svijetkladjenja.com
Svibanj 23, 2012, 20:46:10 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Subota 06.03.  (Posjeta: 440 )
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
vizoran
Profesionalni kladioničar

« : Ožujak 04, 2010, 14:50:03 »

Pick: NK Varteks - NK Istra 1961 +0.75 @ 1.94 3/10

Mislim da se ovo mora uzeti već odmah jer koeficijenti već padaju. Dakle, u Varteksu ne treniraju iz poznatih razloga, moguće je da se štrajk nastavi i na dan utakmice pa da se ista uopće ne odigra, Istra ima novog trenera koji doduše ne može računati na trojicu iz prve postave, ali mislim da je to manji hendikep nego kad se pogleda situacija u Varteksu. Ovo je doista velik value prema klubu koji ima imperativ pobjede ali i sređenu situaciju protiv kluba koji gotovo sigurno slijedeću sezone neće dočekati u najvišem razredu.

Sretno svima koji igraju !  Cerim se
Evidentirano
vizoran
Profesionalni kladioničar

« Odgovor #1 : Ožujak 04, 2010, 17:21:31 »

Pick : NK Croatia Sesvete - NK Međimurje AH(0) 2 @ 1.88 bet365 3/10

Muuki je manje više sve rekao vani, ali neka bude pick i služben unutra. Ponavljam, ne znam tko slaže kvote za HNL ali mislim ili je to Zdravko Mamić ili nema pojma. Nemoguć value na momčad koja je znatno popravila igru pod trenerom Bogdanom nasuprot momčadi koja je bez reda i poretka a još je tijekom zimske stanke izgubila glavnog igrača. Croatia Sesvete sigurno neće ostati u ligi ove godine, tu i tamo možda otme bod, nadam se da to neće biti baš ovdje, ako da dobijamo novac nazad. U principu jedino što me ovdje malo muči jest psihologija Međimurja, konkretno situacija u kojoj možda utakmicu shvate olako osokoljeni pobjedom protiv Istre. Nadam se da Čeči neće to dopustiti i da ćemo vidjeti pobjedonosni gol Međimuraca kojim bi oni došli u puno lakšu poziciju u ligi.

Sretno svima koji igraju !  Cerim se
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!