svijetkladjenja.com
Svibanj 23, 2012, 13:52:45 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: 29.10.2009. Četvrtak  (Posjeta: 382 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
d_eye.dee
Moderator
Živi od kladionice

Spol: Muški

« : Listopad 29, 2009, 14:43:00 »

Već sam pisao ovo na jednom forumu, ali evo i ovdje ću napisat da se nešto pokrene...pošto opet nitko ništa ne piše  Ljut Ljut Ljut
Koeficjenti su iz kladionice Hrvatske Lutrije...

Los Angeles Kings - Vancouver Canucks   1:2   (SO)

-možda je rano za predviđanje ove utakmice ali ja mislim da u ovoj utakmici igra ide samo u jednom smjeru pa ću već sad napisat svoju prognozu...

-Vancouver Canucksima se ozljedio prvi golman Roberto Luongo i nekih tjedan, tjedan i pol će izbivati sa terena, u svakom slučaju ga neće biti u ovoj utakmici pa će braniti Raycroft koji je trenutno najbolji u ligi po prosječnom broju primljenih golova (samo 1,13 po utakmici) ali to je zato što je branio samo dvije utakmice ove sezone

-sad sa velikom "bolnicom" u ekipi (ozljeđeni su: Pavol Demitra, Daniel Sedin, Ryan Johnson, Kyle Wellwood, Jannik Hansen i sada Roberto Luongo) dolaze kod LA Kingsa koji igraju sjajno na početku sezone, vec sam spominjao Anže Kopitara, i dalje je najbolji igrač lige sa 21 pointom (10G,11A)

-imao sam jednu krivu informaciju zadnji put kad sam pisao o Kingsima a to je vezana uz Frolova koji je ipak odigrao ove sezone već 12 utakmica (baš sam onako pravo pogriješio vezano za tu info zadnji put) no sada znam da je u ekipi i to je odlično za Kingse koji kod kuće imaju omjer 4-1-0 (dakle samo jedan poraz)

-uz Kopitara Kingsi imaju sjajnu ekipu i prvu liniju pa tako ostali igrači imaju R.Smith 15 pointsa, D. Brown 13, A. Frolov 12, D.Doughty 12, J Stoll 10, J. Williams 9...to je sveukupno 7 igrača koji imaju odličnu statistiku, a to znači da im i prva i druga linija igraju odlično i vrlo su opasni i efikasni...tu još nedostaje sjajni M. Handzus koji će se uskoro (siguran sam) priključit ovim igračima što se tiče pointsa...

-zadnju utakmicu Vancouver izgubio od Detroita na domaćem ledu i sad idu u goste gdje će im sigurno biti još teže pogotovo što LA igra stvarno odlično na domaćem ledu, možda bi bilo dobro i probat igrat na prvu trećinu da će ju Kingsi dobiti (to je uvjek riskantno jer ima još za igrat) jer ove sezone kada su vodili nakon prve trećine imaju 5 pobjeda i samo 1 poraz, nakon što vode poslje druge trećine imaju za sada 7 pobjeda bez poraza.

-dva minusa za LA Kingse bi mogao biti izostanak Scuderia (prošlogodišnjeg igrača Pittsburgha i osvajača Stanley Cupa) jer je dobio suspenziju zbog po meni jednog regularnog hita ali je drugom igraču potekla krv (jer se udario nekako čudno prilikom pada, Chimera CBJ) i to je automatska suspenzija, te jučerašnji poraz od San Jose Sharksa koji je došao poslje produžetaka i izvođenja penala (valjd nije početak loše serije)

-što reći o Vancouveru, pored ovako puno ozljeda se još super drže iako se već u utakmici sa Torontom vidjelo kako im je igra u silaznoj putanji, potom su izgubili od Detroita i izgubili su Luonga, a sad još idu u goste kod jedne od najboljih ekipa lige (trenutno)

Moj tip:

Los Angeles Kings - Vancouver Canucks   1   2,30
(pobjeda Los Angeles Kingsa u regluranom vremenu)

ili

Los Angeles Kings - Vancouver Canucks   t1    2,85 (završilo je 1:1 u prvoj trećini)
(pobjeda Los Angeles Kingsa u prvoj trećini)
« Zadnja izmjena: Listopad 30, 2009, 23:40:52 d_eye.dee » Evidentirano

Philadelphia Flyers

Let's go Flyers!!!

Hokej, hokej, hokej i samo hokej
d_eye.dee
Moderator
Živi od kladionice

« Odgovor #1 : Listopad 29, 2009, 15:27:49 »

Rekao bih još da bi danas Washington trebao pobjedit atlantu jer Atlanti ne igra najbolji igrač ujedno i kapetan Ilya Kovalchuk, ozljeđen je  neće ga biti otprilike mjesec dana...još dok je bio u ekipi Atlanta je nanizala tri poraza i sada će im sigurno biti teško protiv Washingtona gotovo (nemoguće pobjedit) jer Washington igra odlično pogotovo trojac Ovechkin, Semin i Backstrom, a i golman Theodore super brani (u zadnjoj tekmi obranio 41 šut na gol), Washington je ostvario 5 pobjeda u nizu i sad idu u goste "ranjenoj" Atlanti...očekujem pobjedu Washingtona u regularnom vremenu

Dakle moj prijedlog je

Atlanta Trashers - Washington Capitals   2   2,05
   3:4
« Zadnja izmjena: Listopad 30, 2009, 23:41:30 d_eye.dee » Evidentirano

Philadelphia Flyers

Let's go Flyers!!!

Vagabundo
Živi od kladionice

« Odgovor #2 : Listopad 30, 2009, 21:35:53 »

d_eye.dee koliko sam shvatio ti jedini ovdje pratis taj hokej tolko fanaticno  Cerim se To je naravno za pohvalu i dobro dođe al nemoj divljat odma, kak da ti npr. ja dam svoje misljenje ak ne pratim taj sport, imam jednog prijatelja koji prati pa tu i tamo od njega uzmem neki par al inace hokej ne pratim, a vidim i ostala vecina ovog foruma  Namigujem
Evidentirano

"Money won is twice as sweet as money earned"
d_eye.dee
Moderator
Živi od kladionice

« Odgovor #3 : Listopad 30, 2009, 23:39:18 »

d_eye.dee koliko sam shvatio ti jedini ovdje pratis taj hokej tolko fanaticno  Cerim se To je naravno za pohvalu i dobro dođe al nemoj divljat odma, kak da ti npr. ja dam svoje misljenje ak ne pratim taj sport, imam jednog prijatelja koji prati pa tu i tamo od njega uzmem neki par al inace hokej ne pratim, a vidim i ostala vecina ovog foruma  Namigujem

Pa uredu je...nisam ništa ni rekao za hokej...nego sam tamo gore za one parove od neki dan "divljao" nitko ništ ne ferma (naravno da sam odigro Real...  Ljut )
Evidentirano

Philadelphia Flyers

Let's go Flyers!!!

Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!