svijetkladjenja.com
Svibanj 23, 2012, 13:51:37 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: 2.11.2009.  (Posjeta: 393 )
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
d_eye.dee
Moderator
Živi od kladionice

Spol: Muški

« : Studeni 02, 2009, 12:36:51 »

evo današnjih parova...

Philadelphia Flyers - Tampa Bay Lightening   23:00h
NY Islanders - Edmonton Oilers   01:00h
Phoenix Coyotes - LA Kings   03:00h
Evidentirano

Philadelphia Flyers

Let's go Flyers!!!

Hokej, hokej, hokej i samo hokej
d_eye.dee
Moderator
Živi od kladionice

« Odgovor #1 : Studeni 02, 2009, 12:37:49 »

Philadelphia Flyers - Tampa Bay Lightening 6:2

-tradiocionalno težak protivnik za Philadelphia Flyerse, prošlih godina kada su Flyersi trebali uzimat sigurne bodove u njihovim međusobnim susretima su kiksali i uvjek ih je Tampa nadmudrila i uzela bodove. Što i kako će biti večeras neznam (tekma počinje u 23:00h) ali mogu reći nakakva svoja razmišljanja.
-Flyersima ne igra Gagne i Briere, njih dvojica isto tako tradicionalno i redovito imaju problema sa ozljedama, a oba dvoje su sjajni igrači i to je veliki udarac za Philadelphiu no s obzirom da nisu baš sjajno igrali (Briere bolje od Gagnea igrao do sad) možda i nije tako veliki udarac. Puno više prilike će dobiti rookie James Van Riemsdyk (po mom mišljenju puno ranije trebao doći u NHL), odlično igra na početku sezone i ako trener bude imao povjerenja u njega siguran sam da će biti najbolji rookie sezone u cijeloj ligi...Philadelphia pobjedila carolinu sa 6:1 u zadnjoj utakmici i sad ponovno kod kuće dočekuju jednu ekipu iz SouthEast divizije (nadam se da im te ekipe odgovaraju). U prošloj utakmici je Laliberte ušao u ekipu umjesto Gagnea i odigrao fenomenalnu prvu utakmicu u NHL-u postigavši gol i ostvarivši asistenciju, koliko je konstantan igrač još se nezna ali sigurno da je "hot"!!
-Vjerujem da će Philadelphia ostavriti još jednu domaću pobjedu, hoće li uzeti dva boda u regulranom vremenu ili kroz produžetke ili penale nije bitno jer su dva boda dva boda...
-Pošto je Tampa neugodan protivnik Flyersima očekujem da će biti puno golova na ovoj utakmici dakle definitivno više od 5 (over 5 golova)...Stamkos, St.Louis, Lecavaliere je trojac koji ja vjerujem može zabiti gol bilo kome, tu su još Halpern, Malone i ove godine ne baš sjajni Tanguay (očito se još nije priviknuo na novo okruženje). Pretpostavljam da će braniti Antero Niittymaki bivši golman Philadelphie, a vjerujem da ga napadači Philadelphie dobro poznaju i znaju gdje je slab...

Pošto u državnoj kladionici nema konačnog rezultata i ponudi napisat ću koeficjente iz SuperSporta...

Moj tip:

Philadelphia Flyers - Tampa Bay Lightening k1 1,55
(bilo kakva pobjeda Philadelphia Flyersa)

ili

Philadelphia Flyers - Tampa Bay Lightening X=6 X2 1,65
(6 i više golova u regulranom dijelu utakmice)

Opcija oba daju gol je po mom mišljenju sasvim sigurna i to treba igrati ako vam fali neki par za neku kombinaciju ili nešto slično (čisto da stavite broj parova na listić), koeficjent na to je 1,10 čak i bolji nego što sam očekivao
« Zadnja izmjena: Studeni 03, 2009, 11:12:25 d_eye.dee » Evidentirano

Philadelphia Flyers

Let's go Flyers!!!

d_eye.dee
Moderator
Živi od kladionice

« Odgovor #2 : Studeni 02, 2009, 12:51:58 »

NY Islanders - Edmonton Oilers 3:1

-na ovaj par moram probat odigrat na pobjedu domaćina jer čini mi se kako igraju u sjajnoj formi, zadnje tri utakmice su pobjedili (2 kod kuće jednu u gostima) a prije toga su dvije izgubili u produžecima...što znači da u zadnjih 5 utakmica uzimaju bodove (sve zajedno 8 od mogućih 10). Nakon pobjede na Rangersima od 3:1 kod kuće su dobili i jake Buffalo Sabrese sa čak 5:0 i izgleda kako od svog terena rade pravu malu tvrđavu ... Edmonton Oilersi su imali sjajan početak u sezonu, no onda su došle neke ozljede pa problemi sa svinjskom gripom i njihova igra više nije tako dobra kao na startu, i dalje Dustin Penner igra odličan hokej za njih i on im je glavi igrač...međutim u zadnjoj utakmici na istoku su izgubili od Bostona sa 2:0 koji je jučer izgubio 1:0 od Rangersa (što znači da je takav Boston bez Savarda i Lucica njih uspio pobjedit).

-jednostavno po formi očekujem da će Islandersi uzeti još jednu pobjedu iako svi a pogotovo oni nemaju baš dobar skor sa ekipama sa zapada (uglavnom (oko 55% utakmica na kraju sezone doivaju ekipe sa zapada) ekipe sa zapada su bolje od ekipa sa istoka kad se susretnu međusobno), ja kažem igram ovdje na Islanderse jer njihova prijašnja forma jednostavno kaže da u ovoj utakmcii nebi trebali izgubit

-uz sve to Edmonton u gostima ove sezone igra poprilično loše od 5 utakimica do sada imaju 1 pobjedu i 4 poraza (u regularnom vremenu) i sad idu kod "hot" ekipe...mislim da se neće dobro provest

-koeficjent u SuperSportu-u je 2,30 a u Hrvatskoj Lutriji je 2,35...

Moj Tip:

NY Islanders - Edmonton Oilers   1   2,30
(pobjeda NY Islandersa u regulranom vremenu)
« Zadnja izmjena: Studeni 03, 2009, 11:13:06 d_eye.dee » Evidentirano

Philadelphia Flyers

Let's go Flyers!!!

Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!