svijetkladjenja.com
Svibanj 24, 2012, 06:52:13 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Grupa A  (Posjeta: 600 )
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

Spol: Muški

« : Svibanj 27, 2010, 09:56:16 »

Evidentirano

Kiks
Živi od kladionice

« Odgovor #1 : Lipanj 08, 2010, 00:10:35 »

Urugvaj 2. misto u skupini 3,25

po meni Urugvaj prolazi, može biti prvi, nebi se čudia. U ovoj skupini je sve moguće al ću riskirat
Evidentirano
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #2 : Lipanj 08, 2010, 10:50:57 »

Evo da i ja iznesem neka svoja razmišljanja...

Francuska bi trebala biti favorit skupine i po imenu to i jest, ali po igri nije. Kroz cijele kvalifikacije igraju blijedo i bezidejno u napadu i muce se dati gol. Uz sve to došli su na SP "na prevaru" tj. gol koji su dali u produžetcima je apsolutno neregularan. Mnoge će možda začuditi ali sasvim realno mi izgleda da Francuska bude najveće razočarenje SP-a te da ispadne odmah u grupi (3,00). Ako i prođu dalje sumnjam da će daleko stići...

Od Južne Afrike očekujem da će proći skupinu što se placa sa 3,00. Zašto? Rijetkima je poznata činjenica da su do sada na svim svjetskim prvenstvima domačini uvijek, ali uvijek prolazili prvu fazu natjecanja! Mislim da ova činjenica dosta govori. Realno Južna Afrika nije izuzento kvalitetna momčad ali imaju momčadski duh i solidno su kondicijski pripremljeni. Imaju ogroman, golem motiv jer igraju pred svojom publikom a uvjeren sam da će FIFA, suci i sl. pomoći domačinu dosudivši im bar neki penal ili isključivši protivničkog igrača, bar u jednoj utakmici... Sjetite se samo koliko su suci pomogli tadašnjem domačinu, Južnoj Koreji protiv nogometne velesile Italije, gdje je Južna Koreja "morala" proci...

Urugvaj ima odličan napad, ali su im obrana i veza slabije karike...

Meksiko je solidna momčad i lako moguće da i oni prođu dalje, ali veće šanse dajem Urugvaju...

Predviđanje: prolazak Južne Afrike i Urugvaja (malo hazarderski ali po igri i svemu nije tako nemoguće...)
« Zadnja izmjena: Lipanj 08, 2010, 10:55:14 Goksim » Evidentirano

Kiks
Živi od kladionice

« Odgovor #3 : Lipanj 08, 2010, 14:53:56 »

Goksime šta misliš za urugvaj koje misto bi trebali osvojit u skupini. ja san molo kombiira urugvaj i australiju. Igra sa na 4 lističa sve kombinacije tako da urugvaj i australija osvoje 2. ili 3. misto u skupini. Minimalni dobitak ako jedan od ta četri tiketa prođe je 100 % od cjelokupnog uloga
« Zadnja izmjena: Lipanj 08, 2010, 21:14:41 Kocka » Evidentirano
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #4 : Lipanj 09, 2010, 09:47:27 »

Goksime šta misliš za urugvaj koje misto bi trebali osvojit u skupini. ja san molo kombiira urugvaj i australiju. Igra sa na 4 lističa sve kombinacije tako da urugvaj i australija osvoje 2. ili 3. misto u skupini. Minimalni dobitak ako jedan od ta četri tiketa prođe je 100 % od cjelokupnog uloga

A teško je to reći. Očekujem da će biti jako neizvjesno u ovoj grupi i da će sve ekipe biti nagurane u 2-3 boda. Dakle sumnjam da će itko biti na dnu sa 0-1 bod. Moguće da gol razlika ili 1 bod odluce...
Evidentirano

Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!