Boston Bruins - Montreal Canadiens 1:2 SO (shootout=penali)-težak dvoboj...veliki rivali i sigurno će biti "krvi do koljena" kao i uvjek! Boston u zadnje dvije utakmice nije zabio gol a primio samo 3 što znači da im obrana dobro funkcionira ali napad užasno šteka jer kao što sam par puta već i govorio nemaju Savarda i Lucica i to je očito veliki hendikep! Montreal uvjek primi dosta golova, Price uopće nije golman onakav kakvim ga se prikazuje i bolje bi bilo za Montreal da danas brani slovački golman Halak. Mislim da je ovdje prednost Boston Bruinsa u tome što igraju kod kuće, a zadnju domaću utakmicu su pobjedili sa 2:0 Edmonton Oilerse (već tri utakmice zaredom Bruinsi igraju ili da oni ne prime gol ili da ga ne zabiju). Prednost je još i ta što je montreal mjenjao jako puno igrača ovog ljeta i mnogi igrači Canadiensa nisu igrali ovaj veliki derbi i neznaju kako je to (igrali su druge derbije ali nikad ovaj), dok Boston ima istu ekipu od prošle godine bez samo par pojedinaca...Moje predviđanje je da će Boston uzeti dva boda iz ove utakice iako ne igraju baš sjajno u zadnje vrijeme, mislim da će im derbi dati krila i pobjeda u regularnom vremenu ili na produžetke ili na penale bi po mom mišljenju trebala doći...siguran sam da će Montreal uspjeti zabiti gol jer su takva momčad koja svima zabije gol, a očekujem pobjedu bruinsa stoga opcija oba daju gol je vrlo izgledna za mene...
Moji tipovi:
Boston Bruins - Montreal Canadiens k1 1,60 1:2 OT(bilo kakva pobjeda Boston Bruinsa)
ili
Boston Bruins - Montreal Canadiens oba daju gol 1,10Evo par video zapisa između ovih timova, utakmice su uvjek bile i više nego zanimljive...
http://www.youtube.com/v/2WydIpL6jV0&rel=1
http://www.youtube.com/v/EoLxfAyy3mc&rel=1Gledao sam utakmicu i bila je blago rečeno prava katastrofa, ni malo slična utakmica onome na što sam naviko i totalno razočarenje i jednom i drugom ekipom...Boston jako loš ni malo sličan onome od prošle sezone, a Montreal bi čak i mogao biti dobar ali za sada u gostima ništa posebno...