Philadelphia Flyers - Carolina Hurricanes 6:1-u ovoj utakmici očekujem pobjedu Philadelphie, nadam se da neću biti previše subjektivan jer sam navijač Flyersa ali ovako stvari stoje...kod kuće Philadelphia uvjek igra više napadački nego u gostima što je i normalno i realno za očekivat jer se pred svojim navijačima moraju osvajat bodovi. Iako je PHI bez Gagnea jednog jako bitnog i dobro lijevog krila mislim da kvalitette u napadu imaju i previše

Richards, Giroux, Carter, Hartnell, James Van Riemsdyk, Briere (u zadnje vrijeme i Asham igra odlično) to bi trebale biti udarne dvije linije za ovu utakmicu...igraju protiv Caroline koja nije dobro otvorila sezonu, igraju loše i gube utakmice koji bi trebale dobivat. Njihov najbolji igrač Eric Staal ima tek 5 pointsa ove sezone (2G i 3A) i on nije u formi kao i cijela momčad. Pošto Flyers pucaju oko 40 šuteva po utakmici pogotovo kad igraju kod kuće očekujem da carolinin odlični golman Ward (koji jedini igra donekle dobro) ipak neće moći toliko obraniti. Prošle godine su Flyersi i Hurricanesi odigrali jednu odličnu utakmicu u kojoj je Carolina vodila sa 1:5 ali su u trećem periodu Flyersi stigli to vodstvo na 5:5 i kasnije pobjedili sa 6:5....danas ne očekujem takvu Carolinu kao prošle godine u prva dav perioda nego carolinu iz zadnjeg perioda te utakmice...
Moj tip:Philadelphia Flyers - Carolina Hurricanes 1 1,95(pobjeda Philadelphia Flyersa u regularnom vremenu)
ovdje pogledajte onu utakmicu od prošle sezone o kojoj sam gore govorio...
http://www.youtube.com/v/r-WRyDpjdjo&rel=1