zanima me ako netko može objasnit kako se odigra obićan listić na toj kladionici jel oni nude nekakve multibetove singlove i svakakve stvari a jedino ne kužim kako običan odigrat,i kako njihov bonus funkcionira jel ja kad primjer uložim 4 eura na koeficijent 2.5 piše mi dobitak 5 eura tako da mi ni to nije jasno,prije sam se kladio na bet at home i bwin i sve je puno jednostavnije a ovo je ajme ajme,pa ako ko može pomoć i objasnit te sitnice???unaprijed hvala

Evo ovako...
Nakon što ispunite listić tj. odaberete željene parove, na listiću sa desne strane odaberete "Multiple Bet Options". Dobiti ćete izbornik sa onoliko "bet tipova" koliko imate i oklada. Trebate odabrati onaj "bet tip" kraj kojega piše koeificjent. Npr. u donjem primjeru ja sam odigrao 3 para i odabrati ću "treble". Da sam igrao dva para iznos koji želim uložiti upisao bi kraj double i sl... Npr. da odigrate listić sa 6 parova željeni ulog trebali bi upisati u rubriku "6 folds" uz koji i piše ukupni tečaj...
Poanta ovoga jest da ljudi mogu igrati sistem tj. da npr. odaberu 8 parova i dograju npr. 3 od 8 sistem... Ako to želite iznos koji se upisuje jest ulog po kombinaciji...

Nadam se da sam pomogao...