Već sam pisao ovo na jednom forumu, ali evo i ovdje ću napisat da se nešto pokrene...pošto opet nitko ništa ne piše

Koeficjenti su iz kladionice Hrvatske Lutrije...
Los Angeles Kings - Vancouver Canucks 1:2 (SO)-možda je rano za predviđanje ove utakmice ali ja mislim da u ovoj utakmici igra ide samo u jednom smjeru pa ću već sad napisat svoju prognozu...
-Vancouver Canucksima se ozljedio prvi golman Roberto Luongo i nekih tjedan, tjedan i pol će izbivati sa terena, u svakom slučaju ga neće biti u ovoj utakmici pa će braniti Raycroft koji je trenutno najbolji u ligi po prosječnom broju primljenih golova (samo 1,13 po utakmici) ali to je zato što je branio samo dvije utakmice ove sezone
-sad sa velikom "bolnicom" u ekipi (ozljeđeni su: Pavol Demitra, Daniel Sedin, Ryan Johnson, Kyle Wellwood, Jannik Hansen i sada Roberto Luongo) dolaze kod LA Kingsa koji igraju sjajno na početku sezone, vec sam spominjao Anže Kopitara, i dalje je najbolji igrač lige sa 21 pointom (10G,11A)
-imao sam jednu krivu informaciju zadnji put kad sam pisao o Kingsima a to je vezana uz Frolova koji je ipak odigrao ove sezone već 12 utakmica (baš sam onako pravo pogriješio vezano za tu info zadnji put) no sada znam da je u ekipi i to je odlično za Kingse koji kod kuće imaju omjer 4-1-0 (dakle samo jedan poraz)
-uz Kopitara Kingsi imaju sjajnu ekipu i prvu liniju pa tako ostali igrači imaju R.Smith 15 pointsa, D. Brown 13, A. Frolov 12, D.Doughty 12, J Stoll 10, J. Williams 9...to je sveukupno 7 igrača koji imaju odličnu statistiku, a to znači da im i prva i druga linija igraju odlično i vrlo su opasni i efikasni...tu još nedostaje sjajni M. Handzus koji će se uskoro (siguran sam) priključit ovim igračima što se tiče pointsa...
-zadnju utakmicu Vancouver izgubio od Detroita na domaćem ledu i sad idu u goste gdje će im sigurno biti još teže pogotovo što LA igra stvarno odlično na domaćem ledu, možda bi bilo dobro i probat igrat na prvu trećinu da će ju Kingsi dobiti (to je uvjek riskantno jer ima još za igrat) jer ove sezone kada su vodili nakon prve trećine imaju 5 pobjeda i samo 1 poraz, nakon što vode poslje druge trećine imaju za sada 7 pobjeda bez poraza.
-dva minusa za LA Kingse bi mogao biti izostanak Scuderia (prošlogodišnjeg igrača Pittsburgha i osvajača Stanley Cupa) jer je dobio suspenziju zbog po meni jednog regularnog hita ali je drugom igraču potekla krv (jer se udario nekako čudno prilikom pada, Chimera CBJ) i to je automatska suspenzija, te jučerašnji poraz od San Jose Sharksa koji je došao poslje produžetaka i izvođenja penala (valjd nije početak loše serije)
-što reći o Vancouveru, pored ovako puno ozljeda se još super drže iako se već u utakmici sa Torontom vidjelo kako im je igra u silaznoj putanji, potom su izgubili od Detroita i izgubili su Luonga, a sad još idu u goste kod jedne od najboljih ekipa lige (trenutno)
Moj tip:Los Angeles Kings - Vancouver Canucks 1 2,30(pobjeda Los Angeles Kingsa u regluranom vremenu)
ili
Los Angeles Kings - Vancouver Canucks t1 2,85 (završilo je 1:1 u prvoj trećini)
(pobjeda Los Angeles Kingsa u prvoj trećini)