svijetkladjenja.com
Svibanj 23, 2012, 13:52:22 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: 27.3.2009. Petak  (Posjeta: 471 )
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
d_eye.dee
Moderator
Živi od kladionice

Spol: Muški

« : Ožujak 27, 2009, 15:45:37 »

Washington Capitals - Tampa Bay Lightening   1   1,50

-tampa nema nikakve šanse za playoff, dok je washington osigurao playoff, međutim ovu su ekipe iz iste divizije i rivalitet je uvjek ovdje...uostalom domaćini moraju podgrijat playoff atmosferu domaćim pobjedama i vjerujem kako neće propustiti priliku protiv Tampe koja je jučer na svom ledu uzela bod  u utakmici sa Montrealom... Ako je 1,50 nekome pre mal može odigrat i hendikep na Washington...tu je koeficjen oko 1,80 ja se još uvjek dvoumim što da odigram...

Detroit Red Wings - New York Islanders   1   1,50

-Detroit naravno već osigurao playoff i prvo mjesto u diviziji no još uvjek se bore za President Trophy (najbolja ekipa u regularnom djelu sezone) idealnije prilike za nova dva boda nema nego ovo: protiv naslabije ekipe u NHL-u pred svojim navijačima...nemam šta ovdje puno pametovat, eventualno isto probat hendikep ako je nekome 1,50 mali koeficjent...također hendikep je oko 1,80

Za odigravat k1 na ove utakmice mi nema smisla jer su koeficjenti 1,30 na to, a Washington i Detroit su toliko jače ekipe od svojih protivnika da zaista mislim kako su k1 stavljeni u ponudu samo radi reda....valjd neće biti nesreće kao inače pa da favorit pobjedi u produžecima i penalima pa da čista jedinica ne prođe, a ekipa ipak uzme oba dva boda iz te utakmice... Sve u svemu moj zaključak je da su ove dvije ekipe puno bolje i da bi trebali dobiti, možda čak sa hendikepom
« Zadnja izmjena: Ožujak 27, 2009, 15:47:37 d_eye.dee » Evidentirano

Philadelphia Flyers

Let's go Flyers!!!

Hokej, hokej, hokej i samo hokej
 Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!