svijetkladjenja.com
Svibanj 24, 2012, 06:57:55 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Grupa E  (Posjeta: 269 )
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

Spol: Muški

« : Svibanj 27, 2010, 09:52:21 »

Evidentirano

d_eye.dee
Živi od kladionice

Spol: Muški

« Odgovor #1 : Lipanj 07, 2010, 15:05:01 »

Ja danas gleam u HL stoji Nizozemska daje 6 ili više golova u ovoj skupini @1,50

Čini mi se kao poklon jer nedavno su zabili 6 Mađarskoj koja po meni nije jako loša ekipa da bi toliko dobila od Nizozemske, čak su Mađari poveli na toj tekmi

Očito je kako NIzozemska ima jako dobar napad, obrana im baš i ne štima (na to smo pomalo i navikli) ali zato sve skupa nadoknade u napadu...ja od Nizozemaca očekujem puno i mislim da će igrta jedan od najljepših nogometa na prvenstvu s toga očekuejm da će zabiti barem 6 golova u prve tri tekme, Japancima mogu bez problema 3 uvalit, a mislim da sa kamerunom i Danskom će igrtai pravu otvorenu tekmu i da će biti golova (a po mojem nekakvom proračunu treba im 3 gola iz te dvije tekme)

Puno puta smo gledali utakmice Nizoztemske gdje ima puno golova meni prvo pada na pamet sa Eura protiv Češke kada je bilo 3:2 (prije par godina), uglavnom njihova filozofija se nije promjenila jedino što nisma siguran dali Roben ide na prvesntvo ili ne ali svejedno i bez njega mislim da će pokazat pravu snagu (Van Persie je željan igre jer se nije naigrao ove sezone)
Evidentirano

Philadelphia Flyers

Let's go Flyers!!!

Hokej, hokej, hokej i samo hokej
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!