frle_os
Početnik
|
 |
« Odgovor #15 : Svibanj 06, 2011, 15:30:26 » |
|
imam i ja jedno pitanje uplatio bi novac na betfair. prijatelj mi ima kreditnu karticu preko koje sam mislio uplatiti novce. e sad me zanima dali se ta kartica veže za račun na betfairu, odnosno da li ću novce moći isplatiti na neku drugu kreditnu karticu. betfair je registriran na moje ime, a kartica nije, dali će se moći uplatiti
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Jovica
Početnik
|
 |
« Odgovor #16 : Siječanj 20, 2012, 16:04:13 » |
|
pozz.. Ako moze mala pomoc..
Nikada do sada nisam imao racun za online kladjenje! iz BiH sam pa me interesuje u kojoj Banci,koji racun i koju karticu treba da otvorim da bi mogao poslati pare na racun neke od online kladionica!
Stim ako postoji mogucnost da se pare salju direktvo!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
Josip
Početnik
|
 |
« Odgovor #18 : Veljača 25, 2012, 13:56:47 » |
|
Imam namjeru kladiti se preko bet365 kladionice i imam par pitanja. Dakle, ako otvorim Visa Electron PBZ karticu vezanu uz devizni tekući račun i koristim npr. Neteller, je li to sve što mi je potrebno? Također me zanima kako stvari stoje u vezi poreza, trebam li ja prijaviti priljeve novca na račun ili ne na kraju godine? Puno hvala na odgovoru.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Goksim
|
 |
« Odgovor #19 : Veljača 25, 2012, 15:18:32 » |
|
Imam namjeru kladiti se preko bet365 kladionice i imam par pitanja. Dakle, ako otvorim Visa Electron PBZ karticu vezanu uz devizni tekući račun i koristim npr. Neteller, je li to sve što mi je potrebno? Također me zanima kako stvari stoje u vezi poreza, trebam li ja prijaviti priljeve novca na račun ili ne na kraju godine? Puno hvala na odgovoru.
Ako otvorite Visa Electron PBZ karticu, Neteller Vam nije potreban, vec sredstva možete direktno prebacivati sa vašeg deviznog računa na vaš kladioničarski račun i obratno. Po pitanju poreza... u našim zakonima je sve to nedorečeno, te zakoni vezani za online igre na srecu su, barem za sada, prazno slovo na papiru, tj. ne provode se. Osobno ne znam nikoga tko je imao problema prilikom isplata ili uplata sa online kladionica. Ukoliko i dođe do nekih problema, ispalta se uvijek može prvo zatražiti na moneybookers, a nakon toga sa moneybookersa na bankovni račun. U tom slučaju pošiljatelj sredstava je moneybookers (skrill)... Više o bet365 kladionici, kao i drugim online kladionicama pogledajte na http://www.svijetkladjenja.com/usporedba-online-kladionica/
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
zekoslav0mrkva
|
 |
« Odgovor #20 : Veljača 26, 2012, 14:50:37 » |
|
https://dobet.comNeka nova kladionica, (ili sam ja malo zaostao) uglavnom tek jučer saznao da nude 10€ bonusa, sa kojima se može kladiti bez prve uplate, dakle registriraš se, dobiješ 10€ i kreneš sa klađenjem, jedina stvar je što se mogu uplačivati samo singlovi, a nemogu tiketi, te je za isplatu potrebno 100€, i to isključivo ide preko monybookersa...uglavnom vrijedi se poigrati, registracija brza i jednostavna, ništa ne košta, a može se dobiti puno...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Jovica
Početnik
|
 |
« Odgovor #21 : Veljača 26, 2012, 15:17:01 » |
|
Ja sam se upravo registrovao i vidim da postoji opcija singl i multiple bets pa me zanima moze li se igrati tiket....
Dobio sam 10 e bonusa!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
zekoslav0mrkva
|
 |
« Odgovor #22 : Veljača 26, 2012, 18:02:28 » |
|
Ja sam se upravo registrovao i vidim da postoji opcija singl i multiple bets pa me zanima moze li se igrati tiket....
Dobio sam 10 e bonusa!
Nisam pokušao odigrati tiket pošto sam odmah na single jučer uplatio svih 10€... P.S. Napomena nakon ukucavanja podataka kada se klikne dalje(next) izađe prozorčić za binus, pa oprez da onako refleksno ne zatvorite prozorčić ili da ne odbijete...par ljudi mi je reklo da su refleksno stisnuli Reject 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Jovica
Početnik
|
 |
« Odgovor #23 : Veljača 26, 2012, 18:06:50 » |
|
ja sam odigrao 2 singla po 5 e,nije dozvoljeno sve staviti na jedan singl..
Ako od bonusa napravim 100 i vise e mogu li taj iznos i da podignem???! Ili ipak moram nesto da uplatim!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
zekoslav0mrkva
|
 |
« Odgovor #24 : Veljača 26, 2012, 21:42:22 » |
|
ja sam odigrao 2 singla po 5 e,nije dozvoljeno sve staviti na jedan singl..
Ako od bonusa napravim 100 i vise e mogu li taj iznos i da podignem???! Ili ipak moram nesto da uplatim!!
E to nebih znao...tek sam jučer saznao za ovu kladionicu.. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Jovica
Početnik
|
 |
« Odgovor #25 : Veljača 27, 2012, 01:20:02 » |
|
Da li neko zna nesto vise o ovoj kladionici.... Goksime javi se....
Na koji nacin i kada mogu dici novac koji sam zaradio preko bonusa!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
zekoslav0mrkva
|
 |
« Odgovor #26 : Ožujak 04, 2012, 19:22:11 » |
|
Maksimalni limit za korištenje bonusa je do 50€...  No međutim kako sam pogodio prelaz ostalo mi 100€ negdje i sada me traži uplatu 50€ da bi dobio sve ostalo, no međutim pokušavam istražiti te se nadam da će mi Goksim moći pomoći u tome...čim nešto saznam...javim...uglavnom da znate do 50€ maksimalno možete dobiti sa tim bonusom...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Goksim
|
 |
« Odgovor #27 : Ožujak 04, 2012, 20:24:56 » |
|
Maksimalni limit za korištenje bonusa je do 50€...  No međutim kako sam pogodio prelaz ostalo mi 100€ negdje i sada me traži uplatu 50€ da bi dobio sve ostalo, no međutim pokušavam istražiti te se nadam da će mi Goksim moći pomoći u tome...čim nešto saznam...javim...uglavnom da znate do 50€ maksimalno možete dobiti sa tim bonusom... Nemam apsolutno nikakvih iskustva sa navedenom kladionicom koja je relativno nova na tržištu. Također, izuzetno sam skeptičan prema tim "kladionicama" koje daju bonuse bez depozita i sl... Možda među takvim kladionicama ima i poštenih i korektnih, međutim s obzirom da nisu renomirane te da se barem jedna takva kladionicama pojavi svakih par tjedana, nebi takvim kladionciama povjeravao svoje novce, jer osim brige dali će proci listić, imao bi i brigu dali ću biti isplacen i sl. U svakom slučaju sretno svima oko isplata i svega, ali moja preporuka je da si otvorite račun na nekoj od top10 online kladionicama, gdje je i korisnička podrška i sve znatno bolje riješeno...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
mariobo11
Napredni kladioničar

Spol: 
|
 |
« Odgovor #29 : Travanj 15, 2012, 02:14:51 » |
|
Kladionica dobet.com je scam i prevara i to je 10000% sigurno i provjereno zato se okanite toga.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Power is nothing without control!!!
|
|
|
|