Evo za danas kratki pregled nekoliko utakmica, ima ih sve zajedno 13 no kakao sam reko samo nekoliko...
Boston - Ottawa 1 4:3 SO
- Ne vjerujem da se Ottawa može suprotstaviti Bostonu kao jučer New Jersey i zato pretpostvljam da će Boston doći do pobjede...Buffalo - Carolina 1 5:1
- Carolina igra stavrno loše, jučer su vodili 4:1 i u trecem periodu izgubili sa 0:5 da bi ukupno cijelu tekmu izgubili sa 4:6, jednostvno su loši i Buffalo ovu tekmu mora dobit i pokušat se vratit na vrh svoje divizijeAtlanta - Philadelphia 2 1:0
- Philadelphiji se vrača Briere u ovoj utakmici, jučer izgubili od Buffala kod kuće i moraju negdje uzeti ta dva izgubljena boda na domaćem ledu (Atlanta bolje igra u gostima nego kod kuće, pa mislim da je ovo idealna prilika za Flyerse)Pittsburgh - NY Rangers 1 8:3
- Jučer Pittsburgh izgubio zbog kasnog gola Tavaresa (NY Islanders), danas kod kuće sigurno ne žele izgubiti, a i bilo bi jako bolno izgubiti dvije zaredom od NY ekipa...a i Pittsburgh je po mom mišljenju bolja ekipaVancouver - Edmonton 1 7:3
-Jučer Edmonton izgubio na penale od Sharksa (san josea) i odmah danas igraju drugu utakmicu, vjerujem da će biti umorni, a uz to imaju i brdo ozljeđenih igrača...najnovija je ozljeda Alesa Hemskog kojeg neće biti oko 5 mjeseci a to bi značilo do playoffa ako uopće edmonton tamo uspije ući (svakako ga neće biti na olimpijskim igrama za Češku)...mislim da vancouver želi jednostavno uzeti dva boda iz ove utakmice pred domaćom publikom kada je ovo "Hockey Night In Canada"...očekujem pobejdu Vancouvera (bilo kakvu može i kroz produžetke il ipenale, svejedno jer dva boda su dva boda)St.Louis - Detroit 1 3:4 SO
-Detroit u lošoj seriji imaju 1-4-1 u zadnjih 6 utakmica (pobjede-porazi-porazi nakon regulranog vremena), da stvar bude još gore u zadnej tri tekme zabili samo 1 gol a primili 8...s druge starne Blueseri imaju u zadnjih 5 utakica 4-1-0 skor i izgleda su ušli u nekakvu formu...mislim da rivalstvo ova dva kluba ponovno neće dozvoliti nekakvu raspucanu utakmicu, a DET već poalko ima traume jer ne može zabiti gol
...očekujem pobjedu domaćina u regularnom vremenu -evo malo šarenih prognoza...

...nadam se da je netko odigro Buffalo i Vancouver jer su to bila dva prava zicera (no NHL-u nikad neznaš pa sam samo postavio kratke prognoze)...pogotovo što me ne ide u zadnje vrijeme