svijetkladjenja.com
Svibanj 23, 2012, 20:17:13 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Petak 07.03 (Ostale lige)  (Posjeta: 457 )
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Christy
Napredni kladioničar

« : Ožujak 07, 2008, 16:02:51 »

07.03 Petak 23:00 (utakmica se igra u subotu 08.03 u 06:00)
Nagoya - Kjoto Sanga 1 @ 1.80, meridian, ulog 8/10

Prvo kolo Japanske J-League, i susret izmedju Nagoje i Kjotoa.
Jedan je jedini razlog zbog koga se odlucujem za ovu utakmicu, a to je naravno, trenerski debi Dragana STojkovica Pixija!
Dosao je i taj dan kada se Piksi vraca na mesto svog najveceg uspeha, u Nagoji. Mesto u kome je on ikona, legenda, gde ima svoju statuu ispred stadiona, gde mu se klanjaju svuda... A kako i ne bi? U vreme kada je malo dobrih fudbalera igralo u Japanu, Pixy je otisao tamo i postao car, na fudbalskom terenu! Proglasavan je vise puta igracem godine, najboljim strancem u J-ligi i sl... Nakon igracke karijere, vratio se u FS Srbija, pa je bio predsednik FK C.Zvezda, ali posle raznih dogadjaja u klubu, odlucio je da pohadja trenersku skolu, dobije Pro Licencu i evo ga sada na mestu trenera Nagoje!
Sa sobom iz C.Zvezde je poveo i stopera Milosa Bajalicu.
Ekipa Kjota je prosle godine igrala u 2.ligi i sada je opet vracaju u elitni rang.
Razne ceremonije ce se desavati pre meca, a sve u cast Pixija. Mislim da ce ovo sve dodatno motivisati i igrace na terenu i mislim da ce Pixy zapoceti pobedom svoju trenersku karijeru!
Podrzacu pobedu Nagoje!
Evidentirano
eduard7
Živi od kladionice

Spol: Muški

Profil WWW
« Odgovor #1 : Ožujak 08, 2008, 07:59:19 »

Nazalost samo 1-1 a u 49.min zabili za 1-1... i do kraja utakmice nisu mogli dat jos jedan? ma dajjjjjjjjjj, nece me posrat zadnjih 2 dana da sam neznam sta... sve zivo sta odigram padne a ono sta milslim pa ne odigram prodje samo tako...
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!