svijetkladjenja.com
Svibanj 23, 2012, 14:57:09 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Super Sport postao i inernetska kladionica.  (Posjeta: 2692 )
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Kiks
Živi od kladionice

Spol: Muški

« : Lipanj 09, 2010, 15:51:20 »

http://dalje.com/hr-sport/uoci-sp-a-dobili-smo-i-prvu-internetsku-kladionicu/308367

Je da ja još nisan na internetu šta se tiče kladione al vjerujem da će vas zanimat ova. Smješko
Evidentirano
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #1 : Lipanj 10, 2010, 11:55:40 »

Sumnjam da ce donjeti ikakve novine onima koji imaju racune na online kladionicama, a po pitanju brzine uplate i isplate, brzina uplate je, svima, ako se koriste kreditne ili debitne kartice, ista.

Isplata sa online kladionica traje 1-2 dana, moguce da SS stavi mogucnost da isplatu mozete zatraziti u svako vrijeme u svakoj poslovnici, ali pitanje je koliko bi puta onda trebali povecati "porto kasu" u svakoj poslovnici...

Bilo bi lijepo kada bi dali neki bonus za prvu uplatu kao online kladionice, pa i sa pravilima okretanja tog bonusa, kao i na online kladionicama ali sumanjm da ce to napraviti. Jedina prednost je sto se nece morati ici do kladionica, ali oni ce ostvarivati znatno veci profit jer se mnogi nece moci kontrolirati kada mogu uplacivati online listice.

Mnogi nemaju osjecaj za "internet novac" te bi mozda uplatili u cashu npr. 50kn, ali internetom mu nije problem upiasti i 300kn jer ne vadi te novce iz novcanika. Bila su neka istrazivanja koja su potvrdila da ce veci postotak
ljudi uplatiti veci iznos ako uplacuje online...
Druga prednost jpo kladionice jer sto ce imati IMO puno veci broj uplacenih listica, upravo zato jer ce se popravni moci igrati i 7-8 putas dnevno, dok bi prije ljudi bili ljeni otici toliko puta do kladionice...
Evidentirano

habo
Živi od kladionice

« Odgovor #2 : Lipanj 10, 2010, 12:42:49 »

Mislim ako SS bude imao takvu razradu kao i  uzemaljskoj da nemajou što tražitit na netu..
To je moje mišljenje i mislim da to nebude dugo trajalo...
Jesu najjači tu svaka čast ali mislim da na netu nemaju što tražiti ako će imati takve razrade...
Evidentirano

Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!