svijetkladjenja.com
Svibanj 23, 2012, 13:58:32 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: 5.11.2009.  (Posjeta: 491 )
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
d_eye.dee
Moderator
Živi od kladionice

Spol: Muški

« : Studeni 05, 2009, 12:42:15 »

današnji parovi...prva tekma je u 01:00h

Boston Bruins - Montreal Canadiens
Atlanta Trashers - Columbus Blue Jackets
Ottawa Senators - Tampa Bay Lightening
Detroit Red Wings - San Jose Sharks
Minnesota Wild - Vancouver Canucks
St.Louis Blues - Calgary Flames
Phoenix Coyotes - Chicago Blackhawks
Edmonton Oilers - NY Rangers
Anaheim Ducks - Nashville Predators
Los Angeles Kings - Pittsburgh Penguins

moje prognoze i mišljenja nešto kasnije...
Evidentirano

Philadelphia Flyers

Let's go Flyers!!!

Hokej, hokej, hokej i samo hokej
d_eye.dee
Moderator
Živi od kladionice

« Odgovor #1 : Studeni 05, 2009, 15:19:35 »

Boston Bruins - Montreal Canadiens   1:2 SO   (shootout=penali)

-težak dvoboj...veliki rivali i sigurno će biti "krvi do koljena" kao i uvjek! Boston u zadnje dvije utakmice nije zabio gol a primio samo 3 što znači da im obrana dobro funkcionira ali napad užasno šteka jer kao što sam par puta već i govorio nemaju Savarda i Lucica i to je očito veliki hendikep! Montreal uvjek primi dosta golova, Price uopće nije golman onakav kakvim ga se prikazuje i bolje bi bilo za Montreal da danas brani slovački golman Halak. Mislim da je ovdje prednost Boston Bruinsa u tome što igraju kod kuće, a zadnju domaću utakmicu su pobjedili sa 2:0 Edmonton Oilerse (već tri utakmice zaredom Bruinsi igraju ili da oni ne prime gol ili da ga ne zabiju). Prednost je još i ta što je montreal mjenjao jako puno igrača ovog ljeta i mnogi igrači Canadiensa nisu igrali ovaj veliki derbi i neznaju kako je to (igrali su druge derbije ali nikad ovaj), dok Boston ima istu ekipu od prošle godine bez samo par pojedinaca...Moje predviđanje je da će Boston uzeti dva boda iz ove utakice iako ne igraju baš sjajno u zadnje vrijeme, mislim da će im derbi dati krila i pobjeda u regularnom vremenu ili na produžetke ili na penale bi po mom mišljenju trebala doći...siguran sam da će Montreal uspjeti zabiti gol jer su takva momčad koja svima zabije gol, a očekujem pobjedu bruinsa stoga opcija oba daju gol je vrlo izgledna za mene...

Moji tipovi:

Boston Bruins - Montreal Canadiens   k1   1,60   1:2 OT
(bilo kakva pobjeda Boston Bruinsa)

ili

Boston Bruins - Montreal Canadiens   oba daju gol   1,10

Evo par video zapisa između ovih timova, utakmice su uvjek bile i više nego zanimljive...

<a href="http://www.youtube.com/v/2WydIpL6jV0&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/2WydIpL6jV0&rel=1</a>      <a href="http://www.youtube.com/v/EoLxfAyy3mc&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/EoLxfAyy3mc&rel=1</a>

Gledao sam utakmicu i bila je blago rečeno prava katastrofa, ni malo slična utakmica onome na što sam naviko i totalno razočarenje i jednom i drugom ekipom...Boston jako loš ni malo sličan onome od prošle sezone, a Montreal bi čak i mogao biti dobar ali za sada u gostima ništa posebno...
« Zadnja izmjena: Studeni 06, 2009, 11:58:24 d_eye.dee » Evidentirano

Philadelphia Flyers

Let's go Flyers!!!

d_eye.dee
Moderator
Živi od kladionice

« Odgovor #2 : Studeni 05, 2009, 15:39:29 »

evo samo par kratkih pogleda na utakmice...

Ottawa Senators - Tampa Bay Lightening   3:2   OT

-Očekujem pobjedu Ottawe jer je tampi ovo treća utakmica u 3 dana, jednu su izgubili a drugu dobili na produžetke...Senatorsi nikome ne daju da iz njihove dvorane odnesu 2 boda, a mislim da je Tampa dosta slaba zbog njihovog trenera koji ih nezna posložit. Uostalom Tmpa ima samo jednu pobjedu u gostima, upravo u zadnjoj tekmi protiv Toronta ali Toronto je jedina ekipa u NHL-u koja nema pobjedu na domaćem ledu...

St.Louis Blues - Calgary Flames   1:2   OT

-za ovu utakmicu mogu reći samo da očekujem da će oba dva kluba zabit golove jer St.Louis nije zabio gol u zadnjoj tekmi i sad bi trebali, a Calgary svima zabije no to je koef 1,10 kome treba neki par neka proba odigrat ovo...

Phoenix Coyotes - Chicago Blackhawks   3:1

-Phoenix igra praktički pred praznom dvoranom (u nju stane siguran sam oko 20 000 navijača) a oni igraju pred oko 6-7 tisuća...to je jako deprimirajuće za domaće igrače...osim toga mislim da je chicago jača ekipa od Phoenixa, ai PHX je jučer igrao utakmciu u kod Colorada i izgubio sa 4:1...očekujem pobjedu Chicaga

Anaheim Ducks - Nashville Predators   4:0

-ovdje očekujem pobjedu Anaheima jer su oni jedina ekipa iz pacific divizije koa nije u top 8 na zapadu, po mom mišljenju njihova kvaliteta je puno veća i vjerujem kako će danas dobiti Predatorse i polako krenuti stizati zaostatak za ostalim ekipama iz divizije...

Los Angeles Kings - Pittsburgh Penguins   5:2

-ovdje očekujem pobjedu Los Angelesa jer igraju jako dobro, a i Pittsburgh nema Malkina i neznam dokle mogu igrati tako dobro bez njega...vjerujem da će im Anže Kopitar zapaprit Cerim se

-Vrlo vjerojatno kako neću sve pogodit jer je jako teško toliko pogoditi pogotovo u NHL-u ali svatko si može nmešto izabrati...
« Zadnja izmjena: Studeni 06, 2009, 12:00:51 d_eye.dee » Evidentirano

Philadelphia Flyers

Let's go Flyers!!!

Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!