svijetkladjenja.com
Svibanj 23, 2012, 22:10:08 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Unibet  (Posjeta: 366 )
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
madphoenix33
Početnik
*

« : Studeni 26, 2010, 01:29:18 »

Položio bih neku lovu na unibet.

Interesira me par stvari.

Da li je moguce izvrsiti uplatu sa debitne kartice,dakle žiro-računa.?Isto tako,isplatu je moguce izvrsiti samo na kreditnu karticu jel?
Namjeravao sam uplatiti 150 kn,i onda dobijem jos 150 na racun za onaj bonus jel?
I sad tihh 300 kn bih ulozio da ce Kostelic na kraju zavrsiti medu prva 3.Ako Kostelic na kraju osvoji jedno od 3 mjesta,da li si ja mogu odmah isplatiti lovu sa racuna?Ili postoje jos neke procedure za iskoristiti bonus.?Ili se te procedure ne racunaju ako ulozim bonus zajedno s mojim novcima?

« Zadnja izmjena: Studeni 26, 2010, 01:30:26 madphoenix33 » Evidentirano
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

Spol: Muški

« Odgovor #1 : Studeni 26, 2010, 11:09:42 »

Položio bih neku lovu na unibet.

Interesira me par stvari.

Da li je moguce izvrsiti uplatu sa debitne kartice,dakle žiro-računa.?Isto tako,isplatu je moguce izvrsiti samo na kreditnu karticu jel?
Namjeravao sam uplatiti 150 kn,i onda dobijem jos 150 na racun za onaj bonus jel?
I sad tihh 300 kn bih ulozio da ce Kostelic na kraju zavrsiti medu prva 3.Ako Kostelic na kraju osvoji jedno od 3 mjesta,da li si ja mogu odmah isplatiti lovu sa racuna?Ili postoje jos neke procedure za iskoristiti bonus.?Ili se te procedure ne racunaju ako ulozim bonus zajedno s mojim novcima?

100% bonus sve do 150kn

Uvjeti korištenja:

* Jedan bonus po korisniku
    * bonus samo na prvu uplatu
    * dopustite 48 sati da bonus sjedne na račun
    * Morate uložiti bonus količinu 5 puta prije isplate na kvote od 1.4 ili iznad

Više o Unibet kladionici saznajte na http://svijetkladjenja.com/osnove-online-kladenja/unibet/

Isplatu je moguce izvršiti na više načina. Najbolji je IMO na kreditnu karticu, ali može i banmkovnim doznakama, isšplata na moneybookers i sl...

Uvjeti korištenja su Vam gore navedeni. Dakle, ako bi bet prošao morali bi odigrati još nekoliko oklada na ukupni tečaj minimalno 1,40 (što je jako niska granica... fortuna je ovaj limit postavila na 10,00! kada je davala bonus) prije isplate...

Najelegantnije je uplatu izvršiti preko kreditnih ili debitnih kartica. Ja koristim PBZ Visa Electron karticu. Više na http://svijetkladjenja.com/savjeti/nacini-online-placanja/kreditne-i-debitne-kartice/. I moneybookers je odličan način. Napravite račun na moneybookersu, uplatite novce u zabi na moneybookers račun i onda sa mb računa uplatite novce na kladionicu. Treba provjeriti dali bonus vrijedi za uplate preko moneybookersa...
http://svijetkladjenja.com/savjeti/nacini-online-placanja/moneybookers/

Btw. oklada na Ivicu Kostelića se može uplatiti do 27.11. do 18 sati. Nakon toga se voze dviej utrke, i iz tog razloga će i ova oklada biti privremeno blokirana tj. nece se za vikend moci uplatiti, ali vjerujem da će čim bude duza pauza od 4-5 dana oklada opet biti na tržištu, a i koef. mozda bude modificiran, ovisno o tome sta se bude događalo za vikend...
Evidentirano

madphoenix33
Početnik
*

« Odgovor #2 : Studeni 26, 2010, 13:49:31 »

ok thx. Smješko

znaci i ako uplatim danas,najvjerojatnije necu imati bonus do sutra u 18. Sirast

a moram se okladiti 5 puta po 1.40 da ispunim bonus,jel ?
« Zadnja izmjena: Studeni 26, 2010, 13:50:47 madphoenix33 » Evidentirano
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

Spol: Muški

« Odgovor #3 : Studeni 26, 2010, 14:42:21 »

ok thx. Smješko

znaci i ako uplatim danas,najvjerojatnije necu imati bonus do sutra u 18. Sirast

a moram se okladiti 5 puta po 1.40 da ispunim bonus,jel ?

Ako se registrirate i uplatite novac na unibet racun danas, bonus ce Vam biti na racunu odmah tako da bi u tom slucaju mogli jos danas uplatiti okladu...

Da.
Evidentirano

Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!