Apsolutno se slažem i mislim da veliki value leži u
pole positionu Buttona ili Barrichella budući da imaju očito najbrži bolid, a iako su ih bookiji svrstali u sami vrh favorita mislim da koef. i dalje nije realan te će kroz naredne utrke padati. Ako rade oko 0,8 sekundi prednosti u odnosu na konkureniciju onda ih teško itko može ugroziti jer je to kod njih znatna prednost...
Evo kako je to izgledalo prošle godine...
http://www.youtube.com/v/0NM-0jhiV9M&rel=1Evo malo sam pogledao kako se kreću koeficijenti i mišljenja sam da su sljedeći betovi valuebet:
Večina klad. daju oko 4,50-5,00 za Brawn da će osvojiti konstruktnorski naslov, međutim na betfairu se može naći koef. od
9,40 na Brawn što je svakako valuebet. Dokazali su da imaju najbolji bolid ove sezone i očekujem da će biti prava senzacija. Očekujem da se borba vodi između Ferrarija i Brawna dok ostale ekipe IMO teško mogu ugroziti navedeni dvojac. McLaren je prema mnogim kuloarima napravio dosta loš posao i oprez sa njima, makar u početku, a da je koef. za Brawn 9,40 je IMO nevjerojatno jer ako rade oko sekunde prednosti u odnosu na druge znaći da će gotovo uvijek imati bolinde na pol positionu ili u prva tri, a sa tom brzinom, budući da im je bolid nešto superiorniji od drugih lako mogu sačuvati poziciju. Očekujem i odličan rez. Brawna u Australiji a tada bi koef. trebao znatno pasti...