svijetkladjenja.com
Svibanj 23, 2012, 14:40:57 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
Anketa
Pitanje: Ocijenite Expekt kladionicu...
5 - 5 (62.5%)
4 - 0 (0%)
3 - 2 (25%)
2 - 1 (12.5%)
1 - 0 (0%)
Ukupno Glasova: 7

Str: 1 [2] 3   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Expekt  (Posjeta: 5912 )
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
tonivk
Profesionalni kladioničar

« Odgovor #15 : Ožujak 23, 2009, 21:03:50 »

Znači PBZ My Card Visa Electron  ta sve s njom mogu, de malo ...
Evidentirano
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

Spol: Muški

« Odgovor #16 : Ožujak 23, 2009, 22:05:40 »

Pa sve piše na ono linku. Ukratko ima sve funkcije kao kreditna kartica. Dakle preko internet bankarstva prebacuješ lovu iz kuna u eure, i na kladionice uplačuješ i isplačuješ tako da upišeš pod (iuplata/isplata) - visa -  broj kartice i cvc broj (3-znamenkasti tajni broj - slično kao pin ali nije pin)...

Nakon 15-20 sekundi lova je na kladionici Namigujem
Evidentirano

Vagabundo
Živi od kladionice

« Odgovor #17 : Ožujak 23, 2009, 22:57:05 »

Pa sve piše na ono linku. Ukratko ima sve funkcije kao kreditna kartica. Dakle preko internet bankarstva prebacuješ lovu iz kuna u eure, i na kladionice uplačuješ i isplačuješ tako da upišeš pod (iuplata/isplata) - visa -  broj kartice i cvc broj (3-znamenkasti tajni broj - slično kao pin ali nije pin)...

Nakon 15-20 sekundi lova je na kladionici Namigujem

Evo da se prikljucim, ja također imam tu Vise Electron i potpuno sam zadovoljan, nisam dosad nijednom htio promjenit nesto. Jos jedna korisna vijest je da na novom tipu kartice taj CVC pise na poleđini. Ako ju sad prvi put uzimas dobit ces tu novu pa ces odma znat CVC, oni koji imaju stari tip kartice, mogu naravno otici u banku i uzeti novu.
Također studentima na 2. godini pa nadalje dalje dopusta i odlazak u minus do 1000kn.
Evidentirano

"Money won is twice as sweet as money earned"
tonivk

« Odgovor #18 : Ožujak 25, 2009, 21:53:37 »

pozz, e zanima me kako funkcionira bonus na online kladama...recimo uplatim 30 eura i dobijem 30 bonusa dali mogu odmah uplatiti 60 eura na nesto ili kako to ide?
Evidentirano
Vagabundo
Živi od kladionice

« Odgovor #19 : Ožujak 25, 2009, 21:57:13 »

pozz, e zanima me kako funkcionira bonus na online kladama...recimo uplatim 30 eura i dobijem 30 bonusa dali mogu odmah uplatiti 60 eura na nesto ili kako to ide?

Naravno, taj bonus i je za uplate.
Jedino pravilo sto se tice bonusa je da ga ne mozes podic dok ga ne izvrtis.
Evidentirano

"Money won is twice as sweet as money earned"
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #20 : Ožujak 26, 2009, 13:02:08 »

Tako je. Dakle iznos koji uplatiš do iznosa od 50e će biti udvostručen. Preporuka je da uplatiš 50e, ukoliko si u mogučnosti, jer na taj način maksimiziraš iznos bonusa...
http://svijetkladjenja.com/osnove-online-kladenja/expekt/

http://www.expekt.com/index.jsp?lc=cro&pageid=2115   - link za bonus  Namigujem
Evidentirano

tonivk

« Odgovor #21 : Ožujak 28, 2009, 01:31:11 »

a kako treba obrtati taj bonus, tj kad ga mozes podici
Evidentirano
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #22 : Ožujak 28, 2009, 02:41:14 »

a kako treba obrtati taj bonus, tj kad ga mozes podici

"
- Uplaćeni iznos (do najvećeg iznosa bonusa) + bonus iznos mora biti okrenut 3 puta u sportskoj kladionici na koeficijent 1.50 ili veći prije mogućnosti isplate ili korištenja sredstava za ostale proizvode.

Primjer: Uplata od €75 = Bonus €50. Potrebno okrenuti : (€50+€50) x 3 = €300

- Ostale aktivne bonus akcije nije moguće kombinirati sa ovom ponudom.

- Iznos koji je potrebno okrenuti za ispunjavanje uvjeta bonusa računa se od trenutka aktivacije bonusa na kladioničarskom računu. Igrač najprije ulaže uplaćeni novac a potom ulaže bonus iznos.

- Ako je isplata zatražena prije ispunjavanja uvjeta bonusa isplata neće biti provedena a bonus može biti uklonjen sa kladioničarskog računa.

- Ukoliko uvjeti bonusa nisu ispunjeni kroz 6 mjeseci (ukoliko nije drugačije naznačeno u Uvjetima i Odredbama) od trenutka aktivacije bonusa, bonus će biti otkazan i uklonjen sa računa.

- Ako igrači izgubi dio iznosa uplata+bonus i dalje mora ispuniti uvjete bonusa prije nego što preostali dio sredstava može isplatiti sa računa.

- Korisnik koji je u bilo koje vrijeme dobio bilo kakav bonus na uplatu ne može sudjelovati u ovoj ponudi.

- Ako uplatu na račun izvršite putem Moneybookersa nemate pravo na bonus.

- Samo jedan bonus/povrat po osobi/kućanstvu/IP adresi.

- U slučaju zlouporabe ponude račun će biti zatvoren bez mogućnosti isplate.

- Expekt.com rzadržava pravo stopiranja isplate u slučaju zlouporabe ponude.

- Expekt.com zadržava pravo zahtjeva preslika osobne iskaznice i potvrde o uplati s ciljem utvrđivanja legitimnosti.

- Expekt.com račun je osoban i moguće ga je koristiti isključivo od strane osobe čiji su podaci prijavljeni na računu. U slučaju kršenja ove odredbe račun će odmah biti zatvoren.

- Gore navedeni uvjeti dodatak su Generalnim Uvjetima i Odredbama expekt.com Ltd-a. Expekt.com Ltd zadržava pravo izmjene Uvjeta i Odredbi i/ili ove ponude u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti. Igračima savjetujemo da redovito provjeravaju potrebne Uvjete i Odredbe kako bi bili u toku sa eventualnim izmjenama.

- U slučaju nesporazuma ili razlike između verzije Uvjeta i odredbi na engleskom jeziku i prevedene verzije važeća je verzija na engleskom jeziku.

- Expekt.com zadržava pravo odbijanja isplate bonusa ukoliko smatra da je promotivna akcija i/ili bonus na prvu uplatu zloupotrebljen i/ili uvjeti promotivne akcije nisu ispunjeni i/ili su uočeni nepoželjni oblici igranja u kladionici. Odluka Expekt.com a u tom je slučaju konačna.

- Expekt.com zadržava pravo, u potpunoj diskreciji, povrata vrijednosi bonusa i/ili zaključiti oklade uz točne koeficijente i/ili poništiti besplaatne oklade i/ili poništiti bilo koju okladu uplaćenu bonus sredstvima ukoliko primjeti da oklada i/ili više oklada uplaćene od strane korisnika ili skupine korisnika korisniku jamči zaradu bez obzira na ishod susreta. Napomena: oklade uplaćene na ovaj način ne uzimaju se u obzir za ispunjavanje uvjeta bonusa.
"

http://www.expekt.com/index.jsp?lc=cro&pageid=2115
Evidentirano

looser
Početnik
*

« Odgovor #23 : Travanj 01, 2009, 10:01:08 »

Jel itko radio isplatu sa Expekta direktno na račun ??
Zanima me par stvari.
U polje adresa - čiju adresu upisivam ??
U polje br računa - Koji broj računa upisivam (moj IBAN broj ili samo broj tekućeg npr. 32xxxxxxx)Š?

Evo i slika šta me točno zanima:

Evidentirano
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #24 : Travanj 02, 2009, 16:27:40 »

Jel itko radio isplatu sa Expekta direktno na račun ??
Zanima me par stvari.
U polje adresa - čiju adresu upisivam ??
U polje br računa - Koji broj računa upisivam (moj IBAN broj ili samo broj tekućeg npr. 32xxxxxxx)Š?

Evo i slika šta me točno zanima:

Evo da pokušam pomoći...

Pod adresu se upisuje adresa banke (to lako nađeš na sl. stranicama).   Pod polje "broj računa" mislim da treba upisati i IBAN jer bez toga neće znati kojoj banci poslati novce, dakle mislim da treba ići i IBAN. Btw. ja sam to davno ispunjavbao pa se ne sjecam tocno pa zato nebi bilo loše da im pošalješ mail sa istim upitom. Btw. mislim da se i SSIFT negdje treba upisati (možda?)...
Evidentirano

looser
Početnik
*

« Odgovor #25 : Travanj 04, 2009, 23:18:29 »

Evo da pokušam pomoći...

Pod adresu se upisuje adresa banke (to lako nađeš na sl. stranicama).   Pod polje "broj računa" mislim da treba upisati i IBAN jer bez toga neće znati kojoj banci poslati novce, dakle mislim da treba ići i IBAN. Btw. ja sam to davno ispunjavbao pa se ne sjecam tocno pa zato nebi bilo loše da im pošalješ mail sa istim upitom. Btw. mislim da se i SSIFT negdje treba upisati (možda?)...

Ok
Ma poslat cu ja i njima mail nego me zanimalo ako je itko radio isplatu da zna odgovor odmah.

Naziv Banke: ZNAM
Adresu: ako se trazi adresa banke ZNAM
Država: ZNAM
Broj računa: ZNAM svoj IBAN
Swift kod: ZNAM swift kod moje banke
Iznos: DEFINITIVNO ZNAM  Cerim se

Evidentirano
tonivk

« Odgovor #26 : Travanj 28, 2009, 16:22:12 »

Problem......

neki dan hocu sa svojom visa electron da uplatim novce na expertu i on mi nedozvoljava...nakon toga odem na bwin i bez problema uplatim s tom istom karticom.....kontaktiram ove iz experta i oni kazu kao da nisam verificirao karticu?Š????pa sad molim za pomoc kako to napraviti, jel netko imao slican problem?Š?Š?Š???
Evidentirano
Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #27 : Studeni 04, 2009, 17:50:12 »

Besplatna oklada

Pred nama su utakmice 4. kola europskih natjecanja pod okriljem UEFE - čeka nas vatreni tjedan uz dvoboje ponajboljih europskih nogometnih momčadi!

Odlučili smo dodatno pojačati doživljaj stoga vam nudimo besplatnu okladu.

Evo kako sudjelovati u promotivnoj akciji:
   Uplatite okladu na točan rezultat i/ili prvog strijelca sa ulogom od 7€ na utakmice Lige prvaka i/ili Europske Lige.
   Ako izgubite prvu uplaćenu okladu prema navedenim uvjetima vraćamo vam ulog u obliku bonusa od 7€!

Primjer oklade: točan rezultat, Roma - Fulham, 2-1. Ulog: €7.
Ako izgubite oklade vraćamo vam ulog u obliku bonusa od 7€.

Evidentirano

Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #28 : Prosinac 14, 2009, 18:05:14 »

Uključite se u akciju uz klađenje uživo - poklanjamo vam bonus od 10€!

Evo kako do bonusa:

Uplatite tri ili više oklada UŽIVO sa ulogom od 5 ili više eura
(oklade sa koeficijentom manjim od 1.50 se ne računaju) 
 Za uključivanje u promo akciji unesite vaš korisnički broj ispod i uplatite oklade najkasnije 14. prosinca:

Dakle danas je zadnji dan za iskoristiti bonus, pa bi bilo šteta da oni koji imaju račun i koji se vole kladiti live ovo ne iskoriste...
Dakle uplatite 3 live oklade sa 5eura ili više na tečaj 1,50 ili više i dobiti ćete 10e...

Više o Expekt kladionici na:
http://svijetkladjenja.com/osnove-online-kladenja/expekt/
Evidentirano

Zagy
Početnik
*

« Odgovor #29 : Rujan 12, 2010, 18:21:56 »

Neka mi netko, molim kaže na Expekt kladionici, koliko je namjanji iznos za isplatu? da li treba određeni ulog okrenuti nekoliko puta kao kod nekih?

čitao sam i jednostavno nisam našao taj podatak, da li treba okrenuti i na kojem koeficjentu...samo nude do 20eura za prvo klađenje..
Evidentirano
 Str: 1 [2] 3   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!