svijetkladjenja.com
Svibanj 24, 2012, 06:45:22 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
Anketa
Pitanje: Koja sezona je bila bolja za klađenje?
Tekuća sezona (07-08) - 2 (18.2%)
Prošla sezona (06-07) - 9 (81.8%)
Niti jedna - 0 (0%)
Obje su odlične - 0 (0%)
Ukupno Glasova: 11

Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Sezona 07-08 vs. sezona 06-07  (Posjeta: 1726 )
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

Spol: Muški

« : Veljača 09, 2008, 13:31:31 »

Uspoređujući ovu sezonu sa prošlom totalna suprotnost.
Prošle godine je također znalo biti loših dana za klađenje i nepredvidljivih rezultata, ali sam završio u lijepom plusu unatoč tome, dok u ovoj sezoni ne radim gotovo ništa drugačije, a rezultati su katastrofa, skoro svaki dan ima nekoliko iznenađenja, a osobno sam imao u puno slučajeva veliku nesreću...

Dali i drugi imaju osječaj da je prošla sezona bila bolja ili...
Evo otvorena je anketa, pa sve pozivam da iznesu svoje mišljenje. Biti će zanimljivo vidjeti rezultate...
Evidentirano

spiga
Napredni kladioničar

Spol: Muški

Varteks & St.Pauli & Juventus

« Odgovor #1 : Veljača 10, 2008, 16:35:42 »

iskreno ovu sezonu sam se nekako malo kladio, tj. imao sam neki post od pocetka 11 mjeseca pa sve do polovice 1. No kad sam sad poceo se kladiti evo od polovice prvog pa do sada jos nisma nista dobio... sad mi je evo vec i ponestalo novca, a ono malo sezone prije 11 mjeseca a uletilo mi je par puta na ligi prvaka i stavio sam neku lovu na dinamo protiv ayaxa u gostima kad je bio koeficijent 9.00 mislim nisam puno stavio nesto malo novaca tu oko 20 kn i dobio oko 170 kn mislim da imam listic ne kompu skeniran...
A prosla sezona je bila dosta dobra... jedno me vrijeme nije islo i onda me odjednom krenulo dobio 5 puta za redom... I sta je bilo najbolje bila je kod mene neka kladara Sports and Bet i ja otisao tamo dvaput i oba puta dobio i kad sam 3 put krenuo oni zatvorili kladaru... ko zna da su ostali duze raditi ko zna koju bi lovu zgrnuo  Cerim se
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!