Bok svima!
Da li je ovaj forum aktivan?
Ja sam jako zainteresiran da pomognem forumu jer prosli na kojem sam bio i trudio se...ugasio se jednostavno, jer sam se samo ja trudio ostali nisu bili bas zainteresirani.
Poštovani, još jednom Vam kao administrator želim dobrodošlicu na forum i nadam se da će Vam biti od koristi. Tijekom ljeta, kao i prijašnjih godina, aktivnosti na forumu zamru budući da obično nema previše sportskih događanja. Dolaskom hladnijih dana i početkom mnogih liga i forum svake godine postaje aktivniji. Očekujem da će se kroz narednih 20-ak dana mnogi stariji članovi polako uključiti u rasprave, a ja to planiram napraviti oko 01.10.
Kroz par godina sam zaključio da je najbolje ostaviti lige petice prvih mjesec dana da se vidi gdje je tko, tako da od 01.10. svakodnevno možete očekivati i moje analize i razmišljanja, a vjerujem da će se još mnogi pridružiti kao aktivni članovi, kada se, kroz par dana forum pokrene...
Svaka analiza, informacija ili razmišljanje je dobrodošlo tako da slobodno podijelite svoje prognoze sa drugima na forumu