svijetkladjenja.com
Svibanj 23, 2012, 13:57:02 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: 4.11.2009.  (Posjeta: 596 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
d_eye.dee
Moderator
Živi od kladionice

Spol: Muški

« : Studeni 04, 2009, 13:54:18 »

evo današnjih parova, prvi par počinje u 01:00h

Buffalo Sabres - NY Islanders
New Jersey Devils - Washington Capitals
Columbus Blue Jackets - San Jose Sharks
Florida Panthers - Carolina Hurricanes
Dallas Stars - Calgary Flames
Colorado Avalanche - Phoenix Coyotes
Evidentirano

Philadelphia Flyers

Let's go Flyers!!!

Hokej, hokej, hokej i samo hokej
d_eye.dee
Moderator
Živi od kladionice

« Odgovor #1 : Studeni 04, 2009, 14:06:01 »

New Jersey Devils - Washington Capitals   3:2

-ovdje očekujem pobjedu domaćina, kratko i jasno...zašto tako? zato što New Jersey u zadnjih 10 utakmica ima 8-2-0 skor što znači da su od mogućih 20 bodova uzeli 16. Istina je da kod kuće ne igraju sjajno 1-4-0 (dakle 4 poraza) ali mislim da bi konačno trebali kod kuće osvajat bodove i polako se zaleću gdje u svakoj utakmici igraju tvrdo i na kraju nekako uguraju pak za pobjedu. Uz podatak da Ovechkin neće igrati za Washington meni se pobjeda Devilsa čini još izglednijom jer mislim da svi koji prate hokej barem malo znaju tko je AO i što on znači Capitalsima!!! Brodeur brani odlično za Devilse i vjerujem da će braniti u ovoj utakmici, s druge strane neznam koga očekivati Varlamova koji ima 5 pobjeda u sezoni ili Theodorea koji jako dobro brani u zadnje vrijeme i spašava Washington. Inače Capitalsima je domaći teren jača strana (iako ove sezone  ugsotiam imaju 4-1-1 mislim da se polako stvari vračaju u normalu), a sad idu u goste kod možda i najjače "dump and chase" ekipe (kada ubace pak u trećinu i onda se tamo izbore za njega i iz nekakve gužve zabiju gol (vrlo često))...Devilsi su pobjedili zadnje dvije utakmice, a Washington izgubio i mislim da se ova serija i za jedne i za druge nastavlja!

Moj Tip:

New Jersey Devils - Washington Capitals 1   2,10   3:2
(pobjeda New Jersey Devilsa u regularnom vremenu)
« Zadnja izmjena: Studeni 05, 2009, 12:15:55 d_eye.dee » Evidentirano

Philadelphia Flyers

Let's go Flyers!!!

d_eye.dee
Moderator
Živi od kladionice

« Odgovor #2 : Studeni 04, 2009, 14:17:04 »

Florida Panthers - Carolina Hurricanes   3:0

-Carolina igra jako loše, nanizali su 9 poraza uzastopno, sad im se još ozljedio i njihov najbolji igrač eric Staal koji baš i nije igrao sjajno na početku sezone (kao i cijela ekipa). Carolina je jedina ekipa u NHL-u koja još uvjek nema pobjedu u gostima, naravno i to se mora dogoditi prije ili kasnije ali mislim da neće danas jer igraju bez najboljeg igrača i još idu u goste Floridi. Florida kao i sve ekipe mora kod kuće osvajat bodove jer je u gsotima puno teže, iako nema tolikog pritiska (po mom mišljenju je domaćin uvjek u laganoj prednosti). Uz to florida ima dvije pobjede zaredom, doduše oba dvije u gostima i na zapadu ali mislim da ih te pobjede mogu usmjeriti prema pravom putu i kod kuće. Nemaju Bootha i Dvoraka ali nisu ih imali ni u zadnje dvije utakmice, a pobjedili su...Dočekuju ujedno i rivala iz divizije i vjeruje da će pobjediti nočas jer sam gldao Carolinu ove sezone i stvarno igraju katastrofa...Carolina zadnju utakmicu izgubila od San Josea 5:1 pred svojim navijačima. Do sada su odigrali samo dvije utakmcie od 5 u gostima gdje su zabili 3 ili više golova. Florida će sigurno tražiti i osvetu za ovosezonski poraz u gostima od 7:2 pa s obzirom na formu ekipa vjerujem kako bi carolina mogla isto tako proći kao što su oni ispratili Floridu iz svoje dvorane...

Moj Tip:

Florida Panthers - Carolina Hurricanes  1   2,20   3:0
(pobjeda Florida Panthersa u regularnom vremenu)

Evo kako je to bilo u prvoj utakmici ove sezone između ova dva tima:

<a href="http://www.youtube.com/v/gCf9C3msYKw&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/gCf9C3msYKw&rel=1</a>
« Zadnja izmjena: Studeni 05, 2009, 12:17:49 d_eye.dee » Evidentirano

Philadelphia Flyers

Let's go Flyers!!!

d_eye.dee
Moderator
Živi od kladionice

« Odgovor #3 : Studeni 04, 2009, 14:26:11 »

Colorado Avalanche - Phoenix Coyotes   4:1

-na ovu utakmicu neću ništa puno pričat niti ću predviđat pobjednika, ali ću reći svoje mišljenje.. Oba dvije ekipe imaju odlične golmane i nadams e kako će braniti uovoj utakmici da moje predviđanje prođe Sirast...Golamni (COL) Anderson i (PHX) Bryzgalov su trenutno dva najbolja golmana i imaju oko 93% orbana u NHL-u (strašno)...vjerujem da će oni branit i da na utakmcii neće biti puno golova stoga je under 6 po meni vrlo relna opcija. Colorado u zadnjih 5 utamica zabio 10 golova što znači da zabijaju 2 po utakmici u zadnje vrijeme, a Phoenix zabio 13 golova u 5 utakmica što znači da zabijaju 2,6 golova po utakmic, pored ovakvih golmana mislim da se navijači neće nagledat golova u ovoj tekmi...

Moj Tip:

Colorado Avalanche - Phoenix Coyotes   X=6   1   1,75  4:1
(manje od 6 golova na utakmici)
« Zadnja izmjena: Studeni 05, 2009, 12:18:41 d_eye.dee » Evidentirano

Philadelphia Flyers

Let's go Flyers!!!

Goksim
Administrator
Živi od kladionice

« Odgovor #4 : Studeni 04, 2009, 14:56:32 »

Lijepe analize. Pohvale još jednom! Nešto ću sigurno ispratiti online  Namigujem
Evidentirano

Max_Damage
Početnik
*

« Odgovor #5 : Studeni 05, 2009, 16:09:04 »

Svaka cast, jucer sam uzel prva dva.. Lijepo te ide i vidi se da kuzis nhl  Namigujem. Cestitke i hvala!
Evidentirano
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!