svijetkladjenja.com
Svibanj 23, 2012, 13:50:50 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti:

Forum   Pomoć Traži Chat Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: 16.11.2009.  (Posjeta: 689 )
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
d_eye.dee
Moderator
Živi od kladionice

Spol: Muški

« : Studeni 16, 2009, 12:28:22 »

evo današnjih susreta, prvi par počinje u 01:00h

Boston Bruins - NY Islanders
Philadelphia Flyers - New Jersey Devils
Columbus Blue Jackets - Edmonton Oilers
Pittsburgh Penguins - Anaheim Ducks
Florida Panthers - LA Kings
Phoenix Coyotes - Tampa Bay Lightening

-moja analiza kasnije...
Evidentirano

Philadelphia Flyers

Let's go Flyers!!!

Hokej, hokej, hokej i samo hokej
d_eye.dee
Moderator
Živi od kladionice

« Odgovor #1 : Studeni 16, 2009, 16:26:22 »

Pittsburgh Penguins - Anaheim Ducks   5:2

- Pittsburgh u prošloj utakmici pobjedio Boston sa 6:5 u produžecima...sjajnu utakmicu su odigrali...Vodili su na toj utakmici sa 1:0, 2:1, 3:2, 4:3...pa su gubili sa 4:5 da bi u zadnjoj sekundi utakmice izjednačili na 5:5 i pobjedili u produžecima (zbog greške Bruinsovog golmana Thomasa). Vratio se Evgeni Malkin u ekipu Penguinsa i odmah njihova igra sa igračem više (powerplay, PP) bolje izgleda. Malkin je u toj utakmici ostvario 3 asistencije i pokazao koliko on znači toj ekipi! Uz njega i Crosby izgleda kao nezaustavljivi Oveckhin (Oveckhinu nije nitko potreban da bi tako izgledao Cerim se)!

-Anaheim zadnju utakmicu izgubio od Detroita koji igra sjajno u zadnje vrijeme... izgubili su 7:4...a tri gola im je zabio Henrik Zetterberg (sva tri u zadnjem periodu). Giguere i Hiller očito nisu imali odgovor na igru Detroita, a i Giguere je izjavio kako ne želi biti zamjena za Hillera pa se i tu možda naslučuje nekakva svađa...u svakom slučaju Anaheim ne stoji dobro na zapadu, trenutno su posljednja ekipa sa 15 bodova....prestigla ih je čak i Minnesota koja u gostima igra očajno.

-uz mnogobrojne ozljede Pittsburgha ja ipak u ovoj utakmici vidim njih kao favorite. Oni će u slučaju poraza New Jerseya kod Philadelphie i njihovom pobjedom nad Anaheimom na svom ledu biti najbolja ekipa Istoka, a Anaheim je kao što sam to već rekao trenutno najlošija ekipa zapada. Povratkom Malkina Pittsburgh je po mom mišljenju dublo jači nego bez njega, još ako bude branio Fleury (dobitni golman kako ga nazivaju) mislim da Ducksi nemaju previše šansi.

-Uz pobjedu Pittsburgha očekujem i da će dobiti prvu trećinu jer kao što to sve jake momčadi rade oni obično povedu u prvoj trećini i onda održavaju tu prednost do kraja utakmice, do sada su u sezoni zabili 18 golova u prvom periodu, a Ducksi samo 9!! Ove sezone su se ove dvije ekipe vec susrele i utakmica je bila dosta gusta, završila je 4:3 za goste (Pittsburgh) a Crosby je pred kraj utakmice spasio gol za izjednačenje... u toj utakmici je Anaheim parirao vrlo vjerojatno jer su bili domaćini no dali će to moći ponoviti u Mellon Areni? ja mislim da neće, ponovno očekujem borbenu utakmicu no očekujem da će Malkin donijeti prevagu na stranu domaćina...

Moj tip:

Pittsburgh Penguins - Anaheim Ducks   1   2,00   5:2
(pobjeda Pittsburgha Penguisa u regularnom vremenu)

ili

Pittsburgh Penguins - Anaheim Ducks   t1   2,65   2:1
(pobjeda Pittsburgh Penguinsa u prvoj trećini)

Ovako je to bilo u prevoj utakmici ove sezone između ova dva kluba, tada je domaćin bio Anaheim...

<a href="http://www.youtube.com/v/XZZ0Xka9uTw&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/XZZ0Xka9uTw&rel=1</a>
« Zadnja izmjena: Studeni 17, 2009, 04:02:02 d_eye.dee » Evidentirano

Philadelphia Flyers

Let's go Flyers!!!

d_eye.dee
Moderator
Živi od kladionice

« Odgovor #2 : Studeni 16, 2009, 16:46:16 »

Boston Bruins - NY Islanders   1:4

-u ovoj utakmici jednostavno očekujem da će biti malo golova. Razlog je taj što Boston ima odlične golmane koji stvarno super brane, a nemaju Savarda i Lucica u napadu koji bi trebali zabijati golove. Iako je Boston zabio 5 komada Pittsburghu u zadnjoj utakmici, ne vjerujem kako mogu nešto slično ponoviti danas na svom ledu. Možda će napraviti nekakav pritisak u prvom periodu zbog žala za utakmicom sa Penguinsima, ali ne vjerujem da će zabiti puno golova...

- Boston Bruins kod kuće igraju jako čvrsto u zadnjih 5 domačih susreta imaju skor 3-0-2 i od 10 mogućih bodova uzeli su 8, pri tome zabivši 10 a primivši 5 (što daje prosjek od 2 zabijena i 1 primljeni po utakmici)... Islandersi u zadnjih 5 utakmica u gostima imaju 1-2-2 i uzeli su 4 od mogućih 10 bodova pri tome su odigrali već tri utakmice zaredom u overu (iznad 6 golova na utakmici), ali nisu doživjeli niti jedan poraz u regularnom vremenu.

-ja mislim da je danas red da Islandersi konačno prekinu i jednu i drugu seriju, znači očekujem pobjedu Bostona ali ne sa puno golova. Islandersima neće igrati njihov kapetan i odličan asistent Dough Weight pa vjerojatno neće toliko puno golova zabiti, Trent Horton i John Tavares bi sve trebali sami napravit, protiv ovakve obrane Bruinsa mislim da će im to biti jako teško. Dok već sam reko s druge strane jeidno iz PP-a Bruinsi mogu natrpati Islanderse no u to mi je jako teško povjerovat jer kod kuće redovito igraju guste utakmice sa malo golova.

Moj tip:

Boston Bruins - New York Islanders   1   1,85   1:4

(pobjeda Boston Bruinsa u regularnom vremenu)

ili

Boston Bruins - New York Islanders   t1   2,50   0:1
(pobjeda Boston Bruinsa u prvoj trećini)

ili

Boston Bruins - New York Islanders   X=6   1   1,90   1:4
(manje od 6 golova na utakmici u regularnom vremenu)

-njihova zadnja utakmica je završila 4:3 za Boston, i danas očekujem gustu utakmicu ali sa manje golova...

<a href="http://www.youtube.com/v/fu-Wa0vMJv4&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/fu-Wa0vMJv4&rel=1</a>
« Zadnja izmjena: Studeni 17, 2009, 03:33:51 d_eye.dee » Evidentirano

Philadelphia Flyers

Let's go Flyers!!!

d_eye.dee
Moderator
Živi od kladionice

« Odgovor #3 : Studeni 16, 2009, 16:47:29 »

Iz ove 2 utakmice ja sam iskalkulirao 5 oklada, baš me zanima koliko će ih na kraju proći...a ko želi nešto popratit može birat Cerim se
Evidentirano

Philadelphia Flyers

Let's go Flyers!!!

d_eye.dee
Moderator
Živi od kladionice

« Odgovor #4 : Studeni 16, 2009, 17:07:52 »

osvrt na ostale utakmice:

Philadelphia Flyers - New Jersey Devils     3:2

-očekujem jednu gustu utakmicu i konačno prvi poraz devilsa u ovoj sezoni (u gostima) za sada imaju skor od 9-0-0, po mom mišljenju vrlo lako da ta pobjeda Flyersa dođe tek nakon produžetaka ili penala (znači vrlo lako moguć X po mom mišljenju)

Columbus Blue Jackets - Edmonton Oilers   3:2 SO

-nakon onakvog poraza od 1:9 od Detroita sigurno im se takva igra neće ponoviti i očekujem pobjedu Columbusa, gustu utakmicu...možda edmonton izvuče jedan bod ali u to baš i nisam siguran....realnije mi je pobjeda Columbusa u regularnom vremenu

Florida Panthers - LA Kings
   3:4 SO

- Kingsi izgleda polako padaju nakon odličnog strta u sezonu, ako ne pobjede ovu utakmicu vrlo brzo bi mogli i izgubiti trenutno 5. mjesto u konferenciji, Florida ima samo 15 bodova i sigurno će "gristi" nebi li počeli ostavrivati pobjede i sakljupljali bodove, pogotovo kod kuće....da moram ja bi na ovu utakmicu odigro 1X

Phoenix Coyotes - Tampa Bay Lightening   1:4

- Mislim da će Phoenix ostvariti još jednu pobjedu u nizu, Tampa mi svake godine ima odličnu ekipu no svaki put se razočaram njihovom igrom (očito kako im Rick Tochet ne odgovara kao trener i trebali bi ga se što prije riješiti). Nakon pobjede nad dallasom sigurno imaju više samopuzdanja igrači Coyotesa nego igrači Tampe koji su izgubili zadnju tekmu od LA Kingsa na penale sa 2:1...po meni ovdje bi trebalo također biti i malo golova tj Under bi mogao proći (under 6 golova na utakmici)
« Zadnja izmjena: Studeni 17, 2009, 10:04:30 d_eye.dee » Evidentirano

Philadelphia Flyers

Let's go Flyers!!!

d_eye.dee
Moderator
Živi od kladionice

« Odgovor #5 : Studeni 17, 2009, 04:23:27 »

Iz ove 2 utakmice ja sam iskalkulirao 5 oklada, baš me zanima koliko će ih na kraju proći...a ko želi nešto popratit može birat Cerim se

od 5 oklada...3 pogođene, a dvije promašene...ja sam zadovoljan jer sam svoj singl listić pogodio  Cerim se Cerim se Cerim se Cerim se Cerim se

nadam se da su drugi također ispratili prvenstveno Pittsburgh jer mi je to bila glavna analiza dana...i da su nešo pogodili od ovih mojih prognoza...
Evidentirano

Philadelphia Flyers

Let's go Flyers!!!

Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

30bonus
Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!