svijetkladjenja.com
Svibanj 23, 2012, 13:55:52 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: 3.11.2009.  (Posjeta: 353 )
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
d_eye.dee
Moderator
Živi od kladionice

Spol: Muški

« : Studeni 03, 2009, 16:26:46 »

današnji parovi, prvi par počinje nočas u 01:00h

Detroit Red Wings - Boston Bruins
Toronto Maple Leafs - Tampa bay Lightening
Montreal Canadiens - Atlanta Trashers
Vancouver Canucks - New York Rangers
Anaheim Ducks - Pittsburgh Penguins
Evidentirano

Philadelphia Flyers

Let's go Flyers!!!

Hokej, hokej, hokej i samo hokej
d_eye.dee
Moderator
Živi od kladionice

« Odgovor #1 : Studeni 03, 2009, 16:30:24 »

Detroit Red Wings - Boston Bruins   2:0

-Detroit je izgleda ušao u nekakvu formu u zadnjih 7 utakmica imaju samo 1 poraz u regulranom vremenu i osvojili su 9 od mogućih 14 bodova, iako igraju bez Franzena i Filpule igraju bolje jer su u zadnjih 5 utakmica sve odigrali u gostima (što im je inače slabija strana) i osvojili 6 od mogućih 10 bodova. Oni svoje bodove uzimaju u svojoj Joe Luis Areni koja je dosta specifična (ekipe se često žale na ogradu, led i jednostavno je DET tamo u prednosti jer stalno treniraju na tom terenu). Boston igra bez dva bitna igrača Lucica i Savarda i mislim da ih u ovoj utakmici ni odlični Thom ili Rask (golmani) neće spasit jer Detroit je trenutno 11. u konferenciji (nisu navikli tamo biti) i sigurno da će htjet pobjedit jer s pobjedom će ući u top 8 ekipa zapada, ai forma im ide u prilog naspram Bostonove forme.

-jedina briga što se tiče detroita za mene su njihovi golmani koji baš i ne brane sjajno, inače njihov prvi golman Osgood ne brani dobro i često ga mjenja neiskusni Howard. Naravno Osgood nije zaboravio braniti i očekujem da će danas biti na golu i da će dobro odratit svoj posao. MOžda bi bil ozgodno odigrati u fortuni da Zetterberg daje gol, on je igrač koji uvjek zabija puno golova a ove sezone iam samo 2 uz 9 asistencija i mislim da bi danas mogao zabit najmanje 1...

-Ja ću na svom listiću odigrat jednu opciju koja mi daje veći koeficjent nego obična pobjeda a obično to tako završava ako ta ekipa treba pobjedit (tj ako predviđam pobjedu koja se kasnije i dogodi)...odigrat ću prva trećina 1 na detroit jer Detroit je prijašnjih sezona bio poznat po tome da je vodio nakon prve trećine i onda je uvjek pobjeđivao, ako mislim da će pobjedit ovu utakmicu, a mislim onda očekujem da će i dobit prvu trećinu...

Moji Tipovi:

Detroit Red Wings - Boston Bruins   t1   2,60   2:0
(pobjeda Detroit Red Wingsa u prvoj trećini)

ili

Detroit Red Wings - Boston Bruins   1 1,90  2:0
(pobjeda Detroit Red Wingsa u regulranom vremenu)

ili

Henrik Zetterberg daje gol 2,80
« Zadnja izmjena: Studeni 04, 2009, 13:46:22 d_eye.dee » Evidentirano

Philadelphia Flyers

Let's go Flyers!!!

d_eye.dee
Moderator
Živi od kladionice

« Odgovor #2 : Studeni 03, 2009, 16:32:38 »

Toronto Maple Leafs - Tampa Bay Lightening   1:2 OT (Overtime=produžeci)

-nakon jučerašnjeg susreta Tampe u Philadelphiji i poraza od 2:6 danas odlaze kod prvog kanadskog protivnika u nizu i to je toronto koji još uvjek nema domaću pobjedu. Toronto u usponu forme, sigurno će biti "gladni" prve pobjede pred domaćim navijačima i protiv onakve Tampe kao jučer pobjeda i nova 2 boda će sigurno doći. Imam Info da će u ovoj utakmici nastupiti i Phil Kessel za Maple Leafse koliko je to točno neznam, ali i s njim i bez njega ja očekujem prvu ovosezonsku domaću pobjedu Toronto Maple Leafsa jer su u usponu forme jer u zadnje 4 utakice uzimaju bodove od mogućih 8 uzeli su 5 (sve u gostima) i još jednom ponavlajm nakon jučerašnje utakmice Tampe, očekujem i njihov umor, a Toronto je odmoran i napaljen  Smješko ...Tampi će biti jako teško ovaj tjedan jer nakon jučerašnjeg poraza kod Flyersa sad idu u goste "gladnom" Torontu pa zatim kod Ottawe još jedne kanadske ekipe koja kod kuće nikome ne poklanja bodove i u subotu kada je Hockey Night In Canada idu u Montreal...jako težak raspored i meni će biti zanimljivo vidjet koliko će bodova Tampa uzeti iz svih tih gostujućih utakmica...

Moj Tip:

Toronto Maple Leafs - Tampa Bay Lightening 1 2,25
(pobjeda Toronto Maple Leafsa u regulranom vremenu)
« Zadnja izmjena: Studeni 04, 2009, 14:31:27 d_eye.dee » Evidentirano

Philadelphia Flyers

Let's go Flyers!!!

Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!