messi koji je tokom cjele sezone bio jako raspoložen.
<a href="http://www.youtube.com/v/vQPnLqCtKUY&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/vQPnLqCtKUY&rel=1</a>

Drugo što igram je Ronaldo.Njegovu najveću prednost vidim u slobodnjacima i udarcima iz daljine iz igre.Već se nekoliko vratara žalilo kako lopta za SP naglo mjenja smjer.Ronaldo inače puca tako da mu lopta naglo mjenja smjer tj.najčešće naglo pada i tu se većina vratara ne uspije snaći.
<a href="http://www.youtube.com/v/MPxgh9nxXAM&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/MPxgh9nxXAM&rel=1</a>

Znači ovako:
Higuain G. - naj.strijelac SP 17.00 3/10
C.Ronaldo - naj.strijelac SP 17.00 3/10
Evidentirano
Kiks
Živi od kladionice

Spol: Muški

« Odgovor #1 : Lipanj 04, 2010, 11:02:24 »

Evo da i ovome počnemo rapsravljati.

Po meni je kvota na Higuaina sasvim prihvatljiva.Čovjek je odigrao fantastičnu sezonu u dresu Real Madrida uspio je izgurati iz prve postave Benzemu i Raula.Ima sve što jednom napadaču treba (brzina,eksplozivnost,osjećaj za gol,smirenost).Bio je drugi strijelac Primere ispred njega bio je samo strašni Messi koji je tokom cjele sezone bio jako raspoložen.
<a href="http://www.youtube.com/v/vQPnLqCtKUY&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/vQPnLqCtKUY&rel=1</a>

Drugo što igram je Ronaldo.Njegovu najveću prednost vidim u slobodnjacima i udarcima iz daljine iz igre.Već se nekoliko vratara žalilo kako lopta za SP naglo mjenja smjer.Ronaldo inače puca tako da mu lopta naglo mjenja smjer tj.najčešće naglo pada i tu se većina vratara ne uspije snaći.
<a href="http://www.youtube.com/v/MPxgh9nxXAM&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/MPxgh9nxXAM&rel=1</a>

Znači ovako:
Higuain G. - naj.strijelac SP 17.00 3/10
C.Ronaldo - naj.strijelac SP 17.00 3/10

Jako sumljam u to jer Ronaldo igra u Portugalu, a Higuaiin u Argentini a obe repke su muku s mukom mučile da prođu. Kod portugala je problem što teško nalaze put do gola, a kod argentine još rade na igri posvećenoj messiju a kao izbornik je po meni jako loš Maradona. Ako ja buden igra ovaj tip bit će to navijački na Torresa. jel mi može ko napisat kolika je kvota.
Evidentirano
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #2 : Lipanj 04, 2010, 11:13:31 »

Mislim da je ovakve betove izuzetno riskantno igrati i to je rijetko kada za iole ozbiljniji ulog... Mislim da je puno pametnije igrati tko će biti najbolji strijelac svoje reprezentacije. Gotvo sve online kladionice to imaju u ponudi i prije 2 a i prije 4 godine sam na takvim betovima bio u plusu... Koeficijenti u neki reprezenacijma nisu manji od 4,00 na "glavnog" napadača što je IMO dobar tečaj za riskirati a negdje bi se moglo probati i igrati na nakog iz "drugog" plana. Stavim svoja razmišljanja narednih dana...
Evidentirano

wmo
Iskusni kladioničar
**

« Odgovor #3 : Lipanj 10, 2010, 14:49:30 »

Ovdje cu najvjerovatnije uplatit da ce rooney(2.2kv),Villa (1.8kv) bit medju naj 6 strijelaca SP-a i jos cu možda dodat i da ce Spanjolska dat vise pogodaka od Brazila(1.7kv) i da ce Villa bit bolji strijelac od Fabiana (1.65)

Rooney i Villa medju 6 = 3.96 kv
Rooney, Villa medju 6, Spanjolsa vise golova od Brazila i Villa bolji od Fabiana = 11.10kv

Jos se dvoumim da i Messia ubacim medju naj 6 strijelaca 1.8kv

Sta vi mislte o ovim betovima
Evidentirano
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #4 : Lipanj 11, 2010, 11:12:04 »

Ovdje cu najvjerovatnije uplatit da ce rooney(2.2kv),Villa (1.8kv) bit medju naj 6 strijelaca SP-a i jos cu možda dodat i da ce Spanjolska dat vise pogodaka od Brazila(1.7kv) i da ce Villa bit bolji strijelac od Fabiana (1.65)

Rooney, Villa medju 6, Spanjolsa vise golova od Brazila i Villa bolji od Fabiana = 11.10kv

Mislim da se ne isplati igrati to da će biti u prvih 6 jer ako npr. 3 igrača imaju npr. 4 postignuta gola i dijele 6.mjesto onda ti se koeificjent koji imaš dijeli sa 3... Prije par godina sam se igrao takvim betovima i tu su pravila apsolutno na strani kladionica... Npr. i da 2 igraca imaju isti broj post. golova i najbolji su strijelci više nemaš tečaj 5,00 za najboljeg strijelca već taj koef. dijeliš sa 2...
Evidentirano

Kiks
Živi od kladionice

« Odgovor #5 : Lipanj 12, 2010, 11:55:24 »

Mislim da se ne isplati igrati to da će biti u prvih 6 jer ako npr. 3 igrača imaju npr. 4 postignuta gola i dijele 6.mjesto onda ti se koeificjent koji imaš dijeli sa 3... Prije par godina sam se igrao takvim betovima i tu su pravila apsolutno na strani kladionica... Npr. i da 2 igraca imaju isti broj post. golova i najbolji su strijelci više nemaš tečaj 5,00 za najboljeg strijelca već taj koef. dijeliš sa 2...

Pa onda po tome moš biti u minusu i ako pogodiš (1.80:2=0.90)&#352;? &#352;okiran  &#352;okiran  &#352;okiran  &#352;okiran
Evidentirano
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #6 : Lipanj 12, 2010, 12:06:52 »

Pa onda po tome moš biti u minusu i ako pogodiš (1.80:2=0.90)&#352;? &#352;okiran  &#352;okiran  &#352;okiran  &#352;okiran

Takvo pravilo primjenjuju apsolutno sve kladionice i poznato je pod nazivom "dead heat"...

DEAD HEATS
In case two or more participants at an outright event are declared winners the odds for the participants in the outright will be divided by the number of participants involved in the draw scenario.

Vjerujte da i naše kladionice u svojim pravilima imaju ubaceno ovo pravilo.

Meni je konkretno Lutrija prije 4 godine dobitako do 8.000,00kn smanjila na 700,00kn upravo zbog ovog pravila. igrao sam par najboljih strijelaca reprezentacija i 2 strijelaca je prvo mjesto dijelilo još sa nekim... Rezultst je bio da mi je dobitak bio umanjen za više od 10 puta...
Evidentirano

Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!