svijetkladjenja.com
Svibanj 24, 2012, 06:29:05 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Četvrtak, 04.12.  (Posjeta: 762 )
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Keyser Soze
Napredni kladioničar

Spol: Muški

Kako vaša bolest?

« : Prosinac 04, 2008, 13:54:55 »

20:15  54,5 / Makedonija - Hrvatska  under

Mislim da je ovdje došlo do promašaja! Na expektu tečaj 1,65 ali za zbroj golova 53,5...

Makedonija, izgubila u prvom susretu od Njemica sa 25:22.
Naše cure su dobile Srbiju sa 30:26.
Pobjedom bilo kojih dviju momčadi prilično bi bilo siugrno da bi prenijele dva boda u sljedeći krug, naime Makedonke u subotu igraju protiv Srpkinja, gdje je za očekivati da će ih dobit, a isto tako da će naše izgubit od Njemica.
Makedonke igraju čvrsto u obrani, dok ih u napadu odlikuje puno izgubljenih lopti te tehničkih pogrešaka...
Naše cure, će najvjerojatnije također pokušat igrat agresivniju obranu, a ne kao protiv Srpkinja, pogotovo u drugom dijelu.
Za Hrvatsku je pozvana i 16.igračica, vratarka Jelena Grubišić.

Sve u svemu očekujem tvrdu tekmu, sa naglaskom na obrane, dok u napadu će obje ekipe pokušat smanjit broj pogrešaka, nadam se pobjedu naših cura.
Evidentirano

Možda ste dobili pogrešan broj al´ ste dobili onog kog ste tražili!
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #1 : Prosinac 04, 2008, 15:32:39 »

20:15  54,5 / Makedonija - Hrvatska  under

Mislim da je ovdje došlo do promašaja! Na expektu tečaj 1,65 ali za zbroj golova 53,5...

Slažem se sa pickom... I ja sam primjetio nesrazmjer koeficijenata i granica na expektu/bwinu u odnosu na naše zemaljske kladionice... Uglavnom online daju 1,65 da će biti 53 gola i manje a naše klad. daju 1,85 da će biti 54 gola i manje.. Koliko sam čitao naše će igru temeljiti na obrani, makar tako najavljuju...

Evidentirano

vizoran
Profesionalni kladioničar

« Odgovor #2 : Prosinac 04, 2008, 15:38:44 »

oće to bit tip dana?
Evidentirano
El Presidente
Živi od kladionice

« Odgovor #3 : Prosinac 04, 2008, 16:39:30 »

Ja se osobno nikad nebi usudio igrat ovako nešto. Neznam koliko vas je gledalo prvu tekmu naših rukometašica, ali te ženske jure 200 km/h po terenu, niti jedan napad ne traje duže od 15-20 sekundi. Jedno kruženje oko zone i odmah ide šut ili probijanje........žene lete po terenu, a da i ne pričamo o izgubljenim loptama i kontrama......tu ako se malo otvori ode to preko 60 golova po tekmi
Evidentirano

"Njezin život nije bajka,
Njezin život nije film,
Njezin život nema smisla,
Ona nema ništa s tim......"
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #4 : Prosinac 04, 2008, 19:04:22 »

Ja sma to odigrao na par manjih listića a zanimljivo je i da je taj par na toj marigini blokiran u supersportu...
Za tip dana... hm... osobno mi se ne sviđa ponuda previše, pa nebi stavljao neki par kao "vrlo siguran" da će proći...
Evidentirano

Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!