|
d_eye.dee
|
 |
« Odgovor #1 : Studeni 02, 2009, 12:37:49 » |
|
Philadelphia Flyers - Tampa Bay Lightening 6:2
-tradiocionalno težak protivnik za Philadelphia Flyerse, prošlih godina kada su Flyersi trebali uzimat sigurne bodove u njihovim međusobnim susretima su kiksali i uvjek ih je Tampa nadmudrila i uzela bodove. Što i kako će biti večeras neznam (tekma počinje u 23:00h) ali mogu reći nakakva svoja razmišljanja. -Flyersima ne igra Gagne i Briere, njih dvojica isto tako tradicionalno i redovito imaju problema sa ozljedama, a oba dvoje su sjajni igrači i to je veliki udarac za Philadelphiu no s obzirom da nisu baš sjajno igrali (Briere bolje od Gagnea igrao do sad) možda i nije tako veliki udarac. Puno više prilike će dobiti rookie James Van Riemsdyk (po mom mišljenju puno ranije trebao doći u NHL), odlično igra na početku sezone i ako trener bude imao povjerenja u njega siguran sam da će biti najbolji rookie sezone u cijeloj ligi...Philadelphia pobjedila carolinu sa 6:1 u zadnjoj utakmici i sad ponovno kod kuće dočekuju jednu ekipu iz SouthEast divizije (nadam se da im te ekipe odgovaraju). U prošloj utakmici je Laliberte ušao u ekipu umjesto Gagnea i odigrao fenomenalnu prvu utakmicu u NHL-u postigavši gol i ostvarivši asistenciju, koliko je konstantan igrač još se nezna ali sigurno da je "hot"!! -Vjerujem da će Philadelphia ostavriti još jednu domaću pobjedu, hoće li uzeti dva boda u regulranom vremenu ili kroz produžetke ili penale nije bitno jer su dva boda dva boda... -Pošto je Tampa neugodan protivnik Flyersima očekujem da će biti puno golova na ovoj utakmici dakle definitivno više od 5 (over 5 golova)...Stamkos, St.Louis, Lecavaliere je trojac koji ja vjerujem može zabiti gol bilo kome, tu su još Halpern, Malone i ove godine ne baš sjajni Tanguay (očito se još nije priviknuo na novo okruženje). Pretpostavljam da će braniti Antero Niittymaki bivši golman Philadelphie, a vjerujem da ga napadači Philadelphie dobro poznaju i znaju gdje je slab...
Pošto u državnoj kladionici nema konačnog rezultata i ponudi napisat ću koeficjente iz SuperSporta...
Moj tip:
Philadelphia Flyers - Tampa Bay Lightening k1 1,55 (bilo kakva pobjeda Philadelphia Flyersa)
ili
Philadelphia Flyers - Tampa Bay Lightening X=6 X2 1,65 (6 i više golova u regulranom dijelu utakmice)
Opcija oba daju gol je po mom mišljenju sasvim sigurna i to treba igrati ako vam fali neki par za neku kombinaciju ili nešto slično (čisto da stavite broj parova na listić), koeficjent na to je 1,10 čak i bolji nego što sam očekivao
|