Toronto Maple Leafs - Tampa Bay Lightening 1:2 OT (Overtime=produžeci)
-nakon jučerašnjeg susreta Tampe u Philadelphiji i poraza od 2:6 danas odlaze kod prvog kanadskog protivnika u nizu i to je toronto koji još uvjek nema domaću pobjedu. Toronto u usponu forme, sigurno će biti "gladni" prve pobjede pred domaćim navijačima i protiv onakve Tampe kao jučer pobjeda i nova 2 boda će sigurno doći. Imam Info da će u ovoj utakmici nastupiti i Phil Kessel za Maple Leafse koliko je to točno neznam, ali i s njim i bez njega ja očekujem prvu ovosezonsku domaću pobjedu Toronto Maple Leafsa jer su u usponu forme jer u zadnje 4 utakice uzimaju bodove od mogućih 8 uzeli su 5 (sve u gostima) i još jednom ponavlajm nakon jučerašnje utakmice Tampe, očekujem i njihov umor, a Toronto je odmoran i napaljen

...Tampi će biti jako teško ovaj tjedan jer nakon jučerašnjeg poraza kod Flyersa sad idu u goste "gladnom" Torontu pa zatim kod Ottawe još jedne kanadske ekipe koja kod kuće nikome ne poklanja bodove i u subotu kada je Hockey Night In Canada idu u Montreal...jako težak raspored i meni će biti zanimljivo vidjet koliko će bodova Tampa uzeti iz svih tih gostujućih utakmica...
Moj Tip:Toronto Maple Leafs - Tampa Bay Lightening 1 2,25(pobjeda Toronto Maple Leafsa u regulranom vremenu)