svijetkladjenja.com
Svibanj 23, 2012, 21:38:49 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Aktivnost foruma  (Posjeta: 372 )
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
mariobo11
Napredni kladioničar

Spol: Muški

« : Studeni 04, 2010, 21:03:05 »

Pozdrav ekipa!

Žao mi je što na forumu nije malo veća aktivnost. Priznajem večina nas je lijena da bi napisala kvalitetnu analizu, ali ajmo to promijeniti od ovog vikenda. Neka svatko doda neki svoj komentar ili analizu, a ne da samo posjetimo forum pasivno. Očekujem da će ovog vikenda biti pun forum analiza i komentara pa da možemo skinuti nešto od kladionica Sirast.
Evidentirano

Power is nothing without control!!!
maksy
Napredni kladioničar

Profil WWW
« Odgovor #1 : Studeni 05, 2010, 00:01:36 »

Slažem se, isto su svi kukali di je chat pa kad je čovik napravia sad nema nikad nikoga..  Vrtim očima
Evidentirano
Kiks
Živi od kladionice

« Odgovor #2 : Studeni 05, 2010, 01:42:53 »

ja sam za, ali stvarno mi je problem napisat analizu ako neman statistiku, a ranije san spomenia da iman problema jer kad kliknem na nju neče da mi se otvori, tj. otvori mi se prozor ali nema nikakvih podataka u prozoru. Ja uglavnom igram prema statistici
Evidentirano
M@chibist
Početnik
*

« Odgovor #3 : Studeni 05, 2010, 02:20:35 »

Najprije pozdrav svima...neko vas vrijeme pratim tako da vidim stanje....
Tesko da ce to ikad bit moguce jer mali broj je onih koji su uistinu ozbiljni oko kladjenja...al da bi bilo bolje da oni ozbiljni daju svoje misljenje oko nekog para definitvno.....nekakav topic za pojedini sport sa novostima da se ne mora obilazit internet portale 3 sata za sastavit ozbiljan tiket...pa ako je moguce i neku sekciju u koju nemaju svi pristup tako da nema samo prepisivanja nego i truda...neki forumi su donekle uspjeli u tome...zasto ovo nebi bia najbolji forum..
Evidentirano

Motiv i volja
Hellas Verona
Profesionalni kladioničar

« Odgovor #4 : Studeni 06, 2010, 14:30:41 »

Pozdrav...

Sve je to u redu sta ste napisali. Ali ako pogledate posjeta je ohrabrujuca. Evo do sad 514 npr. Znaci da se forum i te kako prati i zato nastavite biti aktivni. Evo , ja svaki dan posjetim stranicu ali kasno jer sam zauzet poslom a vjerujem da ih ima jos. U svakom slucaju imate veliku podrsku od mene i mnogih drugih koji posjecuju ove stranice.
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!